Auto huren vliegveld Cordoba

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10€ voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100€)

Vanaf € 32 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cordoba Flughafen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cordoba Flughafen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cordoba Flughafen:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Beste prijs op gevonden
Huurauto beoordeling van Anna B.- 20 jul. 2015 21:32
(4.6 tot 5 )
Met goede voorwaarden een auto gehuurd voor mijn vakantie prima
Huurauto beoordeling van Daan A.- 20 jul. 2015 15:59
(5 tot 5 )
Blij dat we voor HappyCar gekozen hebben
Huurauto beoordeling van Luuk P.- 21 jul. 2015 00:22
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cordoba Airport

Autohuur Airport Cordoba

Jaarlijks trekken er vele toeristen naar Spanje om heerlijk te genieten van de zon, de zee en het strand. Waar vele mensen ook jaarlijks naartoe trekken is de Spaanse plaats Cordoba. De stad die in het zuiden van het land ligt. De stad is zeker een bezoek waard omdat het geschikt is voor zowel ouderen als jongere mensen met kleine kinderen. Net zoals in heel Spanje, kunt u er echt genieten van heerlijk eten en het tot rust komen. De stad heeft ongeveer 330.000 inwoners en is daarmee vergelijkend met andere grote steden in Spanje dunbevolkt. Hierdoor is er genoeg plaats voor toeristen om er tot rust te komen.Er kan worden genoten van een mediterraan klimaat. In de zomermaanden kunnen de temperaturen oplopen tot ongeveer 30 graden waar in de wintermaanden alsnog kan worden genoten van gemiddelde temperaturen rond de 12 graden. Via Autohuur Airport Codoba heeft u de mogelijkheid om met een huurauto van Airport Cordoba rond de stad te rijden. Met speciale Autoverhuur Airport Cordoba bent u veel mobieler en kunt u veel meer zien in de stad zodat u er zeker van bent dat u niks mist. U heeft de keuze uit verschillende huurauto's waarmee u zich gemakkelijk kan verplaatsen door de stad. Binnen twee uur reist u van Amsterdam naar Cordoba. Geniet van het prachtige landschap en van het heerlijke eten als u aangekomen bent in Cordoba. U zult er geen spijt van krijgen.

Ontdek Cordoba
De naam Cordoba is afgeleid van de samenstelling Kart-Juba. Dit was de naam die de stad had gekregen nadat de Numidische generaal Juba deze had verloren. Sindsdien is de stad een belangrijke plaats geworden voor handelaren waaronder voor de Romeinen. Bekende Romeinse keizers regeerden ook in de stad waaronder Claudius Caesar Augustus Germanicus, Marcus Aurelius Valerius Maximianus Herculius en Titus Flavius Domitianus. Doordat de stad een belangrijke handelsplaats was, hadden vele volken het in hun vizier. Zo werd het later ook bezet door de Moren. Als u Cordoba bezoekt met een Rental Car Airport Cordoba, dan zult u ook merken dat vele historische objecten uit deze perioden terug te vinden zijn in de stad. Cordoba is dan ook een hele belangrijke historische stad waar veel archeologische vondsten bewaard zijn gebleven.

Met een Huurauto van Airport Cordoba de stad verkennen is een heus avontuur. Zo komt u onderweg allerlei moderne gebouwen tegen maar kunt u er ook veel terugvinden van uit de oude tijden waarin de stad bekend stond als belangrijke handelsplaats.

Met Autohuur Airport Cordoba ontdekken
Wie een beetje van lekker warm weer houdt, is in Cordoba aan het juiste adres. U kunt hier het hele jaar door genieten van heerlijke gemiddelde temperaturen die in de zomer tot wel boven de 30 graden kunnen stijgen. Het kan er natuurlijk ook wel eens regenen maar dat zal de pret niet drukken omdat vele gebouwen in de stad u uitstekende mogelijkheden bieden om even te schuilen.

Net zoals in andere Spaanse steden (zoals Barcelona en Sevilla) kunt u ook in Cordoba lekker genieten van heerlijke gerechten. Zo kunt u er genieten van tapas en arroz die u nergens anders zo heerlijk kan eten. Verse groenten en fruit is er ook erg populair. Dit wordt geoogst van de vele velden die u tegenkomt als u met uw Rental Car van Airport Cordoba door de stad reist.

Bezienswaardigheden die erg populair zijn in de stad zijn bijvoorbeeld de Great Mosque of Cordoba. Deze grote en mooie moskee heeft prachtige schilderingen en het immense gebouw steekt hoog boven de stad uit. Daarnaast is de Medina Azahara een bezoekje waard als u geïnteresseerd bent in archeologische vondsten. Deze historische plek laat zoveel zien dat het u al meteen duidelijk wordt wat er zich in de afgelopen eeuwen heeft plaatsgevonden in de stad.

Rondreis door de regio Cordoba
Als u via Autoverhuur Airport Cordoba een auto hebt gehuurd, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een rondje door de regio te rijden. Ga bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Zuheros met de prachtige kliffen. Of reis af naar het natuurpark Montoro waar u echt kan genieten van de natuur.

Autoverhuur Airport Cordoba wenst u een fijne reis toe!