Auto huren vliegveld Winnipeg

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 26 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Winnipeg Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 dec. 2018 12:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Winnipeg Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Winnipeg Luchthaven:

4.7 tot 5 (765 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Advies familie in Canada
Huurauto beoordeling van Aaldrik N.- 21 mei 2016 19:58
(4.8 tot 5 )
Met vrienden gezellig een weekend weg geweest met een auto van HappyCar prima geregeld.
Huurauto beoordeling van Joris P.- 22 jul. 2015 02:56
(4.1 tot 5 )
Gelukkig hadden we goed toen we een Cabrio hebben geboekt bij happycar om rond te rijden in het mooie zomer weer.
Huurauto beoordeling van Jari L.- 21 jul. 2015 20:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Winnipeg Airport

Winnipeg is de hoofdstad van de Canadese provincie Manitoba en ligt relatief dicht bij de Verenigde Staten. De stad staat bekend als “de Poort naar het Westen”. Dat gegeven bepaalt de positie van de stad op, onder andere, het gebied van vervoer en landbouw. Tegelijkertijd maakt die naam ook duidelijk, dat autohuur bij Winnipeg Airport jou als toerist toegang geeft tot een breed deel van de regio. Wanneer je interesse hebt in een rental car van Winnipeg Airport, kun je die natuurlijk ter plaatse regelen. Wijzer dan je pas bij de autoverhuur van Winnipeg Airport op de mogelijkheden te oriënteren, is voor vertrek de website van HAPPYCAR te bezoeken. Hier kun je het aanbod van verhuurders zoals Holiday Autos, Argus en Avis met elkaar vergelijken en je autohuur bij Winnipeg Airport geheel naar jouw wensen boeken. Dit met de zekerheid dat je te maken hebt met een onafhankelijke partij, die je steeds de beste deal biedt.

Ontdek Winnipeg
Hoewel je met je huurauto van Winnipeg Airport letterlijk alle kant op kunt, zou het jammer zijn wanneer je de stad zelf over zou slaan. Alleen al de culturele diversiteit die de stad kenmerkt, maakt het prettig daar te verblijven. Een rit door Winnipeg brengt je overal in de stad weer in een andere sfeer. Dit omdat de diverse wijken ieder hun eigen karakter hebben, en het lijkt alsof je naast Canada, ook Italië, Frankrijk, Engeland en Ierland bezoekt. Ook wanneer je je rental car van Winnipeg Airport even parkeert en uitstapt, hoor je om je heen de meest exotische talen spreken. De naam dankt Winnipeg aan taal van de oorspronkelijk bewoners. In de taal van deze indianen staan “Winnipee” voor modderig water. Daar was, zeker in de tijd dit de bewoners waren, sprake van, want Winnipeg ligt aan de monding van twee rivieren.

Met een huurauto Winnipeg ontdekken
In Winnipeg is het hele jaar door van alles te zien en te beleven. Afhankelijk van het seizoen waarin je met je huurauto van Winnipeg Airport de stad doorkruist, moet je rekening houden met andere weersomstandigheden. In de periode van november tot maart is het er koud en liggen de gemiddelden onder het vriespunt. Van mei tot september, kun je juist te maken krijgen met zeer hoge temperaturen, oplopend tot meer dan 35 graden Celsius. In die warme maanden, vinden er in Winnipeg diverse evenementen in de openlucht plaats. Een van de bekende festivals, is het Folklorama, dat in de eerste twee weken van augustus georganiseerd wordt. Ook dan is het makkelijk een voertuig van de autoverhuur van Winnipeg Airport tot je beschikking te hebben. Dit om de landenpaviljoens te bereiken , die overal in de hele stad ingericht zijn. Rijd je in een andere periode met je huurauto van Winnipeg Airport door de stad? Dan zijn de Royal Canadian Mint, het Aboriginal Centre en de Winnipeg Art Gallery bezienswaardigheden, die je beslist niet mag overslaan.

Rondreis door de regio Winnipeg Airport
Winnipeg ligt aan de monding van de Red River en de Assiniboine River. Samen met twee andere rivieren, voorziet de Red River Lake Winnipeg van water. Dit meer ligt op circa 55 kilometer ten noorden van de stad en heeft een oppervlakte van 24.500 vierkante kilometer. Wanneer je, na je bezoek aan de autohuur bij Winnipeg Airport, de natuur in wilt, is een reis langs Lake Winnipeg, of een deel daarvan, een bestemming waar je voor zou kunnen kiezen. Met je rental car van Winnipeg Airport bezoek je een gebied waar water en groen hand in hand gaan. Belangrijk is wel je reis goed te plannen. Aan de zuidkant vind je diverse strandjes en heb je nog het gevoel in de bewoonde wereld te zijn. Sommige gebieden aan het meer zijn echter behoorlijk afgelegen en dat betekent, alleen al, dat je rekening moet houden met het proviand dat je meeneemt. Een consequentie is ook, dat je je huurauto niet onderweg ergens in kunt leveren en daarvoor terug moet naar de autoverhuur van Winnipeg Airport. Gebruik je je auto om bewoonde gebieden te bezoeken? Dan is je vrijheid in dat opzicht groter en stelt HAPPYCAR je in staat je voertuig ook elders terug te brengen.