• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Winnipeg International Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Winnipeg International Airport bezienswaardigheden en reistips

Winnipeg is de hoofdstad van de Canadese provincie Manitoba en ligt relatief dicht bij de Verenigde Staten. De stad staat bekend als “de Poort naar het Westen”. Dat gegeven bepaalt de positie van de stad op, onder andere, het gebied van vervoer en landbouw. Tegelijkertijd maakt die naam ook duidelijk, dat autohuur bij Winnipeg Airport jou als toerist toegang geeft tot een breed deel van de regio. Wanneer je interesse hebt in een rental car van Winnipeg Airport, kun je die natuurlijk ter plaatse regelen. Wijzer dan je pas bij de autoverhuur van Winnipeg Airport op de mogelijkheden te oriënteren, is voor vertrek de website van HAPPYCAR te bezoeken. Hier kun je het aanbod van verhuurders zoals Avis, Hertz en Avis met elkaar vergelijken en je autohuur bij Winnipeg Airport geheel naar jouw wensen boeken. Dit met de zekerheid dat je te maken hebt met een onafhankelijke partij, die je steeds de beste deal biedt.

Ontdek Winnipeg
Hoewel je met je huurauto van Winnipeg Airport letterlijk alle kant op kunt, zou het jammer zijn wanneer je de stad zelf over zou slaan. Alleen al de culturele diversiteit die de stad kenmerkt, maakt het prettig daar te verblijven. Een rit door Winnipeg brengt je overal in de stad weer in een andere sfeer. Dit omdat de diverse wijken ieder hun eigen karakter hebben, en het lijkt alsof je naast Canada, ook Italië, Frankrijk, Engeland en Ierland bezoekt. Ook wanneer je je rental car van Winnipeg Airport even parkeert en uitstapt, hoor je om je heen de meest exotische talen spreken. De naam dankt Winnipeg aan taal van de oorspronkelijk bewoners. In de taal van deze indianen staan “Winnipee” voor modderig water. Daar was, zeker in de tijd dit de bewoners waren, sprake van, want Winnipeg ligt aan de monding van twee rivieren.

Met een huurauto Winnipeg ontdekken
In Winnipeg is het hele jaar door van alles te zien en te beleven. Afhankelijk van het seizoen waarin je met je huurauto van Winnipeg Airport de stad doorkruist, moet je rekening houden met andere weersomstandigheden. In de periode van november tot maart is het er koud en liggen de gemiddelden onder het vriespunt. Van mei tot september, kun je juist te maken krijgen met zeer hoge temperaturen, oplopend tot meer dan 35 graden Celsius. In die warme maanden, vinden er in Winnipeg diverse evenementen in de openlucht plaats. Een van de bekende festivals, is het Folklorama, dat in de eerste twee weken van augustus georganiseerd wordt. Ook dan is het makkelijk een voertuig van de autoverhuur van Winnipeg Airport tot je beschikking te hebben. Dit om de landenpaviljoens te bereiken , die overal in de hele stad ingericht zijn. Rijd je in een andere periode met je huurauto van Winnipeg Airport door de stad? Dan zijn de Royal Canadian Mint, het Aboriginal Centre en de Winnipeg Art Gallery bezienswaardigheden, die je beslist niet mag overslaan.

Rondreis door de regio Winnipeg Airport
Winnipeg ligt aan de monding van de Red River en de Assiniboine River. Samen met twee andere rivieren, voorziet de Red River Lake Winnipeg van water. Dit meer ligt op circa 55 kilometer ten noorden van de stad en heeft een oppervlakte van 24.500 vierkante kilometer. Wanneer je, na je bezoek aan de autohuur bij Winnipeg Airport, de natuur in wilt, is een reis langs Lake Winnipeg, of een deel daarvan, een bestemming waar je voor zou kunnen kiezen. Met je rental car van Winnipeg Airport bezoek je een gebied waar water en groen hand in hand gaan. Belangrijk is wel je reis goed te plannen. Aan de zuidkant vind je diverse strandjes en heb je nog het gevoel in de bewoonde wereld te zijn. Sommige gebieden aan het meer zijn echter behoorlijk afgelegen en dat betekent, alleen al, dat je rekening moet houden met het proviand dat je meeneemt. Een consequentie is ook, dat je je huurauto niet onderweg ergens in kunt leveren en daarvoor terug moet naar de autoverhuur van Winnipeg Airport. Gebruik je je auto om bewoonde gebieden te bezoeken? Dan is je vrijheid in dat opzicht groter en stelt HAPPYCAR je in staat je voertuig ook elders terug te brengen.