Auto huren vliegveld Santiago De Compostela

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Santiago de Compostela Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 04:29 uur.

Beoordeling autoverhuur in Santiago de Compostela Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Santiago de Compostela Airport:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Mocht ik weer een auto huren dan doe ik dat weer met happycar
Huurauto beoordeling van Tom P.- 21 jul. 2015 19:21
(4.4 tot 5 )
Bedankt voor de prima service HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Siske K.- 21 jul. 2015 09:30
(4 tot 5 )
Samen met mijn vriendin een heerlijke vakantie gehad met een huurauto die wij via happycar geboekt hebben.
Huurauto beoordeling van Ivo de G.- 21 jul. 2015 09:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Santiago De Compostela Airport

 

Santiago de Compostela is een schitterende stad vol historie. Door de grote aantallen studenten die er wonen, is de stad altijd actief en levendig gebleven. Santiago is een afgeleide van Sint Jakobus, deze apostel van Jezus is volgens de legende begraven in deze Spaanse stad. Santiago de Compostella is hierdoor één van de belangrijkste Christelijke bedevaartsoorden. Vele pelgrims uit heel Europa ondernemen een voettocht naar deze Spaanse stad, net ten noorden van Portugal.

Maar naast deze belangrijke religieuze aard heeft de stad nog veel meer te bieden. De stad is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO en ook de omgeving is prachtig en nodigt de bezoeker uit om op verkenning te gaan. Met HAPPYCAR kunt u de ideale auto vinden om deze stad en de omgeving te gaan ontdekken. HAPPYCAR levert als onafhankelijke prijsvergelijker een compleet overzicht. Hierdoor vindt u altijd, tegen de laagste prijs, de beste huurauto bij Santiago de Compostela Airport. HAPPYCAR vergelijkt voor een huurauto van Santiago de Compostela Airport onder andere het aanbod van partners als Holiday Autos, CarDelMar en Thrifty.

De naam van de stad

Officieel heet de stad simpelweg Santiago, maar er zijn meerdere steden die deze naam dragen, waardoor de naam een aanvulling kreeg. Er is discussie waar de toevoeging Compostela vandaan komt. Velen zeggen dat dit afstamd van Campus Stellae, wat sterrenveld betekent. Het gebeente van Jakobus zou namelijk door een ster naar Santiago begeleid zijn. Een andere verklaring is dat Compostela is afgeleid van het Latijnse Composita Tella, wat begraafplaats betekent. Bij archeologische opgravingen is in de vorige eeuw bij de stad een Romeinse necropool gevonden, wat deze verklaring voor de naam geloofwaardig maakt. 

 

Met een huurauto Santiago de Compostela ontdekken

Een auto huren op het vliegveld is een perfecte manier om aan uw reis te beginnen. De autoverhuur van Santiago de Compostela is vlakbij de stad zelf gesitueerd en dat biedt u de mogelijkheid om gelijk vanaf de aankomst op het vliegveld, flexibel uw reis in te delen. 

Een absolute aanrader bij een bezoek aan de stad is het Plaza del Obradoiro, één van de mooiste pleinen van Spanje. Dit grootse plein wordt begrensd door vele leuke straatjes en wordt omringd door vele bezienswaardigheden. De meest opvallende daarvan is de Kathedraal van Santiago, welke wordt gerekend tot de grootste heiligdommen van het Christendom. De grootsheid van deze kathedraal en de berokke façade trekken direct de aandacht en maken deze Kathedraal dé blikvanger van het Plaza del Obradoiro. Binnen deze Kathedraal zouden, onder het indrukwekkende hoogaltaar, de overblijfselen van de apostel Jakobus zijn begraven.

Aan het plein grenst ook het Palacio de Rajoy. Dit voormalige paleis wordt nu gebruikt als gemeentehuis. Op het dak van dit gebouw staat, net als aan de voorkant van de kathedraal, een standbeeld van de apostel Jakobus.

 

Rondreis door de regio Santiago de Compostela
Ook de wijdere omgeving van Santiago de Compostela is het bezoeken meer dan waard. De omgeving staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en rustieke sfeer. De vele typische Spaanse dorpjes in de omgeving dragen het karakteristieke Spaanse leven nog altijd uit. Geniet hier van de uitstekende Spaanse keuken, de heerlijke wijn en laat u betoveren door het glooiende landschap.

Ook ligt Santiago de Compostela Airport op bescheiden afstand van de Atlantische kust. En het bezoeken hiervan is een absolute aanrader. De rotsachtige kust wordt veelvoudig onderbroken door prachtige baaitjes. En het rondrijden hier is een avontuurlijke onderneming. Ook ligt Portugal, met prachtige steden als Braga en Porto binnen handbereik net als de Spaanse hoofdstad, Madrid.

Ten noorden van Santiago de Compostela ligt het havenstadje A Coruña. Dit stadje heeft een indrukwekkende, rustieke haven met prachtige architectuur. Maar ook zijn hier mooie brede stranden te vinden. De omgeving van Santiago de Compostela heeft veel te bieden, hierdoor is het huren van een auto absoluut een aanvulling op uw verblijf. Er is veel te ontdekken en wanneer de zonnebloemen in bloei staan, is het nog mooier om hier rond te rijden.