Auto huren vliegveld Detroit

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Detroit Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 12:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Detroit Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Detroit Airport:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Snelle en vriendelijke service ik wordt wel blij van HappyCar
Huurauto beoordeling van Boris van der B.- 20 jul. 2015 17:33
(4.4 tot 5 )
Over het algemeen was de hele ervaring prettig
Huurauto beoordeling van Danieela R.- 20 jul. 2015 20:37
(4.4 tot 5 )
prima wagen meegekregen tevreden kan ik terugkijken op een geslaagde rondreis, zonder happycar was dit nietzo op deze manier gelukt.
Huurauto beoordeling van geert vd.s.- 20 jul. 2015 23:17
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Detroit Airport

Bent u van plan om binnenkort voor zaken of voor uw vertier naar de Amerikaanse stad Detroit te reizen? Hoewel openbaar vervoer in de Verenigde Staten zeker aanwezig is, is het ook een bekend feit dat dit land geheel is ingericht op het bezit van eigen vervoer. Het huren van een auto is in de Verenigde Staten iets geheel normaals en als u landt op Airport Detroit, zult u ook vele aanbieders hiervan zien. U kunt ervan uitgaan dat u een huurauto van autoverhuur Airport Detroit veel en intensief nodig gaat hebben. Heeft u al een goed beeld waar u de voor u meest rendabele optie kunt huren? Als u interesse heeft in een onafhankelijk en vooral actueel advies, kijkt u dan voordat u vertrekt op de website van HAPPYCAR. HAPPYCAR is een online vergelijkingssite op het gebied van autoverhuur en onafhankelijk van welke aanbieder dan ook. Wereldwijd brengt HAPPYCAR het actuele en plaatselijke aanbod in kaart en houdt ook rekening met plaatselijke of tijdelijke acties. Met de hulp van HAPPYCAR bent u in staat om de meest voordelige Rental Car bij Airport Detroit uit te kiezen.


Ontdek Detroit

Wie aan Detroit, de belangrijkste stad van de staat Michigan denkt, denkt bijna automatisch aan de Grote Drie van de Amerikaanse auto-industrie, Ford, General Motors en Chrysler. Detroit, ook bekend als Motor City, is vele decennia hét centrum van de Amerikaanse automobielindustrie geweest. Daarnaast is het een belangrijke havenstad aan de Detroit River. Muziekliefhebbers, zeker de liefhebbers van zwarte muziek en dan met name Soul-muziek, weten ongetwijfeld dat het bijzonder invloedrijke platenlabel Motown in Detroit is opgericht. De stad werd in 1701 opgericht door de Franse avonturier Antoine de la Motte Cadillac en het is zeker geen toeval dat een van de belangrijkste automerken naar zijn achternaam is vernoemd. Voor zowel de zakelijke bezoeker als de toerist is een een huurauto van Autohuur Airport Detroit onontbeerlijk om alle bezienswaardigheden van deze historisch belangrijke stad te ontdekken en op de meest efficiënte manier op zakelijke afspraken te verschijnen. Daarnaast heeft de staat Michigan ook een groot aantal bezienswaardigheden en kunt u met uw huurauto van Airport Detroit ook het dichtbijgelegen Ontario in Canada bezoeken.


Auto huren in Detroit

Als u denkt dat u voor musicals en theater het beste naar New York kunt gaan, dan kent u het levendige Theatre District in Detroit nog niet. Het is niet voor niets het tweede grootste theaterdistrict in de Verenigde Staten. Rond dit district zult u voldoende parkeergelegenheden vinden voor uw Rental Car van Airport Detroit. Een bezoek aan het Motown Historisch Museum is een echte aanrader voor liefhebbers van Soul-muziek en fans van groepen als de Supremes, the Temptations en de Jackson Five. Bekijkt u in het Detroit Historisch Museum beslist de expositie over de zogenaamde 'ondergrondse spoorweg' die vlak voor de Burgeroorlog veel ontsnapte slaven richting vrijheid voerde. Bent u geïnteresseerd in Afrikaans-Amerikaanse kunst en geschiedenis? Dan zou u echt met uw huurauto van Airport Detroit naar het Charles H. Wright Museum moeten rijden. De collectie is terecht wereldberoemd. Andere beroemde musea zijn onder meer het Detroit Institute of Arts en het Dossin Grote Meren museum. In het centrum van Detroit vindt u een aantal mooie gebouwen in Art Deco-stijl, zoals de Guardian Building en Cadillac Place. In uw huurauto van Autohuur Detroit Airport kunt u alles bezichtigen op de tijdstippen die u het beste uitkomen.


Rondreizen met uw huurauto door de regio van Detroit

Als u in uw huurauto van autoverhuur Airport Detroit de binnenlanden van Michigan of het nabijgelegen Canada wilt verkennen, merkt u dat de doorgaande verkeerswegen in de Verenigde Staten terecht goed bekend staan en uitstekend onderhouden zijn. Het plaatsje Holland is zeer in trek bij Nederlandse toeristen, vanwege de overduidelijke band die het met het oude moederland nog steeds heeft. Lake Michigan is een prachtig groot meer en zeker als het zonnig en warm weer is, is het hier bijzonder goed toeven. Natuurliefhebbers brengen het beste een bezoek aan Huron National Forest of Manistee National Forest. En met het juiste visum op zak kunt u met uw huurauto van Airport Detroit ook de Canadese staat Ontario bezoeken, waar u versteld zult staan van de uitgestrekte en nog ongerept aanvoelende natuur.