Auto huren vliegveld Girona

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Girona-Costa Brava Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 06:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 06:09 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 10:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 10:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 10:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 10:23 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 10:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 10:23 uur.

Beoordeling autoverhuur in Girona-Costa Brava Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Girona-Costa Brava Luchthaven:

4.9 tot 5 (770 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Voordelig en duidelijk.
Huurauto beoordeling van Yassine K.- 21 jul. 2017 13:54
(4.5 tot 5 )
Perfecte snelle service
Huurauto beoordeling van Irma v.- 22 aug. 2017 18:14
(4.5 tot 5 )
makkelijke website en voordelig
Huurauto beoordeling van celeste d.- 24 sep. 2017 12:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Girona Airport

Hoe uw vakantieplannen er ook uitzien: op de site van HAPPYCAR kunt u kiezen uit een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment aan huurauto's, voor een lage prijs en van de hoogste kwaliteit. Wij adviseren u kosteloos via onze servicelijn en u kunt de auto tot 24 uur vóór het begin van de huurperiode zonder kosten annuleren. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Girona. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Girona

Girona (Spanje) is een historisch stadje, gelegen in de autonome streek Catalonië in het noordoosten van Spanje. Met een auto vanaf de luchthaven bent na een kleine anderhalf uur rijden in Barcelona. Deze stad ligt op 102 kilomter afstand van Girona en is ideaal voor een dagtocht. Bij Girona ligt het op één na grootste vliegveld van Catalonië. Het ontstaan van de stad gaat terug tot de Romeinen, die er een citadel bouwden. Girona kent een bewogen geschiedenis van belegeringen en veroveringen. Het Museu d'Història de Girona geeft een gedetailleerd overzicht van deze gebeurtenissen. Ook de geheel gerenoveerde, indrukwekkende stadsmuur getuigt hiervan. Daarnaast ontdekt u met een huurauto Girona met gemakt op een leuke en interessante manier. Zo stroomt de rivier Onyar door het stadscentrum, die een spectaculaire aanblik biedt met zijn boven de rivier hangende, veelkleurige huizen. Ook telt Girona een aantal mooie musea, die een bezoekje zeker waard zijn. Ondanks zijn geringe omvang biedt de stad het gehele jaar door een scala aan festivals op gastronomisch, cultureel, muzikaal en historisch gebied. Niet te vergeten heeft Gerona ook een mooi historische centrum. In Gerona zijn veel authentieke winkeltjes te vinden, deze zijn niet te vinden zijn in andere delen van Spanje. Mocht er een keer een dag wat slechter weer zijn, dan kunt u altijd terecht in het overdekte winkelcentrum. Ook zijn er verschillende musea in de stad. Het bekendste museum van Gerona is het filmmuseum 'Museu del Cinema', wat zeker een bezoekje waard is vanwege haar uniekheid. Andere musea in de stad zijn iets kleiner, maar ook zeker het bezoeken waard. Wat ook echt een aanrader is, is 'De Dali­ Driehoek'. Dit is een drietal musea dat ten noordoosten van de stad ligt. In deze musea zijn veel werken van de bekende kunstenaar Salvador Dali­ te bewonderen.

Vanuit het centraal gelegen Girona bent u met een huurauto vanaf de luchthaven in een oogwenk aan de kust, in Barcelona of in de bergen van het achterland. Bekende culturele stadjes als Figueras en Cadaqués liggen binnen een straal van 75 kilometer.

 

Rondreis door de regio rond Girona

Er zijn heel wat indrukwekkende bezienswaardigheden rond Girona te ontdekken met een huurauto. Voor de stedenliefhebber is er natuurlijk Barcelona, met de Sagrada Familia. Het nog steeds niet voltooide bouwwerk van de beroemde architect Antoni Gaudí. Ook een bezoek aan het Parc Güell, waar zijn fantastische mozaïeken te bewonderen zijn, is zeker de moeite waard.

Houdt u van cultuur, dan is een bezoek aan de stadjes Figueras en Cadaqués een must. Een huurauto brengt u in een half uur naar Figueras, dat op 42 kilometer ten noorden van Girona ligt. Hier kunt u het beroemde museum van Salvador Dalí bezoeken, met de kamer van Mae West.

Iets verder aan de kust, op 73 kilometer afstand, ligt het pittoreske vissersdorpje Cadaqués. Hier heeft Dalí veel tijd doorgebracht. Ook andere kunstenaars, zoals de dichter Federico García Lorca en de schilders Piablo Picasso en Joan Miró hebben hier regelmatig gebivakkeerd en inspiratie opgedaan. Even buiten het dorp ligt de villa van Dalí, wat nu een museum is. Bent u geïnteresseerd in archeologie dan vindt u op slechts 35 kilometer bij Girona vandaan in het Poblado Ibérico. Hier kunt u de overblijfselen van de grootste bewaard gebleven Iberische nederzetting van Catalonië bewonderen.