Auto huren vliegveld Marseille

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Marseille Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:16 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2020 02:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2020 02:29 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2020 01:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2020 01:43 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 okt. 2020 02:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 okt. 2020 02:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Marseille Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Marseille Luchthaven:

4.4 tot 5 (770 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Toppie! Happycar!
Huurauto beoordeling van Frank P.- 24 jul. 2015 02:05
(4 tot 5 )
Ik ben erg tevreden met de bemiddeling van Happycar.
Huurauto beoordeling van Anna L.- 25 jul. 2015 06:35
(4.7 tot 5 )
Tijdelijk een auto gehuurd om door het land te kunnen reizen in de vakantie, goed bevallen en veel plezier er van gehad, happpycar kan ik echt aanbevelen aan iedereen.
Huurauto beoordeling van Els V.- 27 jul. 2015 02:19
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Marseille Airport

Bent u van plan om binnenkort naar Marseille te gaan? En gaat u met het vliegtuig? Vergeet dan niet dat u uw reis vanaf de luchthaven kunt vervolgen met een huurauto. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen.

 

Marseille, stad met een geschiedenis

De geschiedenis van Marseille gaat meer dan twee millennia terug. In de loop van de geschiedenis werd de oudste stad van Frankrijk, die in 600 vC gesticht werd als Griekse handelsplaats, waar werd geregeerd door Romeinen, Visigoten, Bourgondiërs, Franken en vanaf 1480 de Fransen zelf.

De sporen die zo veel verschillende culturen in de loop der eeuwen achterlieten, zorgden voor een haast onuitputtelijke voorraad bezienswaardigheden. Met een huurauto is het gemakkelijk om de afstanden te overbruggen. U kunt bijvoorbeeld gaan naar de Notre-Dame de la Garde. Deze indrukwekkende negentiende eeuwse neo-Byzantijnse kathedraal is niet alleen een bezienswaardigheid op zich, ook de weg er naar toe biedt u meer dan één schitterend panoramisch overzicht over de stad zelf. Resten van oudere architectuur vindt u in de kathedraal ‘de la major’. Ondanks de Romaans-byzantijnse invloeden in de heropbouw zijn er nog stukjes van het oorspronkelijke twaalfde eeuwse gebouw terug te vinden.

Na deze religieus geïnspireerde bezoeken wordt het tijd voor meer wereldse geschiedenis. Wanneer u weer in uw huurauto stapt kunt u naar de haven rijden. Hier ziet u de´forten Saint-Jean en Saint-Nicolas, die de oude haven bewaken. Het oudste van de twee, fort Saint-Jean, dateert van de twaalfde eeuw terwijl de ontstaansgeschiedenis van het jonkie toch ook al teruggaat tot de zeventiende eeuw. De laatste werd niet zozeer gebouwd om aanvallen van buitenaf te weerstaan, maar eerder om de Marseillanen zelf in bedwang te houden. De haven zelf was altijd al het kloppende hart van de stad en nog steeds is dit dé plaats waar je het authentieke Marseille leert kennen. Wanneer u toch in de haven bent kunt u ook een boottoch gaan maken. Geniet bij het uitvaren van de haven van het zicht op ondermeer, het zeventiende eeuwse stadhuis. Eenmaal op het eiland aangekomen kunt u het kasteel van If bezoeken. Deze is gebouwd door François I en eerst gebruikt als stadsverdediging maar sinds de zeventiende eeuw gebruikt als staatsgevangenis.

Voordat u na een dag vol bezienswaardigheden neerstrijkt in een van de vele visrestaurants die Marseille rijk is, kunt u ook nog een ritje maken door de stad. Onderweg geniet u van vele oude, maar ook recente bezienswaardigheden, ontelbare kloosters, paleizen en kathedralen. Daarnaast zijn er ook nog vele parken en tuinen. Houdt u er van om ’s avonds uit te gaan, dan heeft u vele mogelijkheden. Voor de romantische mensen kunt u een nachtelijke strandwandeling niet aan u voorbij laten gaan.

Ook moet u een bezoek hebben gebracht aan het massief van Calanques. Midden in deze witte rotsachtige vindt u de mooiste zwemplekjes, op natuurlijke wijze gevormd door eeuwen erosie. Ook hier vindt u hier de grot met de oudste bekendste rotstekening wereldwijd. Met uw huurauto kunt u ook een daguitstapje maken naar Nice. Hier vindt u een mooie haven en kunt u genieten van een hapje en een drankje op een van de vele terassen. U kunt met uw huurauto vanaf de luchthaven gaan en staan waar uzelf wilt!