Auto huren vliegveld Bologna

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bologna Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 sep. 2020 06:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 sep. 2020 06:02 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2020 11:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2020 11:23 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2020 11:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2020 11:23 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bologna Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bologna Airport:

4.6 tot 5 (769 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Makkelijk overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Carolijn S.- 03 jul. 2016 12:10
(4 tot 5 )
heldere en snelle site
Huurauto beoordeling van eric s.- 28 jul. 2016 13:45
(4 tot 5 )
Goede ervaring met eerdere vakantie
Huurauto beoordeling van Ruurd V.- 14 aug. 2016 17:59
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bologna Airport

Met een huurauto vanaf de Bologna Airport ontdekt u de stad Bologna op een leuke en gemakkelijke manier. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Bologna. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Ontdek Bologna

Deze prachtige stad in Noord-Italië is erg geliefd bij toeristen. Bologna staat vooral bekend om de drie verschillende bijnamen die de stad heeft gekregen. De eerste hiervan is La Rossa, wat betekent de rode. Deze bijnaam heeft de stad te danken aan de vele rode gebouwen en daken. De volgende is La Dotta, wat betekent de geleerde. Deze bijnaam heeft de stad gekregen doordat hier in de elfde eeuw de eerste universiteit gebouwd werd. Niet alleen toen, maar ook nu staat de stad bekend om het studentenleven. Dit zorgt er dan ook voor dat er een relaxte en gezellige sfeer in de stad hangt. De laatste bijnaam die Bologna gekregen heeft is La Grassa, dit betekent de dikke. Dit heeft alles te maken met de voortreffelijke keuken in deze stad. In Bologna kunt u namelijk de lekkerste pasta's eten van heel Italië. Het is dan ook goed te begrijpen waarom zo veel toeristen een bezoek brengen aan deze interessante stad.

Met uw huurauto vanaf de luchthaven kunt alle mooie plekken van Bolgona bezichtigen. Wanneer u uw reis door Bologna begint, zijn er een aantal bezienswaardigheden die u niet mag vergeten. De meest bekende is het Piazza Maggiore. Dit plein is het centrum van de stad, waardoor u hier ook verschillende interessante bezienswaardigheden kunt vinden. Zoals de kerk San Petronio, het stadhuis en het indrukwekkende Museum Morandi. In dit museum vindt u alles over de schilder Morandi, die in Bologna geboren en gestorven is. U kunt hier zijn schilderijen bekijken, maar ook zijn exact nagebouwde studio bezichtigen. Nadat u een bezoek heeft gebracht aan het Piazza Maggiore, kunt u een bezoek brengen aan de twee middeleeuwse torens die boven de stad uitsteken. Deze torens liggen in het centrum van de stad en zijn de enige twee die nog overgebleven zijn uit de Middeleeuwen. Eén van de twee torens is van binnen te bezichtigen, wat een mooi beeld geeft over de tijd waarin deze gebouwd is. Dankzij een huurauto is ook mogelijk om nog veel meer bezienswaardigheden heden in de stad te verkennen, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van deze prachtige stad.


Rondreis door de regio van Bologna

Hoewel Bologna prachtig is en hier genoeg te doen en te zien is, kan kunt ook met uw huurauto de rest van de omgeving verkennen. U kunt met uw heel gemakkelijk rondreizen door de regio, om nog meer van Italië te zien te krijgen. Op maar 154 kilometer afstand vind je het unieke Venetië. Deze stad is gebouwd op het water en wordt verbonden door meer dan honderd bruggen. Ook kunt u hier een bezoek brengen aan het beroemde San Marco plein, de brug der zuchten, het Grand Canal en de Rialtobrug. Een bezoek aan Venetië is iets wat u zeker nooit meer zult vergeten. Ook kunt u rijden naar het prachtige Florence op maar 109 kilometer afstand van Bologna. Deze stad staat bekend om de grote hoeveelheid kunst en indrukwekkende gebouwen. Na uw bezoek Florence kunt u ook nog besluiten om door te reizen naar Pisa. Dit ligt maar een aantal kilometer verder dan Florence en het is zeker de moeite waard om de wereldberoemde scheve toren van Pisa met eigen ogen gezien te hebben.

Door middel van een huurauto vanaf de luchthaven heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.