Auto huren Amersfoort

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 85 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Amersfoort - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 85 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 01:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 01:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:40 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:40 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 05:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 05:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Amersfoort

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Amersfoort:

4.4 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Geweldige deal gevonden met Happycar
Huurauto beoordeling van Anna d. B.- 17 jul. 2015 16:34
(4.9 tot 5 )
Prima service, zeer happy ermee
Huurauto beoordeling van Stefan M.- 17 jul. 2015 07:46
(5 tot 5 )
Ik wou iets veranderen in mijn boeking, was supermakkelijk door de goede service die zij bieden
Huurauto beoordeling van Eline S.- 17 jul. 2015 13:28
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Amersfoort

Amersfoort, een stad die bekend staat om zijn historische binnenstad. Een centrum bestaande uit nauwe straatjes en karakteristieke grachten waar lekker rondgedwaald kan worden. De prachtige binnenstad biedt tevens talloze mogelijkheden om een hapje te eten of een drankje te drinken. Uiteraard is gezellig winkelen ook mogelijk. Naast de historische kern is ook de directe omgeving interessant om te bezoeken met de huurauto. Zo liggen nabij de stad schitterende natuurgebieden en zijn onder andere DierenPark Amersfoort en Kamp Amersfoort een bezoekje waard. Een huurauto in Amersfoort via HAPPYCAR biedt de uitkomst. Onderzoek en verken met uw huurauto Amersfoort, de stad in al haar pracht en glorie, maar vergeet daarbij vooral niet de omliggende streken. HAPPYCAR is betrouwbaar en betaalbaar. De lage prijzen maken het aantrekkelijk om met de huurauto Amersfoort en de omgeving te verkennen, van de stad en omgeving te genieten en een heerlijke vakantie te beleven.


Ontdek Amersfoort

Amersfoort kreeg in 1259 stadsrechten. De 750 jarige geschiedenis is terug te zien in de historische binnenstad en in monumenten als de Monnikendam, de Kamperbinnenpoort en de Koppelpoort. De betoverende Koppelpoort aan het Spui is een oude land- en waterpoort die op afspraak te bezoeken is. Een rondleiding duurt 30 minuten en is ook interessant voor kinderen.

Een ander hoogtepunt tijdens een bezoek aan Amersfoort is een rondvaart door de historische grachten van de stad. Vanaf de boot is het mogelijk om in alle rust te genieten en de grachten en de binnenstad vanuit een ander perspectief te bewonderen. In 2014 is de rondvaart over de waterlinie tot het leukste uitje van de provincie Utrecht gekozen door leden van de ANWB!

Wie niet bang is voor grote hoogtes kan het bekendste en meest herkenbare gebouw van Amersfoort bezoeken en bedwingen, de Onze Lieve Vrouwetoren. Met haar 98 meter torent ze hoog boven de stad uit en het uitzicht na 346 treden is werkelijk waar adembenemend!


Met een huurauto Amersfoort ontdekken

Met een huurauto Amersfoort en de wijdere omgeving verkennen. Aan de rand van de stad ligt DierenPark Amersfoort. Een op kinderen gericht dierenpark met wel 150 verschillende diersoorten. Een toegangskaartje geeft naast het dierenpark toegang tot het DinoPark waar de bezoeker zich een tijdsreiziger waant en in een omgeving vol dinosauriers terecht komt.

Autoverhuur Amersfoort maakt het ook mogelijk om Kamp Amersfoort te bezoeken. Het kamp uit de Tweede Wereldoorlog is gelegen aan de rand van de stad. Op en rondom het voormalige kampterrein zijn diverse monumenten, gedenkstenen en gebouwen (reconstructies) gratis te bezoeken. Bezienswaardigheden die een overzichtelijk beeld geven van wat zich hier tijdens de oorlogsjaren heeft afgespeeld.


Rondreis door de regio Amersfoort

Autoverhuur Amersfoort opent de regio rondom Amersfoort. De stad ligt ingeklemd tussen prachtige natuurgebieden en is in 2007 tot groenste stad van Europa uitgeroepen.

Een van de mooiste natuurgebieden van Nederland is Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een uitgestrekt natuurgebied van bossen, heide en zandverstuivingen over een lengte van ongeveer 50 km. Een gebied, beginnend ten zuiden van Amersfoort, dat uitstekend per auto bereikbaar is en waar uitgebreid gewandeld en gefietst kan worden.

Op warme dagen is het mogelijk verkoeling te zoeken aan het Henschotermeer. Een prachtige natuurplas 12 km ten zuiden van Amersfoort in de gemeente Woudenberg. Het Henschotermeer is gekozen tot leukste recreatieterrein in 2014 en biedt recreatiemogelijkheden voor jong en oud.

Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Hilversum. Het station op de luchthaven van Amsterdam biedt een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.