Auto huren Paphos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 5 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Paphos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jul. 2020 08:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jul. 2020 08:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jul. 2020 08:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jul. 2020 08:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 07:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 07:41 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 07:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 07:41 uur.

Beoordeling autoverhuur in Paphos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Paphos:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Happycar heeft het bij ons helemaal gemaakt
Huurauto beoordeling van Jan Jaap P.- 20 jul. 2015 16:57
(4.4 tot 5 )
Het is fijn dat er zoveel keus is op de happycar site, ideaal om iets ertussen te vinden
Huurauto beoordeling van Henk K.- 20 jul. 2015 15:15
(4.4 tot 5 )
Snelle en vriendelijke service ik wordt wel blij van HappyCar
Huurauto beoordeling van Boris van der B.- 20 jul. 2015 22:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Paphos

Paphos op Cyprus is een ideale vakantiebestemming. Mooie stranden, prachtige cultuur, gezellige terrasjes en schitterende natuur in de buurt. Paphos staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO! De handigste manier om het beste uit je vakantie te halen is om met een huurauto op pad te gaan, bijvoorbeeld van AutoEurope, Holiday Autos of RentalCars. Deze en nog veel meer betrouwbare verhuurbedrijven kan je tevoren vergelijken bij HAPPYCAR. Daar vind je de beste aanbiedingen en de scherpste prijzen. Op Cyprus rijden geen treinen, alleen bussen en daarom is het extra handig om gebruik te maken van Rental Car Paphos. Je kan op elk moment de tocht maken waar je zin in hebt!

Ontdek Paphos
Paphos ligt aan de westkust van het Griekse deel van Cyprus en heeft een eigen vliegveld, vanwaar je met de huurauto snel in de stad bent. Paphos bestaat uit een lager en een hoger gedeelte. Het lagere gedeelte, ook Kato Paphos genoemd, ligt bij de haven en is nu het bruisende centrum. Het hogere gedeelte, ook Ktima genoemd, is veel ouder. De belangrijkste culturele highlights liggen in Kato Paphos. Wat Paphos zo aantrekkelijk maakt, is de romantische en gezellige sfeer die er heerst. Daardoor is het wellicht de meest populaire plaats van Cyprus. Ook is Paphos centraal gelegen voor allerlei uitstapjes. Met een huurauto van Autohuur Paphos bezoek je de belangrijkste plekken in korte tijd! Ook is er in Paphos altijd wel een parkeerplek te vinden.

Met een huurauto Paphos ontdekken
De beroemdste bezienswaardigheid van Paphos is het archeologische park bij de haven. De villa´s, die daar zijn opgegraven en gerestaureerd, hebben de beroemdste mozaïekvloeren van Europa met voorstellingen uit de Griekse mythologie. Het park heeft duidelijke wegwijzers zodat je de belangrijkste villa´s niet misloopt. Naast de ingang is een grote parkeerplaats en je staat ook meteen bij de haven. Daar is het erg gezellig met winkels, terrasjes en restaurants met uitzicht op het water. Wanneer je de eerste weg links vanaf het parkeerterrein neemt naar boven, kom je bij de een bijzondere boom, de terpentijnboom met allerlei gekleurde lappen aan te takken. Dit zijn gaven voor de heilige Solomoni, die vanwege haar geloof in de catacomben achter de boom door de Romeinen levend is begraven. Nog verder de weg omhoog vind je een ultramodern winkelcentrum met alle bekende merken. In Ktima is nog een grote overdekte markt voor degenen die liever lokale dingen willen meenemen.

Rondreis door de regio Paphos
Vanuit Paphos zijn er verschillende prachtige dagtochten te maken met een huurauto van autoverhuur Paphos.In de buurt van Paphos ligt het mooiste strand van de regio, Coral Bay met een groot zandstrand en veel faciliteiten. Op weg daarheen kan je de Koningsgraven bezoeken aan de noordwestkant van Paphos. Hier werd lang geleden de elite begraven, vandaar de naam. De grafkamers zijn als huizen ingericht omdat men toen sterk geloofde in het leven na de dood. Er zijn een aantal van te bezichtigen. Nog een stuk verder naar het noorden in de buurt van Polis zijn de Baden van Aphrodite. Zij was de godin van liefde en schoonheid en volgens de mythen is Cyprus het eiland waar ze verbleef nadat ze uit het schuim van de zee was opgerezen. Er zijn hier in de buurt mooie wandelingen te maken. De schitterende plek waar ze uit zee kwam is ten zuiden van Paphos richting de havenstad Limassol en het heet Petra tou Romiou, een fraaie rotspartij langs de kust met schuimige golven. Maak een stop in Kourion, een oude stad met een prachtig bewaard amfitheater met uitzicht op zee en een groot huis met mozaïekvloeren. Vervolgens rijd je met de huurauto het Troodosgebergte in met het beroemde Kykko-klooster en adembenemende natuur met olijfbomen en wijnranken. Hier is het wat koeler dan aan de kust en in de winter wordt er ook geskied. Lunchen doe je onderweg in een klein bergdorpje en zo beleef je weer een andere kant van Cyprus. Huur een auto via HAPPYCAR en je zal een onvergetelijke vakantie in en bij Paphos beleven.