Auto huren Brisbane

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 9 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 31 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Brisbane - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 01:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 01:44 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 01:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 01:44 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brisbane

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brisbane:

4.9 tot 5 (775 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Hadden veel vragen maar gelukkig hadden ze bij happycar het antwoord hierop
Huurauto beoordeling van Irene L.- 17 jul. 2015 13:02
(4.2 tot 5 )
Bedankt voor de super goedkope auto :)
Huurauto beoordeling van Jeremy Z.- 17 jul. 2015 22:06
(4.4 tot 5 )
Als wij weer een auto huren, doen wij dit zeker via happy car
Huurauto beoordeling van Petrus F.- 17 jul. 2015 09:42
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Brisbane

Brisbane is een moderne, drukke stad, met een kleine anderhalf miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Australië. De stad ligt aan een rivier met dezelfde naam en werd vernoemd naar Thomas Brisbane, een vroegere gouverneur van New South Wales. Naast moderne wolkenkrabbers treft u in Brisbane historische gebouwen, oude villa's en mooie groene parken. Het zal u opvallen dat er een heerlijk ‘laid back’ sfeertje hangt. Dit is natuurlijk te danken aan het heerlijke subtropische klimaat. Als u de kust van Queensland (de "Sunshine State'') wilt ontdekken is Brisbane het ideale punt om uw reis met een huurauto te beginnen. Indien u per vliegtuig aankomt op Brisbane Airport, kunt u hier gemakkelijk uw huurauto in ontvangst nemen. HAPPYCAR heeft hier meerdere partners zitten. Door vooraf te boeken hoeft u de auto alleen maar op te halen en verliest u geen tijd door ter plekke nog een auto te moeten huren.


Ontdek Brisbane

Met een huurauto vindt u vrij eenvoudig de weg in Brisbane omdat het ontwerp lijkt op een dambord. De straten kruisen elkaar en zijn vernoemd naar Engelse koningen en koninginnen. In Brisbane vindt u een aantal interessante bezienswaardigheden. Uw zoektocht naar al het mooie in Brisbane kunt u het beste beginnen bij de Brisbane City Hall. Het oude stadhuis, gebouwd in 1930, ligt op King George Square en heeft een zeer karakteristieke klokkentoren, waar de Campanile van Venetië model voor heeft gestaan. Verder biedt de toren een prachtig uitzicht over de hele stad, waarbij het scherpe contrast tussen moderne en oude Victoriaanse bouwstijlen erg opvalt. Tegenover het oude stadhuis ligt het museum van Brisbane. Het Museum of Brisbane vertelt de geschiedenis van de stad, de mensen en de bijbehorende cultuur. Het museum stelt afwisselend kunstcollecties van de stad en van artiesten afkomstig uit Brisbane tentoon. Enkele mooie andere bezienswaardigheden zijn het oude treinstation, het postmuseum en het Old Government House.

Kangaroo Point is een schiereiland in het centrum van Brisbane. De meest noordelijke punt van Kangaroo Point wordt gekarakteriseerd door de Story Bridge. De Story bridge verbindt Kangaroo Point met het Central Business District (CBD) en is 777 meter lang. De zuidzijde van Kangaroo Point wordt gekenmerkt door een steile rotsformatie die de Kangaroo Point Cliffs worden genoemd. Vanaf de rotsen heeft u een goed uitzicht op het Central Business District van Brisbane en de Brisbane River. Bij Eagle St. Pier heeft u de mogelijkheid om met een oude radarboot een cruise te maken over de Brisbane River. Zo kunt u de stad aanschouwen vanaf het water.


Met een huurauto in Brisbane

Met een huurauto in Brisbane rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Wanneer u even genoeg heeft van de stedelijke drukte dan ligt op 50 minuten rijden van Brisbane het Lone Pine Koale Sanctuary. Dit park heeft de reputatie van grootste en eerste koalapark ter wereld. Er leven dan ook meer dan 130 koala’s, naast kangoeroes en andere typische Australische diersoorten zoals de Tasmaanse duivel. De dieren leven er in hun natuurlijke omgeving. Ten noorden van Brisbane ligt de Sunshine Coast. Dit kustgebied kent een prachtige natuur en kunt u eenvoudig per huurauto vanuit Brisbane ontdekken. Als u meer opzoekt bent naar een badplaats vol toeristen en feestgangers dan rijdt u naar de Gold Coast ten zuiden van Brisbane. Als u meer wilt zien dan alleen deze mooie stad, kies er dan voor om de auto ergens anders weer in te leveren en tover uw Australië-reis om tot een roadtrip. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trip in de richting van Sydney? U rijdt prachtig langs de kust en ziet ondertussen veel van het Australische landschap. Als u wilt kunt u nog verder rijden naar Melbourne.

Door een auto te huren in Brisbane kunt u deze mooie stad én nog veel meer steden eenvoudig en op uw eigen tempo bezoeken. Autohuur geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!