Auto huren Boedapest

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Boedapest - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 08:19 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 08:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 08:19 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 02:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 02:26 uur.

Beoordeling autoverhuur in Boedapest

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Boedapest:

4.4 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Top tijd gehad met de auto via happycar
Huurauto beoordeling van Ahmed B.- 22 jul. 2015 02:45
(4.6 tot 5 )
Super service van happy car
Huurauto beoordeling van Jelle B.- 22 jul. 2015 13:14
(4.1 tot 5 )
Hele goede ervaring met HappyCar gehad
Huurauto beoordeling van Doortje V.- 25 jul. 2015 00:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Boedapest

Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, wordt onderverdeeld in twee delen, Buda en Pest. Deze zijn gescheiden door de prachtige rivier, de Donau. Terwijl Buda meer een heuvelachtig gebied is, ligt Pest meer op de egale gebieden van de omgeving. Op vlak van activiteiten staat Buda meer in voor de typische bezienswaardigheden, terwijl Pest de metropool is voor de politiek en het uitgaansleven. De verschillende stijlen die hier centraal staan zijn hoofdzakelijk Turks-Ottomaans, alsook de vele Duitse restanten en kastelen uit de Habsburgse periode behoren tot de meest toeristische plekjes. Doordat de plaatsen vaak ver uit elkaar gelegen zijn, geven wij u de optie deze makkelijker bereikbaar te maken door met de auto u reis verder te zetten! Deze stad barst van verhalen. Nu is het aan u deze te ontdekken...

Bezienswaardigheden in Boedapest

Het Koninklijke paleis is nog steeds één van de mooiste juweeltjes van Boedapest. Tijdens de tweede wereldoorlog werd deze op het randje na verwoest door de Russen. Als u nieuwsgierig bent naar dit monument, wees er dan van op de hoogte dat het te bereiken is met een grote trap, die zeker wat moed vergt om te beklimmen! Binnenin wordt u beloond met het bewonderen van de kroonjuwelen. Als u door de stad rijdt, komt u zeker en vast de prachtige Sint Stefanusbasiliek tegen. Het is een van de bekendste toeristische attracties binnen de stad. De kerk werd vernoemd naar de heilige koning St. Stephen, die ook deels bijdrage gaf aan het ontwerpen van de kerk. Voor de kunstliefhebbers, is er het Heldenplein waar de zuilengalerij samen met een uitzonderlijk grote zuil op staat. Kort nabij zijn het museum voor beeldende kunst en de kunsthal gelegen. En vlak daarachter is het stadspark, Városliget. Iedereen geniet er wel van een marktje te doen in de heerlijke ochtend om wat lokale cultuur op de snuiven. De Centrale Markthal, ook wel gekend als Nagycsarnok en bovendien ontworpen door de enige echte Gustav Eiffel, bestaat uit wel 200 verschillende winkeltjes. Hier kunt u hoofdzakelijk typische gerechten en basis voedingswaren uit Hongarije terugvinden. Wilt u graag even genieten van een prachtig uitzicht? Neem dan even de tijd langs het Vissersbastion te lopen. Deze werd vernoemd naar de handel van vis die daar vroeger plaatsvond. Het geeft een zicht op de hele stad, net als de Donau. Of bent u meer uit voor een klein familieuitje? Trek er dan op uit naar de uitzonderlijke Zoo Allatkert! Op het eerste zicht lijkt dit een ordinaire zoo, maar naarmate uw bezoek vordert zult u ontdekken dat het vol kleine deurtjes en gangen is, die u leiden naar de leukste en mooiste verbogen constructies! Het bijzondere aan deze zoo is dat er een focus wordt gelegd op de interactie tussen de mens en dier. Het kan dus zeer goed zijn dat je op je weg een klein aapje tegenkomt! De ideale ontspanning, die zeer zeker ook geliefd is bij de Hongaren, is het nemen van een echt authentiek Hongaars bad in de thermale waterbronnen die zowel warm als koud beschikbaar zijn! De prachtige badhuizen zijn verspreid over de hele regio en ideaal na een lange dag bezoeken.

Met een huurauto in Boedapest

De onafhankelijkheid van Hongarije is echter recent en wordt teruggevonden in de ontwikkeling van de stad. Door reden hiervan is toerisme de laatste jaren een grote rol gaan spelen. Niet te vergeten kan men Boedapest als een vrij goedkope hoofdstad beschouwen aangezien praktisch alles te verkrijgen is aan een zeer schappelijke prijs, net als uw huurauto! Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Boedapest. Er valt veel natuur te bezichtigen, in periode van ontspanning, maar je voelt zeker en vast de stad ook leven, zeker als je er een avondje eens op uittrekt! Weet dat u met een huurauto van HAPPYCAR vrij bent te staan en gaan waar u wilt om een optimale ervaring te hebben tijdens uw vakantie. Ook kunt u een dagje naar Zagreb, in Kroatie voor een langere reis. Neem de beste herinneringen en verhalen terug mee naar huis!