Auto huren Del Mar

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 28 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Del Mar (CA) - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2018 09:25 uur.

Beoordeling autoverhuur in Del Mar (CA)

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Del Mar (CA):

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Wat fijn om alles van te voren te hebben geregeld zonder stress
Huurauto beoordeling van Joost van B.- 19 jul. 2015 13:34
(4.9 tot 5 )
Helaas konden we geen grote bus boeken, maar een alternatief was zo gevonden voor ons, dankzij de service medewerkers van HappyCar.
Huurauto beoordeling van Aron B.- 19 jul. 2015 14:42
(4.9 tot 5 )
Snel geboekt voor een autotje in het weekend om met de kinderen weg te kunnen, top HappyCar.
Huurauto beoordeling van Matuso G.- 19 jul. 2015 05:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Del Mar

Del Mar, een prachtige plek gelegen in het Amerikaanse Californië,en daarmee en echte plek voor op uw bucketlist! Om deze plek te verkennen is een auto noodzakelijk, zeker omdat de omgeving zo indrukwekkend is. Bij HAPPYCAR worden verschillende bedrijven als Europcar, Hertz en Enterprise met elkaar vergeleken op prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u duidelijk zien welke auto het best bij u past voor de beste autoverhuur in Del Mar.


Ontdek Del Mar

Del Mar valt onder San Diego County. Het aantal inwoners van de stad ligt op 4389. Del Mar is een kleine plek en dat maakt het juist bijzonder. De afgelopen jaren is er een lichte daling te zien in het aantal inwoners van de plek.

Del Mar is Spaans voor 'Aan de zee' de naam past de plek perfect, omdat het direct aan de Grote Oceaan ligt. In 1885 kocht Kolonel Jacob de plaats. Hij wilde op deze plek een groot resort maken waar de rijke en beroemde mensen hun vakantie konden gaan vieren.

Tevens stond de plek in de jaren '30 bekend als de kermis van San Diego, deze stad zocht een permanente plek om deze kermis te plaatsen. In 1936 werd de kermis dan geopend, met een groot feest en een fanfare. De grootste ontwikkeling die Del Mar had, vond plaats in de jaren '80. In deze periode groeide de stad uit tot een echte moderne stad, die steeds mooier en geliefder werd.

Met een Rental Car in Del Mar kan de geschiedenis van de stad het best ontdekken, de unieke plek aan het strand laat nog altijd zien hoe de geschiedenis haar gevormd heeft. De stad zit vol unieke attracties zoals de Torrey Pines Golf Course, deze staat bekend als een van de meest exclusieve en uitdagende golfbaan ter wereld.

En natuurlijk het welbekende strand, Torrey Pines State Beach. Het enorme strand is echt een plaatje om naar te kijken. Het is gelegen aan de bergen en ook een populaire hotspot voor surfers. Het strand is meestal niet heel erg drukbezocht, waardoor er genoeg ruimte is om heerlijk te zonnen of te wandelen.


Met een huurauto Del Mar ontdekken

Del Mar is het beste te verkennen per huurauto. Voor autohuur in Del Mar kunt u natuurlijk terecht bij ons voor de beste prijsvergelijkingen. De streek waar Del Mar zich in bevindt heeft veel te bieden voor onder andere toeristen. De wegen zijn goed begaanbaar per huurauto en de omliggende steden zijn ook goed te bereiken per auto.

De bekendste stad die in de buurt van Del Mar ligt is San Diego. Omdat de stad aan de grens bij Mexico ligt is het een zeer unieke plek waar twee culturen samenkomen. San Diego is een echte wereldstad en heeft daarom enorm veel te bieden, uitgaansgelegenheden, winkels en alle soorten restaurants. Wat ook een aanrader is om even naar de haven van San Diego te rijden. De haven is een belangrijke uitvalsbasis voor de Amerikaanse marine. Ook de San Diego- Coronadobrug is indrukwekkend, zeker als u deze met een auto bezoekt.

Verder liggen er in de buurt van Del Mar nog verschillende steden als Poway en San Marcos. Ook deze steden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. De steden zijn ook op een prima rij-afstand van Del Mar te vinden, namelijk van 8 tot 22 kilometer afstand van de stad.

Door de zuidelijke ligging van de stad en het zeewater zijn er verschillende soorten natuurlijke verschijnselen te vinden. Zo zijn er gebieden te vinden die een savanne uiterlijk hebben, maar zijn er ook dennenbossen in het zuidelijke deel van Californië.In Del Mar bent u in de zomer gegarandeerd van goed weer, het klimaat staat bekend om de droge en warme zomers. Maar ook in de winter valt het mee, de omgeving staat bekend om het milde klimaat, en heeft dus zachte winter.

Door de Spaanse kolonisatie omstreeks 1500 heeft de omgeving veel Spaanse invloeden, dat is ook terug te zien in de plaatsnamen van Del Mar en steden in de buurt van Del Mar. Ook kunt u vanuit Del Mar eenvoudig naar het nabijgelegen Los Angeles. U zou dan natuurlijk onderweg kunnen stoppen bij Disneyland in Anaheim. Met uw auto zijn zelfs nog grotere afstanden geen probleem.