Auto huren Den Bosch

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 31 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in 's-Hertogenbosch - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 aug. 2020 12:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 aug. 2020 12:08 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 aug. 2020 12:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 aug. 2020 12:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in 's-Hertogenbosch

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in 's-Hertogenbosch:

4.5 tot 5 (785 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Perfecte full-service!!! Person vaan de hotline heeft mij rechtsstreks geholpen.
Huurauto beoordeling van Daan B.- 19 jul. 2015 17:44
(4.4 tot 5 )
Prima geregeld. Geen onverwachte bijkomstigheden! Echt super allemaal!
Huurauto beoordeling van Jesse H.- 21 jul. 2015 16:03
(4.9 tot 5 )
volgende keer weer HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Kees F.- 22 jul. 2015 21:38
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Den Bosch

Den Bosch, de 'volkse' benaming van de stad 's-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het is echter niet de grootste stad van de provincie; Breda, Eindhoven en Tilburg zijn groter. Voor de aantrekkingskracht van Den Bosch maakt dat echter niets uit. Het is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. De stad verkennen kan heel goed met een huurauto. Dat biedt veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer, maar is flexibeler en goedkoper dan een eigen auto. Tenminste, via HAPPYCAR Rental car Den Bosch. HAPPYCAR is de vergelijkingssite voor grote verhuurbedrijven als Enterprise en Avis. Wie hier een huurauto boekt, kan dus zeker zijn van de beste prijs.


Ontdek Den Bosch

Den Bosch staat bol van de bezienswaardigheden. Een dag is eigenlijk niet voldoende om alles te bekijken. De hoogtepunten bezoeken kan binnen een dag natuurlijk wel. Een van de meest karakteristieke bouwwerken in Den Bosch is wel de Sint-Janskathedraal. Deze schitterende en enorme kathedraal belichaamt de laat Brabantse gotiek. Een ander uniek hoogtepunt in Den Bosch is het natuurgebied Het Bossche Broek, dat direct aan de oorspronkelijke middeleeuwse stadswal ligt. Deze wal zorgde ervoor dat Den Bosch al eens verkozen werd tot Europese vestigingsstad. Wie tijd over heeft, kan ook het oudste nog bestaande bakstenen huis bekijken. Dit is De Moriaan, nu te herkennen aan het VVV-kantoor dat erin zit. HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch biedt natuurlijk ook voldoende kleinere auto's, waarmee gemakkelijk door de stad gereden kan worden!


Met een huurauto Den Bosch verkennen

Met een huurauto Den Bosch verkennen, is dat wel zo'n goed idee? Wat ons betreft wel! Sterker nog: dat is veel beter dan te voet of met het openbaar vervoer. Met een huurauto kan veel tijd bespaard worden en dat is zeker nodig in een stad met zoveel bezienswaardigheden als Den Bosch. Zowel de Markt, het grote centrale plein in de stad, als bijvoorbeeld de Binnendieze zijn het bezoeken waard. De Binnendieze is in 1996 gerestaureerd en sindsdien ook toegankelijk voor rondvaartboten. Wie met een huurauto Den Bosch in gaat, heeft zeker voldoende tijd om een plekje te reserveren voor een of meerdere rondvaarttrajecten. Zo kan Den Bosch ook van een hele andere kant bekeken worden. Uiteraard biedt Den Bosch veel parkeervoorzieningen, waardoor de auto altijd veilig ergens achtergelaten kan worden. Zoek vanaf de rondvaartboot naar de leukste terrasjes om even een hapje te eten en iets te drinken. Als dat ergens goed kan, dan is het wel in het Bourgondische Brabant!


Rondreis door de regio Den Bosch

Natuurlijk is HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch ook het startpunt voor een rondreis door de regio van Den Bosch. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen Vught, waar het Geniemuseum en het Nationaal Monument Kamp Vught te vinden zijn. Of doe een stap terug in de tijd in Slot Well, in het plaatsje Well. Natuurliefhebbers zijn binnen een kwartiertje in Drunen, om de zandafgraving Drunen of het Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen te bekijken. En avonturiers kunnen nog een stap verder gaan en doorrijden naar België. De grens ligt op nog geen uur rijden vanaf de stad! Vanaf daar is doorrijden naar Antwerpen of Brussel heel gemakkelijk. Kortom: in Den Bosch en omgeving is meer dan genoeg te doen. Een reis naar Dordrecht is absoluut de moeite waard. Kies daarom vandaag nog voor HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch en profiteer van de scherpste aanbiedingen, optimale flexibiliteit en een uitstekende dienstverlening.