Auto huren Fortaleza

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Fortaleza - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 10:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fortaleza

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fortaleza:

4.7 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Auto gehuurd voor een langere periode, geen probleem geweest.
Huurauto beoordeling van Jelte R.- 17 jul. 2015 19:12
(4.7 tot 5 )
Helaas konden we geen grote bus boeken, maar een alternatief was zo gevonden voor ons, dankzij de service medewerkers van HappyCar.
Huurauto beoordeling van Aron B.- 20 jul. 2015 00:58
(4.4 tot 5 )
Heb me altijd zorgen gemaakt over de verzekering bij een huur auto, maar bij happyCar was dit helemaal niet nodig. Toen ik twijfelde of ik wel de juiste verzekering had heb ik gewoon opgebeld en een duidelijk antwoord gekregen, prima service.
Huurauto beoordeling van Oghzan T.- 19 jul. 2015 09:14
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Fortaleza

In het noordoosten van Brazilië ligt Fortaleza. Deze stad is gebouwd door de Nederlanders. Zij hebben hier een fort neergezet door middel van een fikse strijd. De originele naam van de stad was Fort Schoonenborch. Toen de Portugezen het overnamen hebben zij de stad hernoemd als Forte de Nossa Senhora da Assunção. De stad is gelegen aan de kust, waardoor u prima naar het strand kunt gaan. De stranden in Fortaleza zijn alom bekend als de mooiere stranden van Brazilië. Daarnaast bevindt zich hier ook een kathedraal. Er wordt gezegd dat deze kathedraal een replica is van de kathedraal Keulen. Men kan in Fortaleza ook prima met de auto uit de voeten, waardoor een auto huren helemaal geen slecht idee is.


Ontdek Fortaleza

Zoals hierboven al vermeld is, heeft Fortaleza een van de mooiste stranden van Brazilië. Deze stranden zijn dan ook de ideale plaats om tot rust te komen, misschien wel met een cocktail, biertje of een wijntje. Wie wat sportiever is aangelegd kan natuurlijk ook de Braziliaanse volkshobby nummer één met de lokale bevolking beoefenen; voetbal. Het is bijna niet mogelijk om naar Brazilië te zijn geweest zonder een keer gevoetbald te hebben met de lokale bevolking. In Fortaleza kunt u ook naar Parque Ecológico do Côco. Dit ecologische park is midden in de stad gecreëerd om de mangrove bossen te beschermen. Er valt voor jong en oud van alles te doen. Als u de echte schoonheid van dit park wilt bewonderen, kunt u een boottocht gaan maken op de Rio Cocó. Verder kunt u in Fortaleza ook de Mercado Central bezoeken. Deze markt bestaat uit drie etages waar u allerlei soorten producten kunt vinden, van cashewnoten tot cachacha en van hangmatten tot handtassen. Hoewel deze markt vooral gericht is op toerisme, vindt u hier de beste prijzen voor de producten uit Fortaleza.


Auto huren in Fortaleza

Met uw huurauto in Fortaleza kunt u ook een dagtocht maken naar Morro Branco in het Beberibe district. Hier vindt u de Ceara kust, deze kustlijn wordt getypeerd door haar rode en witte zandstenen kliffen met als achtergrond de prachtige kusten. Het is mogelijk om hier een quad of een buggy te huren, waarmee u het landschap kunt verkennen. Op sommige plekken is het niet mogelijk om het quad of buggy te komen, maar wel op een paard. Morro Banco is ook een favoriete plek om tv-series en films op te nemen. De reden hiervoor is het diverse landschap. Er zijn zandstenen bergen, zandduinen, grotten, stranden en nog veel meer. Deze landschappen zijn dan ook een reden om deze prachtige plek in Brazilië te bezoeken.

Naast het prachtige Morro Branco kunt u ook Canoa Quebrada bezoeken. Ook hier zijn vele stranden en vele strandtentjes. Bij de standtentjes kunt u genieten van de vele verschillene soorten vis en zeevruchten. Dit zal een uistapje worden om uw vingers bij af te likken. Ook al is het 156 kilometer van Fortaleza af, met uw huurauto rijdt u hier gemakkelijk heen. In Canao Quebrada kunt u ook een buggy huren en door de zandduinen van rijden. Naast deze activiteiten kunt u hier ook leren kitesurfen of langs de kust varen met een jangada, een traditionele zeilboot. Maar er is nog meer te doen op deze betoverende plek, u kunt ook een van de vele garnalen telers in de buurt bezoeken en zo een inzicht krijgen in deze industrie.


Rondreizen vanuit Fortaleza,

In Brazilië zijn de afstanden immens en wanneer u een rondreis maakt zult u dus vaak gedwongen zijn te kiezen voor een bepaald gebied of te kiezen voor binnenlandse vluchten des al niet te min kunt u met een auto in Fortaleza prima uit de voeten. Wanneer u bijvoorbeeld de provincie rondom Fortaleza wil verkennen is geen probleem. Afstanden zijn groot in Brazilië dit betekent dat u al snel een huur auto nodig heeft. Als u een huurauto boekt zou u naar Recife kunnen rijden, onderweg valt er veel te zien en vooral het landschap is adembenemend.