Auto huren Heerenveen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Heerenveen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:16 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 08:16 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 07:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 07:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Heerenveen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Heerenveen:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Toen we ons georienteerd hadden zijn we uiteindelijk bij HappyCar uitgekomen
Huurauto beoordeling van Rob R.- 19 jul. 2015 04:18
(4.7 tot 5 )
super super super
Huurauto beoordeling van Lizzy L.- 20 jul. 2015 02:59
(4.5 tot 5 )
Veel websites vergeleken en toen voor HappyCar gekozen.
Huurauto beoordeling van Hanna P.- 20 jul. 2015 00:51
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Heerenveen

Heerenveen verkennen in een huurauto


Als u van plan bent om voor uw plezier of voor zaken Heerenveen en het mooie omringende Friese land te bezoeken, is het slim om van tevoren na te denken over de manier waarop u zich gaat verplaatsen. Zeker als u buiten de dorpsgrenzen wilt reizen, is een auto niet alleen bijzonder handig, maar bijna noodzakelijk als u zoveel mogelijk wilt zien. U kunt op eigen gelegenheid een huurauto in Heerenveen boeken, maar hoe weet u of u dit op de meest voordelige manier doet? Niet iedereen heeft immers een compleet en actueel beeld van de aanbiedingen van Avis, Europcar, Hertz of Thrifty. Een site zoals Happycar kan u daarbij veel voordeel opleveren. Happycar is een onafhankelijke dienstverlener die het complete aanbod op het gebied van autoverhuur van dag tot dag bijhoudt en actualiseert. Ook kleine aanbieders met plaatselijke acties nemen wij mee in onze advisering. Autoverhuur in Heerenveen, met de onafhankelijke adviezen van Happycar, dat levert u alleen maar profijt op.


Over Heerenveen


Heerenveen bestaat officieel sinds 1551, toen een aantal Friese heren hier een nederzetting lieten bouwen met het oog op het steken van turf. Heerenveen behoort niet tot de traditionele Friese Elf steden, aangezien het geen stadsrechten had. En heeft. Heerenveen is één van de grotere dorpen in Nederland, met ongeveer 50.000 inwoners en een gezellig en bruisend centrum. Een rental car in Heerenveen is verstandig om bij u te hebben, zeker als u alles in en rondom dit dorp op een zo snelle en comfortabel mogelijke manier wilt bereiken, op de tijdstippen die u het beste uitkomen. Het wegennet in Heerenveen is goed onderhouden en zelfs op zeer drukke dagen vindt u altijd wel een parkeerplaats in de buurt van uw bestemming. Heerenveen is een dorp met veel groen en gelegenheden om te sporten, maar kent ook een gezellig centrum met terrasjes en restaurants, waarvan een aantal bekend staat om het gebruik van lokale, boerse ingrediënten. Ook kunt u er musea bezoeken en als u in de wintermaanden komt, is er een grote kans dat u schaatswedstrijden in Thialf kunt bijwonen. Autohuur in Heerenveen opent veel deuren die anders gesloten zouden blijven.


Ontdek Heerenveen met een huurauto

Stap in uw rental car in Heerenveen en rijd naar Museum Belvedere om in alle rust te kunnen genieten van interessante moderne schilderkunst en beeldende kunst. Reserveer van tevoren uw tickets en bezoek een thuiswedstrijd van SC Heerenveen in het -altijd sfeervolle- Abe Lenstra-stadion. Wandelt u rustig door een van de dorpsparken en parkeert u daarna uw huurauto uit Heerenveen aan de rand van het dorpscentrum. Heerenveen kent een gezellig dorpscentrum met veel winkelstraten en aparte winkeltjes waar u ook lokale ambachten kunt bewonderen. De Friese gezelligheid van Heerenveen is alom bekend en zeker als de zon schijnt ziet u er veel mooie terrasjes bij zowel cafés als restaurants. De restaurantsector is in geheel Friesland en zeker ook in Heerenveen sterk in opkomst. Vooral kleine restaurants van eigenaars die er bewust voor kiezen om met natuurlijke, kwalitatief hoogstaande streekproducten te werken, zijn een bezoek meer dan waard. Een huurauto van autoverhuur Heerenveen laat u meer van dit dorp zien dan enig ander vervoersmiddel.

Rondreis door de regio Heerenveen

Friesland staat bekend om zijn meren, zijn mooie en groene platteland en zijn pittoreske dorpjes. Als u van watersport houdt, dan is een bezoek aan het Snekermeer beslist een aanrader, zeker als er een lichte wind staat en de zon volop schijnt. U zult er ook de traditionele Friese skûtsjes zien, de platte zeilboten met een groot zwaard aan de zijkant. Natuurliefhebbers rijden hun auto van autohuur Heerenveen naar een van de nationale parken, zoals De Alde Feanen waar u veel ooievaars en windmolens kunt zien. Aan de kust ligt Nationaal Park Lauwersmeer, waar u veel zeldzame planten en vogels tegen zult komen. Een bezoek aan Friesland is natuurlijk niet compleet zonder een rit over de Afsluitdijk, maar vooral de hoofdstad Leeuwarden zal u veel moois te bieden hebben. Leeuwarden is tevens in 2018 niet alleen de hoofdstad van Friesland, maar ook de culturele hoofdstad van Europa. Daarnaast biedt Leeuwarden een tijd om niet te vergeten; er is voor ieder wat wils. Bent u geschiedkundig geïnteresseerd, dan bezoekt u een van de vele terpen die hier nog te vinden zijn. Of u maakt uw eigen Elfstedentocht, maar dan in de lente of zomer. Niet per schaats, maar in uw eigen huurauto!