Auto huren Malmo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Malmö - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 11:15 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 11:15 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 11:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Malmö

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Malmö:

4.5 tot 5 (785 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Het was helemaal top om zonder teveel gedoe een auto te kunnen huren.
Huurauto beoordeling van Santos G.- 17 jul. 2015 04:18
(4.8 tot 5 )
Omdat ik niet bekend was met de voorwaarden van een huur auto heb ik het service team gebeld en deze hebben mij toen prima geholpen, dank u hartelijk HappyCar
Huurauto beoordeling van Harold C.- 17 jul. 2015 08:11
(4.3 tot 5 )
Heel fijn om bij happycar te huren
Huurauto beoordeling van Clarence R.- 17 jul. 2015 21:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Malmo

Huurauto in Malmö.

Malmö Airport, ook wel bekend als Malmö-Sturup Airport is het vijfde druk bezochte vliegveld van Zweden. Op het vliegveld van Malmö kunt u uw huurauto van HAPPYCAR gemakkelijk ophalen en binnen een mum van tijd bent u alweer op de Zweedse wegen. Een auto hebben in Zweden betekend veel vrijheid. U kunt heenrijden waar u op dat moment zin in heeft. De wegen van Zweden zijn uitstekend onderhouden en u zou als u wilde van Zuid naar Noord Zweden rijden in één rit. Er zijn geen tolwegen, alleen wanneer u gebruik maakt van de Öresund brug, en er zijn bijna nooit file’s. Een reis naar Kopenhagen is absoluut de moeite waard en met een huurauto kunt u uw eigen route uitstippen. U kunt ook beslissen om een reis door (het zuiden van) Zweden te maken en Stockholm te bezoeken. U kunt u auto ophalen of inleveren op het vliegveld van Stockholm.  

Wist u dat Zweden het grootste land is van Europa en ook het dunst bevolkte? Met een totale oppervlakte van 731.589 hectare over 29 nationale parken is Zweden zelf praktisch gezien een nationaal park. Zweden heeft in totaal 15 UNESCO Wereld erfgoederen binnen haar grenzen.

Malmö is bekend om zijn parken midden in het centrum, 16 in totaal en dit aantal is nog steeds aan het groeien. Deze parken zijn te voet te ontdekken, deze zijn ook bijna verbonden met elkaar. De stad is omgeven door kanaaltjes die een gezellige sfeer brengen aan de stad.


Het Operagebouw van Malmö wordt gezien als een meesterwerk van functionalistische architectuur, ontworpen door gerenommeerde architecten zoals Sigurd Lewerentz, Erik Lallerstedt and David Heldén.

Ales stenar is een beroemde creatie. Het bestaat uit 59 grote blokken steen vanuit het jaar 1400 ongeveer. Deze stenen vormden samen een schipachtige verschijning. Deze verschijning is erg populair onder de toeristen in Skåne. 59 stenen die op mysterieuze manier zijn gebruikt door onze voorouders. Een spectaculaire vertoning waar de zee, de aarde en de hemel elkaar ontmoeten. De verschijning is in een vorm van een schip maar niemand weet wat de reden daarvoor is.

Een ander opmerkelijk gebouw is de Turning Torso, een 190 meter hoge gebouw dat in de hoogte 90 graden draait. Een gebouw van deze hoogte is natuurlijk niet te missen tijdens uw bezoek aan Malmö. Voor uitgaan en andere gezellige activiteiten moet u een bezoekje brengen aan Lilla Torg. Dit is een plein midden in het centrum van Malmö en in de zomer is dit  veelal een  ontmoetingsplaats voor  mensen. Naast een gezellige centrum heeft Malmö ook een eigen strand. Deze stad biedt hierbij dus vele mogelijkheden voor jong en oud.

Uw huurauto met HAPPYCAR.

Het meest opvallende bouwwerk van Lundi is de Domkyrka aan de rand van het park Lundagård. Kijkende naar de plattegrond van de kathedraal kunnen we overeenkomsten waarnemen van het menselijke lichaam. Als je kijk naar het altaar als het hoofd, de kapellen als de armen en de stoelen en banken staan op de plaats van hart en longen. Een bisschop was er al in 1060 in Lund. Hierna werden de eerste delen van de kathedraal verrezen. De kathedraal heeft in verloop van tijd vele veranderingen ondergaan. De torens zijn tijdens de restauratie opnieuw gebouwd en de miljoenen mozaïek stukjes zijn toen pas gerealiseerd. Vergeet niet de gewelfde crypte en de sarcofaag van de laatste katholieke bisschop van Lund te bezichtigen. Deze bereikt u door de trap naar beneden te nemen.

Nog een stukje geschiedenis kunt u vinden bij het Malmöhus. Dit is een kasteel van middeleeuwse oorsprong. Dit fort diende ter bescherming tegen de Denen. Het is historisch gezien het oudste nog bestaande Scandinavische slot uit de renaissance. Het fort werdtoentertijd nog afgebroken maar is later weer herbouwd door koning Christiaan. Later werd het fort nog gebruikt als gevangenis en als nood huisvesting. Tegenwoordig zijn er twee musea’s gevestigd op het kasteel eiland.