Auto huren Enschede

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Enschede - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 02:42 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 02:42 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 05:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 05:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Enschede

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Enschede:

4.5 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Wat een topaanbiedingen!
Huurauto beoordeling van Gerrit J.- 17 jul. 2015 22:52
(4.9 tot 5 )
Veel websites vergeleken en toen voor HappyCar gekozen.
Huurauto beoordeling van Hanna P.- 17 jul. 2015 22:08
(4.6 tot 5 )
Goedkope huurauto’s en een uitstekende service!
Huurauto beoordeling van Dylan V.- 18 jul. 2015 16:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Enschede

Enschede is een van de grootste steden van het oosten van Nederland. Tevens de hoofdstad van de provincie Overijssel. In deze stad kunt u vele verschillende nationaliteiten vinden, maar liefst 160! Enschede ligt aan de grens van Nederland en Duitsland. Enschede is de 13 na grootste stad van Nederland. Daarmee is het natuurlijk de moeite waard om deze stad te gaan ontdekken. Heeft u al wel eens gedacht om dit wellicht met een huurauto te doen? Met een huurauto kunt u eenvoudig alles ontdekken wat deze stad te bieden heeft. Via het online vergelijkingsportaal HAPPYCAR vergelijkt u eenvoudig verschillende lokale verhuurder zoals, Avis, Hertz of Sixt.

 

Ontdek Enschede

Enschede is een stad met veel dingen om te bezichtigen. Het is een stad met zeer veel verschillende scholen, denkt u aan hogescholen, universiteiten maar ook popacademies. U kunt hier dus verwachten dat u veel studenten tegen zult komen. Enschede is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland.

 

Auto huren in Enschede

Voor shopliefhebbers is er genoeg te doen in Enschede. Er is een geweldig winkelaanbod rondom het gezelligste horecaplein van Nederland. Voor toeristen zijn er in Enschede speciale winkels opgericht. Hier kan men folders met de belangrijkste informatie over de stad vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een stadsplattegrond, informatie over stadswandeling of zelfs fietsroutes halen. Mocht u een stadwandeling door Enschede willen maken, biedt Enschede prachtige wandelroutes aan. Onder leiding van een gids ontdekt u de geschiedenis van Enschede. De textielgeschiedenis van Enschede is de belangrijkste. Tijdens uw wandeling kunt u veel dingen uit deze tijd, zoals monumenten of karakteristieke winkelpanden van terug zien.

Enschede heeft veel te bieden voor muziekliefhebbers. De muzikale infrastructuur is van hoog niveau. Bezoek u bijvoorbeeld eens het Roombeek Cultuurpark. Hier kunt u vele beeldende kunst instellingen vinden, een bezoek aan de wijk Roombeek is overigens de moeite waard. Waar vele mensen waarschijnlijk aan denken bij de stad Enschede is de Vuurwerkramp uit het jaar 2000 in de wijk Roombeek. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn kunt u de monumenten bekijken, die voor de slachtoffers van de ramp zijn opgesteld.

Bent u meer een kunstliefhebber? Dan is het Rijksmuseum Twenthe zeker een aanrader. Dit museum heeft de rijkste en mooiste kunstcollectie van Oost-Nederland. Hier kunt u zowel klassieke als moderne kunst vinden. Het Museum Buurtspoortweg of TwentseWelle is een aanrader voor families, hier is voor jong en oud veel te beleven en te ontdekken.

 

Rondreizen door de regio van Enschede

Wilt u tijdens uw huurperiode meer zien dan alleen Enschede? Gaat u dan met uw huurauto de omgeving ontdekken. Zo bent u bijvoorbeeld heel eenvoudig in Deventer, Münster of zelfs Osnabrück! In Deventer vindt u een rijke historie van deze stad. Daarnaast is het ook heel leuk om Apelheul in Apeldoorn te bezoeken. Met uw huurauto geboekt via HAPPYCAR kunt u eenvoudig verschillende plekken bezoeken in korte tijd.

Gaat u liever de grens over naar Duitsland? Ook dit kan met uw huurauto via HAPPYCAR! Vanuit Enschede zijn de Duitse steden Münster en Osnabrück eenvoudig te bereiken. Het is bewezen dat Osnabrück een van de steden op de wereld is waar de mensen het gelukkigst zijn. Plezier beleeft u in deze stad gegarandeerd! Ook in Osnabrück vindt u veel studenten, maar liefst 21.000! Münster daarentegen biedt een fantastisch mooie binnenstad. Naast deze mooie binnenstad staat u door middel van uw huurauto snel in de prachtige natuurgebieden die deze stad ook te bieden heeft.

 

Twijfel dus niet meer en boek nu uw huurauto eenvoudig en snel via HAPPYCAR en maak uw trip door Deventer en omgeving een onvergetelijke ervaring!