Auto huren San Francisco

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in San Francisco - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 02:02 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 02:02 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 02:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in San Francisco

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in San Francisco:

4.5 tot 5 (788 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Goed geholpen bij Happycar!
Huurauto beoordeling van Vanessa S.- 17 jul. 2015 23:30
(4.5 tot 5 )
Wij hebben happycar bij toeval ontdekt maar toen we eenmaal een auto gehuurd hadden waren we verkocht, dit wordt onze nieuwe favoriet om auto’s te huren.
Huurauto beoordeling van Adrian k.- 18 jul. 2015 02:58
(4.6 tot 5 )
Ik boek zeker nog een keer voor zo’n mooie prijzen
Huurauto beoordeling van Nicole P.- 18 jul. 2015 18:26
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in San Francisco

San Francisco ligt aan de westkust van de Verenigde Staten en telt ongeveer 800 duizend inwoners. Het is een reusachtige metropool waar van alles te beleven is. U kunt een bezoek brengen aan de beruchte gevangenis, Alcatraz, of de Golden Gate Bridge. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto kunt u San Francisco op een leuke en makkelijke manier ontdekken. Vanaf de luchthaven kunt u uw huurauto ophalen op een van de verschillende verhuurstations, waardoor u op een eenvoudige manier uw reis kan voortzetten.

Bezienswaardigheden in San Francisco
De Golden Gate Bridge is misschien wel het bekendste bouwwerk van San Francisco. De burg werd officieel op 27 mei 1937 geopend en was op dat moment de langste hangbrug ter wereld. De brug verbind San Francisco met Marin County. De brug heeft een totale lengte van 2,7 km en de twee Art Deco torens waar de brug aan hangt hebben een hoogte van bijna 250 meter. De Golden Gate Bridge kunt u vanuit vele plekken in en rond San Francisco bewonderen. U kunt met uw huurauto over de brug rijden, maar het is ook mogelijk om dit te doen per fiets. Na de brug kunt u met de veerboot weer terug naar San Francisco.

Ten zuiden van de Golden Gate Bridge vindt u het Golden Gate Park. Dit 411 hectare grote park is het bekendste park van San Francisco. U vindt hier een aantal mooie bezienswaardigheden, zoals de Japanse Tea Garden. Deze theetuin, die in de 19e eeuw werd aangelegd ter gelegenheid van een tentoonstelling, is een typische klassieke Japanse tuin. U vindt hier een theehuisje, standbeelden, Japanse planten en enkele pagoda’s. Verder kunt u een bezoek brengen aan het Buffalo Paddock, het Steinhart Aquarium en het Strybing Arboretum. Ten noordoosten van dit prachtige park vindt u Chinatown. In Chinatown vindt u kleurrijke Chinese motieven, de draken poort, souvenir winkels, restaurants en kruiden winkels. Verder kunt u een bezoekje brengen aan één van de vele tempels of de Old St. Mary’s Church, een katholieke kerk uit 1854 en de oudste kathedraal in San Francisco.

Aan de kade van San Francisco vindt u het populaire gebied de Fisherman’s Wharf. Deze oude zeeliedenbuurt is de ideale plek om te genieten van een maaltijd in een van de vele visrestaurants. De vers gevangen krab, garnalen en vis wordt klaar gemaakt waar u bij staat.

Ook vindt in het hart van de Fisherman’s Wharf Pier 39. Deze pier is de bekendste van heel San Francisco en staat bekendo mde Californische zeeleeuwen die er altijd liggen te zonnen. Toch zijn deze zeehonden er niet altijd geweest. In januari 1990 arriveerden ze en sindsdien zijn ze nooit meer weggegaan. Die wonderlijke gebeurtenis was het gevolg van een grote aardbeving in 1989. In die tijd ware er nog maar 10 tot 50 zeeleeuwen, maar na enkele maanden was populatie gegroeid tot zeker 300 zeeleeuwen. In de zomer vertrekken de meeste dieren voor het paarseizoen, maar in de winter komen ze terug. Maar ook in de zomer zijn er altijd een paar die wel blijven.

Vanaf Fisherman’s Wharf vertrekken ook veerboten naar the Rock. The Rock, oftewel Alcatraz Island is een klein eiland in de baai van San Francisco. Op het eiland werden van 1934 tot 1963 de meest zware criminelen van de Verenigde Staten opgesloten. Alcatraz stond bekend als de gevangenis waar niemand uit kon ontsnappen en ondanks vele pogingen is tijdens de 29 jaar dat de gevangenis dienst deed er niemand in geslaagd om te ontsnappen. Een bezoekje aan Alcatraz mag u zeker niet missen!

Met een huurauto in San Francisco
Met een huurauto in San Francisco rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Daarnaast is het ook nog mogelijk om vanuit San Francisco verder te rijden naar andere steden in Amerika zoals Las Vegas of Los Angeles. Een huurauto in San Francisco geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.