Auto huren Lelystad

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lelystad - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 11:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 11:28 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 11:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jul. 2020 11:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lelystad

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lelystad:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Voor een paar dagen er op uit getrokken met een huur wagen van HappyCar s.
Huurauto beoordeling van Larissa F.- 21 jul. 2015 03:13
(4.1 tot 5 )
Voor onze vakantie met ons kleine kind een auto geboekt, met kinderzitje en nog meer toeters en bellen er op en er aan. Tot onze eigen verbazing ging het helemaal goed.
Huurauto beoordeling van Marina P.- 20 jul. 2015 17:03
(4 tot 5 )
De service was geweldig
Huurauto beoordeling van Thijs B.- 20 jul. 2015 07:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Lelystad

Lelystad is niet alleen een stad, maar ook een gemeente in het midden van Nederland. Het is bovendien de hoofdstad van de provincie Flevoland. Met een bevolking van ongeveer 80.000 mensen, zijn eigen ziekenhuis, diverse winkelcentra en havens biedt deze aan het water gelegen stad tal van mogelijkheden voor alle vormen van recreatie, inclusief de pleziervaart.

Lelystad bestaat in feite pas sinds 1967, toen het land niet meer onder de zee lag. Dit betekent dat de hele stad vrij nieuw is en dus ook niet het historisch centrum heeft dat veel Nederlandse steden bezitten. Maar wat Lelystad in historisch context mist, wordt volledig goed gemaakt met de moderne en natuurlijke attracties die het te bieden heeft. Deze bezienswaardigheden zijn het best te bezichtigen wanneer u gebruik maakt van een huurauto. HAPPYCAR maakt het u in dat opzicht heel eenvoudig: op de website kunt u met slechts enkele klikjes de huurplaats en -tijd selecteren en heeft u binnen de kortste keren de door u gewenste huurauto, waarmee u op uw gemak en geheel volgens uw eigen schema alle leuke plekjes in en rondom Lelystad kunt bezoeken. Bovendien is de autohuur in Lelystad bij HAPPYCAR maar liefst 60% goedkoper dan elders. Samen met haar partners, onder wie Avis, Hertz en Thrifty, maakt HAPPYCAR de autohuur in Lelystad nóg makkelijker voor u.

Ontdek Lelystad


Ongeveer 4.500BC was het huidige Lelystad nog moerasland, dat werd bewoond door mensen die van het land leefden. Dat blijkt uit sommige, zeer oude menselijke skeletten, die de oudste in dit deel van Europa zijn. Onderzoek wijst uit dat zij moeten hebben geleefd in of rond Swifterbant, ongeveer 13 km van het gebied dat nu Lelystad is. Door de stijgende zeespiegel stroomde het gebied over. Vóór het begin van de Tweede Wereldoorlog werd echter besloten het land opnieuw van de zee terug te vorderen. In 1967 vestigden de eerste bewoners van de nieuwe woningen zich op wat ooit een zeebodem was, en de nieuwe stad begon te bloeien. Vandaag de dag staat Lelystad garant voor de leukste evenementen en de mooiste toeristische attracties, waarvan een natuurpark, een museum, een werf en een fashion outlet slechts enkele zijn, die allemaal te bereiken zijn met een betrouwbare HAPPYCAR Rental Car in Lelystad.

Met een huurauto Lelystad ontdekken


Het centraal station van Lelystad ligt midden in de stad. Er zijn uitstekende verbindingen met Almere, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Groningen, Leeuwarden, Roosendaal, Rotterdam, Schiphol, Vlissingen en Zwolle. Deze stations bieden directe verbindingen naar bijna elk gebied van Nederland. Eén van de leukste bezienswaardigheden die heel goed te bereiken is met een huurauto van de HAPPYCAR-vestiging in Lelystad, is de Bataviawerf, waar een replica staat van een aantal VOC-schepen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de schepen te bekijken. Niet ver van de werf is de Batavia Stad Outlet Shopping, waar bezoekers naar believen kunnen shoppen. Kiest u liever voor een traditioneel winkelcentrum, dan is de Gordiaan een geweldige plek om naar toe te gaan. Het beslaat een groot gebied en heeft een uitgebreid assortiment aan winkels, restaurants, cafés en beschikt het zelfs over een bioscoop. Deze plekjes zijn heel makkelijk te bereiken met een voertuig die u kunt huren bij het filiaal van HAPPYCAR Rental Car in Lelystad.

Rondreis door Lelystad


Wie met het vliegtuig reist, zal vanuit Schiphol met de trein rechtstreeks naar Lelystad kunnen rijden. Reist u liever iets flexibeler, dan kunt u er makkelijk een huurauto in Lelystad huren via HAPPYCAR, een uiterst betrouwbaar autoverhuurbedrijf. Via de A6-weg, die wordt beschouwd als de ringweg van de stad, zijn er veel uitgangen mogelijk in het gebied waar u naartoe reist. Zo zullen kinderen absoluut enthousiast zijn om een bezoek te brengen aan Natuurpark Lelystad, waar het lijkt alsof alle wilde dieren eenvoudigweg in de vrije natuur leven. In dit natuurpark zijn bijzondere diersoorten zoals elanden, wisenten, bevers, otters, edelherten en wilde zwijnen te zien. Het spreekt haast voor zich: wie met het hele gezin op stap gaat, zal aan het filiaal van HAPPYCAR, een gerenommeerd bedrijf voor autoverhuur in Lelystad, heel veel hebben. HAPPYCAR maakt autoverhuur in Lelystad zodanig makkelijk, dat u zonder enige stress alle prachtige plekjes geheel op uw gemak kunt bezoeken.