Auto huren Nieuwegein

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 30 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Meppel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 10:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 10:55 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 10:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 10:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 10:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 10:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Meppel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Meppel:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Vragen werden door het service team goed en vakkundig afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Romero M.- 21 jul. 2015 01:03
(4.4 tot 5 )
Snel en eenvoudig geboekt en alles was goed geregeld
Huurauto beoordeling van Erika C.- 20 jul. 2015 12:35
(4.4 tot 5 )
Snel en eenvoudig geboekt en alles was goed geregeld
Huurauto beoordeling van Erika C.- 20 jul. 2015 12:35
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nieuwegein

Een auto huren in Nieuwegein is een uitstekend idee, omdat deze plaats centraal in Nederland ligt vlak onder Utrecht. Rondom Nieuwegein liggen drie belangrijke snelwegen. De A2 vanaf Amsterdam gaat voorbij Maastricht tot aan België, de A12 strekt zich uit van Den Haag tot aan de Duitse grens voorbij Arnhem en de A27 loopt van Almere tot aan Breda. U heeft dus in korte tijd een groot bereik met een huurauto van Rental Car Nieuwegein. U bespaart zeker tijd en geld, wanneer u bij Happycar eerst de scherpste aanbiedingen checkt. Happycar is een onafhankelijke organisatie die voor u de beste prijs-kwaliteit verhouding zoekt bij autoverhuur in Nieuwegein, zoals EasyAuto, HolidayAutos of Hertz. U heeft keuze uit verschillende categorieën en merken. Ook diverse extra's zoals een kinderzitje of GPS-systeem boekt u meteen mee.


Ontdek Nieuwegein


Nieuwegein is een betrekkelijk nieuwe stad, in 1971 samengevoegd uit Jutphaas en Vreeswijk. Vreeswijk was vroeger een schippersdorp en u kunt daar nog steeds een rondleiding krijgen. Combineer dit met Museumwerf Vreeswijk, hier ziet u hoe deze plaats er vroeger uitzag. Om een idee te krijgen hoe de mensen in de jaren 50 en 60 leefden kunt u in Nieuwegein op afspraak Van Vroeger en Toen bezoeken, een kruideniersmuseum met retro schoolklas. Sinds 2015 is het centrum van Nieuwegein volledig vernieuwd. Stralend middelpunt is winkelcentrum Cityplaza met meer dan 150 winkels en horeca-gelegenheden en grotendeels overdekt. Verder vindt u hier een theater en bioscoop. Met vier parkeergarages en veel bovengrondse parkeerplaatsen kunt voor u uw auto van autohuur Nieuwegein altijd een geschikte plek vinden. Voor kinderen en volwassenen is Jumpsquare Nieuwegein een heerlijk sportief dagje uit. Het grootste indoor trampolinepark van Europa is hier gevestigd, compleet met horeca. Bijkomen van al deze activiteiten kunt u in Sauna Houten, waar u snel naar toe rijdt dankzij de autoverhuur in Nieuwegein.


Met een huurauto Nieuwegein ontdekken


Nieuwegein ligt vlakbij Utrecht, een mooie historische stad, die zeker een bezoek waard is. Parkeer uw auto van Rental Car Nieuwegein dan in één van de parkeergarages bij winkelcentrum Hoog Catharijne, voordeliger en handiger dan de parkeerplaatsen op straat. Hoog Catharijne is pas prachtig verbouwd en leuk om te bezoeken. De binnenstad is gezellig met de grachten en werfkelders waar veel horeca-gelegenheden gevestigd zijn. Bekende musea in Utrecht, heel leuk voor kinderen, zijn museum Speelklok met kleine en grote automatisch spelende muziekinstrumenten en het Spoorwegmuseum, waar vaak bijzondere tentoonstellingen worden georganiseerd. In het Centraal Museum is voor de kleinsten het nijntje museum. De ruim 112 meter hoge Dom beklimmen en van het uitzicht genieten hoort ook bij een bezoek aan Utrecht. In de buurt van de Nieuwe Gracht zijn fijne stadswandelingen te maken. Let dan eens op de vele boomsoorten en de hofjes onderweg.


Rondreis door de regio Nieuwegein


Wanneer u in een auto van autohuur Nieuwegein de stad uitrijdt, bevindt u zich midden in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die verticaal loopt van Bussum tot aan Gorinchem. Deze smalle strook land is tussen 1815 en 1940 tijdens oorlogen drie keer onder water gezet om vijandelijke troepen tegen de Hollandse provincies tegen te houden. Daarnaast zijn er in deze linie veel forten, kastelen en kazematten gebouwd. Dit linielandschap is nu het grootste Rijksmonument van Nederland. Rijd eens naar het grootste fort, Rijnauwen bij Bunnik, waaromheen een natuurgebied ligt met zeldzame dieren en planten. Dit kunt u onder leiding van een gids bekijken. In fort Jutphaas is tegenwoordig een wijnhandel en horeca-gelegenheid gevestigd. Twee kastelen die de moeite waard zijn om met een huurauto uit Nieuwegein te bezoeken zijn Slot Zuylen en Kasteel de Haar. Slot Zuylen ligt in Oud-Zuilen aan de Vecht vlakbij Utrecht en heeft een rijke adellijke geschiedenis vanaf de 13e eeuw. Kasteel de Haar is veel nieuwer en wordt nog steeds bewoond. Beide kastelen zijn van binnen te bekijken en ook de tuinen zijn prachtig om te zien. Een tocht met de huurauto van Rental Car Nieuwegein langs de Vecht met de vele mooie buitenplaatsen en theekoepels is zeker een aanrader. Ten zuiden van Nieuwegein en omgeving ligt de Betuwe, een prachtige streek om doorheen te rijden met fruitbomen, schilderachtige dorpjes en veel natuurschoon. Via Happycar komt u overal moeiteloos zonder teveel te betalen voor uw huurauto in Nieuwegein.