Auto huren Oostende

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Oostende - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:42 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mei 2020 09:42 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 09:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jun. 2020 09:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Oostende

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Oostende:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Bedankt voor de super goedkope auto :)
Huurauto beoordeling van Jeremy Z.- 20 jul. 2015 07:15
(4.5 tot 5 )
Wanneer ik met happy car een auto huur maak ik me nergens meer zorgen over
Huurauto beoordeling van Juriel S.- 20 jul. 2015 13:23
(4.2 tot 5 )
Voor de tweede keer een auto gehuurd via happycar. Beide keren uitstekende service en zonder problemen de weg op. Bij een vraag contact opgenomen met de helpdesk waar ik uitstekend geholpen ben. Allemaal dik in orde!
Huurauto beoordeling van Bart V.- 20 jul. 2015 20:00
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Oostende

Oostende ligt centaal aan de Belgische kust n de provincie West Vlaanderen en is een zeer geliefde en toeristische badplaats voor Belgen. De stad kent een lange en ook zeer bijzondere historie. Oostende heeft zijn eigen Internationale luchthaven en zeehaven. In deze internationale luchthaven maar ook elders in de stad is het gemakkelijk om een auto te huren. Een Rental Car in Oostende kunt u halen bij: Avis, Hertz of AutoEurope. Via HAPPYCAR kiest u gemakkelijk en snel de beste huurauto in Oostende voor de goedkoopste prijs.

Oostende
Oostende is begonnen als een klein dorpje van vissers en schaapsherders op een klein eilandje voor de kust van België in de 9de eeuw. In de 11de eeuw werd het water tussen het eilandje en het vasteland ingepolderd. Echter dit dorpje is niet de stad Oostende zoals we dat nu kennen. Een opvallend kenmerk van de stad zijn de vele verwoestingen en schade die het heeft geleden. In de 14de eeuw is een groot gedeelte van het dorp verwoest door overstromingen en stormen. Het huidige Oostende ligt daarom nu zuidelijker dan het oorspronkelijke dorpje.
In de 15de eeuw werd Oostende geplunderd en in brand gestoken door troepen van de Duitse Koning Maximiliaan I van Oostenrijk. In de 16de eeuw werd de stad veroverd door de protestantse Engelsen en Hollanders met in de 17de eeuw als reactie een beleg van drie jaar en drie maanden door de katholieke Spanjaarden.
Een eeuw later aan het begin van de 18de eeuw werd de stad weer belegerd, maar dit keer door de Engelsen en alweer grotendeels verwoest. Na een eeuw relatieve rust voor de stad waren het de Eerste en Tweede Wereldoorlog in de 20ste eeuw die de stad weer onrust en schade toebrachten.

Met een huurauto Oostende ontdekken
Oostende is een populaire toeristische trekpleister met jaarlijks meer dan een miljoen overnachtingen door toeristen. Dankzij het internationale vliegveld van Oostende is autohuur in Oostende niet moeilijk om voor elkaar te krijgen. Met autoverhuur in Oostende bezoekt u efficiënt en snel alle bezienswaardigheden en natuurlijk het strand op een mooie zonnige dag. Oostende was in 2010 niet voor niets cultuurstad van Vlaanderen want in Oostende is veel te zien op cultureel gebied. Van oude kerken zoals: de Sint-Jozefskerk, de Dominikanenkerk en de Engelse kerk tot aan Musea zoals: het Kunstmuseum aan Zee, het Museum voor Schone Kunsten Oostende en het Provinciaal Museum voor Moderne Kunst. In de ochtend kunt u naar de vismarkt in de visserskaai waar u elke dag de nieuw gevangen vis kunt kopen. Daarna is Fort Napoleon, een prachtig vijfhoekig fort met een museum. In Antwerpen ligt ook het oude opleidingsschip van de Belgische koopvaardijvloot, de Mercator. Een prachtig zeilschip en een uitstekende plek om eens uit te waaien en het verleden op dit schip te proeven. Als u geïnteresseerd bent in de Tweede Wereldoorlog kunt u ook een bezoek brengen aan de AtlantikWall.

Rondreis door de regio Oostende
Ook in de omgeving van Oostende vindt u vermaak voor iedereen in de familie. Heeft u kinderen dan kan u naar Plopsaland in De Panne, slechts een half uur rijden van Oostende. Vanuit Oostende is het met een huurauto gemakkelijk om de historische polders rondom Oostende te ontdekken en ook de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Oostende was tijdens de Eerste Wereldoorlog een belangrijke plaats en haven. In de omgeving van Oostende is hiervan veel terug te vinden. Als u met de auto richting Kortrijk rijdt komt u bij de slagvelden van Ieper en Passendale. Op korte afstand vindt u de stad Brugge. Brugge staat bekend als een Romantische stad in West Vlaanderen waar u veel bezienswaardigheden kunt bezoeken zoals: de historische binnenstad, de familie bierbrouwerij "de Halve Maan" en de chocolade fabriek. Meer naar het noordwesten ligt Zeebrugge. Deze stad heeft imposante gebouwen zoals en het Palace Hotel, de vuurtorens van Heist, maar ook het maritiem themapark Seafront en vele monumenten ter nagedachtenis aan de Eerste Wereldoorlog. Vanuit Oostende is het natuurlijk ook mogelijk om een dagje Noord Frankrijk te bezoeken.