Auto huren Sydney

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 27 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sydney - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 02:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 02:00 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 37 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 12:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 12:16 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 02:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 02:00 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 37 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 12:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 12:16 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sydney

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sydney:

4.8 tot 5 (774 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Dankzij onze huurauto via happycar hadden we alles wat nodig was voor onze reis
Huurauto beoordeling van Celine M.- 17 jul. 2015 03:56
(4.2 tot 5 )
Happycar biedt een uitstekende service
Huurauto beoordeling van Frank H.- 19 jul. 2015 09:48
(4.9 tot 5 )
Die prijzen van HAPPYCAR maken me echt blij
Huurauto beoordeling van Petra S.- 21 jul. 2015 00:00
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Sydney

Sydney is de oudste, grootste en tevens meest bekendste stad van Australië. Sydney is gelegen aan de prachtige oceaan en kent de grootste natuurlijke haven ter wereld. Met ruim vier miljoen inwoners is Sydney een bruisende stad waar veel te beleven is. De meest bekende bezienswaardigheden zijn het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge, maar uiteraard heeft Sydney meer te bieden. U kunt een een bezoek brengen aan een van de vele musea, parken of stranden die Sydney rijk is. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Sydney op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Sydney
Het Sydney Opera House is het bekendste icoon van Australië. Het is een architectonisch hoogstandje en is ontworpen door de Deense architect Utzon. Het Opera House ligt op de Bennelong Point, aan de rand van een haven. Het gebouw bevat niet alleen een operazaal, maar u kunt hier ook naar  concertzalen, restaurants en bars gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding te volgen. Kortom, er is hier genoeg te doen en een bezoek aan het Opera House mag u zeker niet missen.

Een ander belangrijk icoon van Australië is de Sydney Harbour Bridge. Deze brug verbindt het Sydney Central Business District met de North Shore. Het is mogelijk om deze 134 meter hoge boogbrug te beklimmen. Vanaf de top van de brug heeft u een prachtig uitzicht over het Opera House en de haven van Sydney. In de buurt van het Sydney Opera House liggen de Royal Botanic Gardens. Dit park bestaat uit verschillende aangelegde tuinen, zoals de Sydney Tropical Centre, de Herb Garden en de Palm Grove. In deze tuinen vindt u vele subtropische bomen, orchideeën en planten. Verder kunt u hier wandelen en heeft u een mooi uitzicht over Farm Cove en de plek waar in 1788 de eerste boerderij werd opgericht.

Voor het beste en mooiste uitzicht over de stad moet u naar de Sydney Tower. Deze toren is het hoogste gebouw van Sydney. De constructie, die boven het winkelcomplex Centerpoint is gebouwd, is maar liefst 305 meter hoog. Op een hoogte van 250 meter is er een platform waarbij u het beste uitzicht over de stad heeft.

In Sydney vindt u ook een aantal musea. Zo is er onder andere het Powerhouse. Dit is een museum over wetenschap, industrie, technologie, desgin en Australische cutluur. Daarnaast vindt u in dit museum een grote collectie van vliegtuigen, stoommachinen en wetenschappelijke innovatie. Een ander bekend museum in Sydney is het Art Gallery of New South Wales. Dit museum bestaat al sinds 1874 en heeft een gigantische verzameling Australische kunst.

Mocht u op een gegeven moment even genoeg hebben van de drukte in Sydney dan rijdt u met uw huurauto zo naar een van de zeventig zandstranden die de stad rijk is. De beroemdste van alle zeventig stranden is Bondi Beach, waar de Australische strand- en surfcultuur ontstaan is en nog altijd duidelijk aanwezig is. Het strand is erg populair onder surfers door de vaak indrukwekkende golven. Andere druk bezochten stranden zijn Tamarama Beach en Clovelly Beach.

Met een huurauto in Sydney
Met een huurauto in Sydney rijdt u zo naar alle bovengenoemde bezienswaardigheden toe. U kunt er ook voor kiezen om de indrukwekkende natuur rondom de stad te bewonderen. Op ongeveer 100 kilomter ten westen van Sydney ligt het Blue Mountains National Park. Dit park wordt gekenmerkt door grote hoogte verschillen. Het park ontleent zijn naam aan de eucalyptus bossen die de lucht een blauwe gloed geven. Het is een prachtig park waar u doorheen kunt rijden met uw huurauto. Met een huurauto heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Vanaf de luchthaven van Sydney, Kingsford Smith International Airport, is het gemakkelijk om een auto te huren en bent u binnen een korte tijd in het centrum. Daarnaast zou u eventueel ook met uw huurauto verder naar het zuiden kunnen trekken om andere grote steden te bezoeken, zoals Canberra en Melbourne.