Auto huren vliegveld Toronto

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Toronto International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 02:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Toronto International Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Toronto International Luchthaven:

4.7 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Voor de eerste keer een auto gehuurd met Happy Car en het is prima bevallen.
Huurauto beoordeling van Toos van den z.- 17 jul. 2015 23:57
(4.7 tot 5 )
Veel gezien en gedaan met een huur auto van HappyCar. Top bedrijv!
Huurauto beoordeling van Brenda V.- 19 jul. 2015 23:53
(4 tot 5 )
Wanneer ik voorheen een auto boekte was het nooit online maar met HappyCar is dat prima bevallen
Huurauto beoordeling van Joran B.- 20 jul. 2015 14:44
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Toronto Airport

Pearson Airport, ook wel bekend als Toronto Airport, is een internationale luchthaven  in Toronto, Canada. De luchthaven ligt op 22,5 km ten noordwesten van downtown Toronto en is genoemd naar de overleden Canadese premier en Nobelprijswinnaar Lester B. Pearson. Pearson Airport is veruit de grootste en drukste luchthaven van Canada en is een van 's werelds grootste luchtvervoer hubs. In 2012 passeerden ongeveer 35 miljoen passagiers het vliegveld en vonden er meer dan 430.000 vliegbewegingen plaats. Wanneer u besluit om meer van de omgeving van Toronto Airport te zien, raden wij u aan om een huurauto te huren. U kunt na aankomst op de luchthaven een huurauto op de luchthaven gaan reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Toronto. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Toronto
Wanneer u vanaf het vliegveld Toronto uw weg vervolgt, kunt u als beste als aller eerst naar Toronto zelf gaan. Dit is de grootste stad van Canada met 2.615.060 inwoners. De stad kent vele bezienswaardigheden die u gemakkelijk met een huurauto vanaf de luchthaven kunt bezichtigen. Met uw huurauto in Toronto kunt u gemakkelijk naar een divers scala van openbare ruimten, van pleinen tot openbare parken met uitzicht op ravijnen. Een groep genaamd de Toronto Public Space commissie werd opgericht om de openbare ruimte van de stad te beschermen. Het Nathan Phillips Square is het belangrijkste plein van de stad en vormt de ingang van het stadhuis. Yonge-Dundas Square, een nieuwer plein, is in particulier bezit en ligt bij het stadhuis. Het plein heeft in de afgelopen jaren ook aandacht gekregen als een van de drukste bijeenkomst plekken van de stad.

In Toronto hoeft u zich absoluut niet te vervelen, zo kunt u bijvoorbeeld naar het Toronto Eaton Centre. Het Toronto Eaton Centre is het winkelcentrum en kantorencomplex in het centrum. In termen van het aantal bezoekers, is het winkelcentrum Toronto's top toeristische attractie, met ongeveer een miljoen bezoekers per week. Na het winkelen kunt u een kijkje nemen bij de Toronto Zoo. De dierentuin dateert terug uit het jaar 1974 en is eigendom van de stad Toronto. De dierentuin is gelegen in de buurt van de rivier de Rouge, langs de westelijke grens van het Rouge Park. De dierentuin van Toronto heeft momenteel meer dan 5.000 dieren en 450 verschillende soorten.

Na de dierentuin kunt u een bezoekje nemen aan het Royal Alexandra Theatre. Het theater is gevestigd in Toronto, vlakbij King en Simcoe Streets. Gebouwd in 1907, met 1497-zitting is het Royal Alexandre Theatre het oudst draaiende theater in Noord-Amerika.

Naast de grote verschillende grote steden kunt u ook gaan naar een van de meren. Vlakbij het vliegveld vindt u drie grote meren, waar u kunt gaan zwemmen en kunt bijkomen van de drukte in de stad. Verder vindt u hier ook verschillende parken, waar u heerlijk van de natuur kunt genieten.

Mocht u ook nog andere steden willen bezoeken dan Toronto, dan is dit met uw huurauto ook geen probleem. Vanaf Toronto bent u binnen 5 uur in Ottawa. Ottawa is de hoofdstad van Canada en hier vindt u veel musea, zoals het Canadian Museum of Nature en het Canadian War Museum. Daarnaast is ook een bezoek aan de universiteit van Ottawa de moeite waard om te bekijken. Het is namelijk de oudste universiteit van het hele land. Ottawa is ooit ontstaan door de opbloeiende houtindustrie, waarna de bevolkingsgroei in 1812 werd gestimuleerd door de overheid. Hierdoor is Ottawa gegroeid tot een van de grotere steden van Canada.

Zoals u hierboven heeft gelezen kunt vanaf de luchthaven naar de vele bezienswaardigheden toe rijden. Met uw huurauto kunt u gaan en staan waar uzelf wilt!