Auto huren vliegveld Boedapest

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Budapest Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 03:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Budapest Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Budapest Airport:

4.9 tot 5 (765 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Moet nog blijken
Huurauto beoordeling van Dineke D.- 29 okt. 2016 21:33
(4.1 tot 5 )
Geen zin om het hele land met de trein door te gaan dus maar een auto gehuurd met Happycar, geen moment spijt gehad.
Huurauto beoordeling van Geert K.- 20 jul. 2015 16:31
(4.9 tot 5 )
We hadden problemen om een goede en goedkope auto te krijgen voor 6 personen op zo'n korte tijd. Met Happycar was dat geen probleem. Geweldig!
Huurauto beoordeling van Beatrix van de U.- 21 jul. 2015 01:05
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Boedapest Airport

U bent van plan om een bezoek te brengen aan Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Hongarije grenst onder andere aan Oostenrijk en Kroatie. Wellicht gaat u er heen voor zaken, of misschien bent u van plan om Boedapest en het mooie Hongaarse land als vakantiebestemming te bezoeken. Wat uw reisdoel ook is, u heeft ongetwijfeld nagedacht over de beste manier van vervoer als u daar eenmaal ter plekke bent. Bent u van plan om een auto te huren? Een auto huren te Boedapest Airport is een hele goede mogelijkheid, maar bent u goed op de hoogte van het plaatselijke aanbod van bijvoorbeeld Hertz, Europcar of Avis? Wilt u dat ter plekke beslissen of vindt u het een beter idee om dat te doen nog voordat u uw koffer gepakt heeft? Kijkt u dan op de website van Happycar. Happycar beheert een onafhankelijke vergelijkingssite, helemaal gericht op autoverhuur, waarbij op vele plekken ter wereld het lokale en actuele aanbod in kaart gebracht wordt. Als u op Boedapest Airport arriveert, heeft u thuis in alle rust en gemak kunnen bepalen welk type huurauto van Autohuur Boedapest Airport het meest passend is voor u en uw reisdoelen. Dit geeft zekerheid, rust en het gaat u veel voordeel opleveren.

Ontdek Boedapest

Boedapest is de bijzonder aantrekkelijke hoofdstad van Hongarije, aan weerszijden van de Donau. De stad Boeda bevindt zich op de westelijke oever; de stad Pest op de oostelijke. Boedapest wordt door velen het culturele hart van Oost-Europa genoemd. Elke bezoeker aan Boedapest die geïnteresseerd is in historie en cultuur komt ogen tekort en hoogstwaarschijnlijk ook tijd. Wie zoveel mogelijk rendement uit zijn bezoek aan Boedapest wil halen, kan maar beter kiezen voor de meest efficiënte manier van vervoer, een auto huren te Boedapest Airport. Met uw eigen vervoer bent u het die bepaalt wat u waar en wanneer gaat zien en maakt u optimaal gebruik van uw persoonlijke vrijheid. Wie Boedapest en zijn omgeving echt op zich wil laten inwerken, houdt de ogen open en realiseert zich dat deze stad al in de Romeinse tijd bewoond was, een belangrijke rol vervulde toen de Hongaren zich tot het christendom bekeerden en weer later een cruciale plek was in de Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie. Deze hele geschiedenis speelt voor uw ogen af, als u alle historische plekken bezoekt in uw Rental Car Boedapest Airport.

Met een huurauto Boedapest ontdekken

Bent u geïnteresseerd in musea? Boedapest herbergt er maar liefst 225! Aan te bevelen zijn in elk geval het Ludwig Museum Boedapest, het Soros Center for Contemporary Art en het Magyar Nemzeti Múzeum. U parkeert uw huurauto van Autoverhuur Boedapest Airport en bezoekt de vele bezienswaardigheden dan te voet. Heeft u interesse in de communistische tijd van Hongarije? Slaat u dan vooral een bezoek aan het Terror Háza Múzeum, vertaald het Huis der Terreur Museum niet over. Hier kunt u zien hoezeer de Hongaarse bevolking heeft geleden onder zowel het fascisme als het communisme. Boedapest is wereldberoemd om zijn historische gebouwen en monumenten. Gaat u vooral naar Várhegy, de Burchtheuvel, de Mátyástemplom of Matthiaskerk en sla ook zeker de Citadel van Boeda niet over. Bezoek een van de vele badhuizen, die ten tijde van de Ottomaanse overheersing gebouwd zijn. Maar vergeet vooral de beroemde bruggen over de Donau niet. Deze bruggen zijn een van de voornaamste trekpleisters van de stad. Winkelen kunt u het beste in de omgeving van Váci utca. Het uitgaansleven in Boedapest is bruisend en wat u ook zoekt, er is voor elk wat wils. Goede restaurants zijn bijvoorbeeld Tasting Table en Cultuvini. Levendige bars en nachtclubs zijn onder meer Free Pub Crawl Budapest, Blue Bird Karaoke en Budapest Jazz Club

Rondreis door regio Boedapest

Wilt u de typisch Hongaarse sfeer proeven? Reist u dan langs de oevers van de Donau en bezoekt u een van de kleine pittoreske dorpjes. Zij die historisch geínteresseerd zijn, mogen een bezoek aan Gödöllö, het buitenverblijf van keizer Franz Joseph en keizerin Elisabeth, die wij met name kennen als "Sissi" uit de films met Romy Schneider, niet overslaan. Bent u meer gericht op natuurschoon, bezoekt u dan het bekende Balatonmeer. In het stadje Szentendre kunt u terecht in kleine winkeltjes en werkplaatsen waar men vooral plaatselijke kunst en nijverheid verkoopt. Boedapest en omgeving hebben elke reiziger enorm veel te bieden. Ook kunt u een dagje naar Zagreb, in Kroatie voor een langere reis. Met een huurauto maakt u uw verblijf in Boedpest tot een onvergetelijke reis.