Auto huren vliegveld Manchester

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Manchester Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 04:26 uur.

Beoordeling autoverhuur in Manchester Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Manchester Airport:

4.3 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ben echt zonder zorgen op vakantie gegaan dankzij HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Vera Y.- 17 jul. 2015 18:41
(5 tot 5 )
Heb via de website happycar.nl een voordelige huurauto gevonden! De boeking is ook snel en makkelijk verlopen.
Huurauto beoordeling van Arnold H.- 19 jul. 2015 00:08
(4.7 tot 5 )
Een auto gehuurd via Happycar. Bij aankomst stond de auto al voor ons klaar!
Huurauto beoordeling van Nico H.- 20 jul. 2015 10:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Manchester Airport

Een reis naar Manchester is een onvergetelijke ervaring, maar u kunt het nog specialer maken door gebruik te maken van een huurauto. De autoverhuur bij Manchester Airport van HAPPYCAR zorgt er namelijk voor dat u tijdens uw vakantie veel meer vrijheid krijgt om alles te doen en te zien wat u interessant lijkt. De autohuur bij Manchester Airport zorgt er dan ook voor dat u helemaal niets hoeft te missen. Op die manier zal niks uw perfecte reis naar Manchester meer in de weg staan!

Voetballen in Manchester
Manchester is één van de grootste steden van Engeland en is daarnaast ook nog eens erg geliefd bij toeristen. Hoewel Manchester heel veel te bieden heeft, zullen de meeste mensen wanneer ze aan deze stad denken meteen een verband leggen met de beroemde voetbalclubs die zich in deze stad gevestigd hebben. Manchester United en Manchester City zijn namelijk over de hele wereld bekend, waardoor deze clubs ontzettend veel supporters hebben. Er zijn dan ook veel voetbalfans die speciaal voor deze voetbalclubs een bezoek brengen aan Manchester. Het succes van Manchester United en Manchester City draagt dan ook al jaren bij aan de groeiende populariteit van de stad.

Met een huurauto Manchester ontdekken
Dankzij de huurauto van Manchester Airport is het zeker mogelijk om alle mooie plekjes van de stad te ontdekken. U hebt hierdoor namelijk de mogelijkheid om veel meer te zien van deze prachtige stad. Een goed voorbeeld hiervan is het indrukwekkende Albert Square dat tussen 1863 en 1867 is aangelegd. Dit plein wordt ook wel het mooiste en belangrijkste plein van heel Manchester genoemd. Dit heeft het plein te danken aan de verschillende standbeelden, monumenten en de prachtige fontein die hier te bezichtigen is. Daarnaast staat de opvallende Town Hall aan dit plein, waar u ook een bezoek aan kunt brengen. Binnenin is het stadshuis versierd met muurschilderingen en mozaïeken en wanneer u bovenin de 90 meter hoge toren aangekomen bent heb je een prachtig uitzicht over de hele stad.

Rondreis door de regio Manchester
Een rondreis maken door de regio van Manchester is zeker mogelijk met uw huurauto. U kunt hierdoor heel gemakkelijk alles in de omgeving bezichtigen wat u interessant lijkt. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om met uw huurauto af te reizen naar de verschillende leuke plaatsjes vlakbij de stad, zoals Stockport, Bolton en Wigan. Hoewel deze plaatsen minder bekend zijn als Manchester hebben ze toch heel veel te bieden. In Stockport kunt u bijvoorbeeld het prachtige houten Tudor-huisje Bramal Hall bezichtigen, maar ook de Chadkirk Chapel uit de 14e eeuw of het museum Air Raid Shelters. In Bolton zijn daarnaast ook twee prachtige Tudor-huisjes te vinden en in Wigan kunt u een bezoek brengen aan het museum dat meer uitleg geeft over de geschiedenis van deze plaats. Daarnaast ligt vlakbij Manchester ook het prachtige Dovestone natuurreservaat, waar u heerlijk kunt gaan wandelen en genieten van de natuur. Al deze plaatsen liggen erg dichtbij Manchester, en dankzij de autoverhuur bij Manchester Airport kunt u gelukkig ook de plaatsen bezoeken die iets verder weg zijn. Liverpool is hier een heel mooi voorbeeld van, aangezien deze stad met de auto vrij snel te bereiken is. Een bezoek aan deze stad is dan ook zeker de moeite waard. Na de reis naar Liverpool is het ook mogelijk om met de boot verder te reizen naar het Isle of Man. Een bezoek aan dit eiland is namelijk erg indrukwekkend, aangezien hier veel natuurlijke schoonheid te vinden is, maar er ook veel oude bezienswaardigheden zijn. Op die manier wordt uw vakantie naar Manchester een onvergetelijke ervaring.

Vanuit Manchester verder Groot-Brittanië ontdekken
Met de start op Manchester Airport is het ideaal om de rest van Groot-Brittanië te ontdekken. Via de autosnelwegen van het land zijn steden zoals Birmingham, Londen en Glasgow snel te bereiken. U kunt ervoor kiezen om de auto op een andere plek weer in te leveren, bijvoorbeeld London Heathrow Airport. Op die manier ontdekt u het échte Engeland.

Kortom, een huurauto van HAPPYCAR is perfect voor een complete reis door Groot-Brittanië.