• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Vancouver Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Vancouver Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Vancouver Luchthaven?
U kunt in Vancouver net als bij een auto huren in Calgary terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Deze prachtige stad aan de westkust van Canada is een must see voor elke wereldreiziger. Iedereen die een bezoek aan de stad brengt zal verliefd worden op de stad met zijn enorme levenskwaliteit en hoge vrijetijds waarde. U kunt genieten van de drukte van de metropool en u laten verwonderen door indrukwekkende landschappen buiten de stad. Deze ontdekkingsreis begint met uw huurauto vanaf Vancouver International Luchthaven (YVR)

Naast het huren van een auto op Vancouver Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Ottawa of een auto huren in Edmonton. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Canada vindt u daarom bij HAPPYCAR.


 

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een auto op Vancouver Luchthaven, dan bent u ook geïnteresseerd in de antwoorden op de volgende vragen:


1. Wie moet de huurauto komen ophalen?

De auto kan alleen worden opgehaald door de hoofdbestuurder die in de boeking staat vermeld.2. Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?

Elk autoverhuurbedrijf op Vancouver Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 

 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher

Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder worden gesteld.3. Is het mogelijk om op Vancouver Luchthaven een auto te huren zonder creditcard?

Waar u ook huurt, een creditcard is noodzakelijk. HAPPYCAR garandeert niet dat andere vormen van blokkering van de borg worden geaccepteerd door de verhuurder.4. Hoeveel bedraagt de borg?

Het bedrag van de borg is afhankelijk van de voertuigklasse en de lokale huurvoorwaarden.5. Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Vancouver Luchthaven" via HAPPYCAR?

Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons Nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.Wat heeft Vancouver Luchthaven de toeristen te bieden?

De stad Vancouver bestaat uit vele interessante wijken die u met de huurauto kunt verkennen. Zo is er Granville Island, een industriële woestenij die is uitgegroeid tot een showcase van een stedelijk ontwikkelingsproject. Mis de markthallen, winkels en restaurants direct aan de jachthaven aan False Creek niet. Rijdt met uw auto verder naar Chinatown, misschien wel het meest opwindende deel van de stad met kleurrijke draken en lantaarns, vreemde muziek en exotische geuren. Het hoogtepunt van uw verkenningstocht in Vancouver is de weg naar Stanley Park. Het grootste stadspark van Canada is een grotendeels natuurlijk bosgebied met een half miljoen bomen en uw bezoek absoluut waard. In dit park bevindt zich ook het Vancouver Aquarium.Waarom kiest u voor een autoverhuur op Vancouver Luchthaven via HAPPYCAR?

 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Vancouver Luchthaven.
 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Vancouver Luchthaven.
 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Vancouver Luchthaven veel toeristen uit heel Europa. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.