Auto huren Johannesburg

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Johannesburg - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jun. 2020 06:21 uur.

Beoordeling autoverhuur in Johannesburg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Johannesburg:

4.7 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
veel kunnen zien met behulp van mijn huur auto
Huurauto beoordeling van Fabian R.- 18 jul. 2015 10:38
(4.2 tot 5 )
Ik ga zeker nog eens boeken
Huurauto beoordeling van Nadine van I.- 19 jul. 2015 08:30
(4.5 tot 5 )
Het was geweldig om met onze huwelijksreis een bijpassende auto te hebben.
Huurauto beoordeling van Nicolle- 20 jul. 2015 15:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Johannesburg

Een auto huren in Johannesburg – ontdekt u deze uitgestrekte metropool met meer dan 7 miljoen mensen op een leuke en makkelijke manier. Johannesburg is de grootste stad in Zuid-Afrika en heeft een turbulente geschiedenis en een gemengde reputatie. Herinneringen aan de jaren van de apartheid zijn overal in de cultuur en de stad zelf terug te vinden, maar de afgelopen jaren heeft de stad zijn erfgoed omarmd en zijn de mensen begripvol geworden over het verleden. De stad heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een cultureel centrum met een aantal prachtige bezienswaardigheden. Met een huurauto in Johannesburg leert u deze stad op een eenvoudige en comfortabele manier kennen.


Ontdek Johannesburg

Wij raden u aan om uw huurauto vooraf online te regelen, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is en kunt u uw weg snel vervolgen. U kunt uw huurauto gemakkelijk ophalen op het vliegveld van Johannesburg. Nadat u bent uitgerust van uw vliegreis kunt u als eerst beginnen met een bezoek aan het Apartheidsmuseum. Het Apartheidsmuseum in Johannesburg geeft u een goed overzicht over de geschiedenis van de apartheid in Zuid-Afrika. Ook is hier de strijd voor de mensenrechten, die dit stelsel van rassenscheiding eindigde, uitgebreid vastgelegd. Via de 22 expositieruimtes, bestaande uit originele voorwerpen, informatiepanelen en multimedia presentaties, waaronder films, biedt het museum een diepgaand inzicht in hoe het leven was onder het apartheidsregime. Verder geeft het museum ook een goed beeld over de campagne tegen de apartheid en de strijd voor gelijke rechten onder leiding van Nelson Mandela.


Auto huren in Johannesburg

Na uw bezoek aan het apartheidsmuseum kunt u met huurauto naar de Johannesburg Zoo. Deze historische dierentuin is meer dan honderd jaar geleden opgericht. In de dierentuin vindt u meer dan 2000 dieren, die samen meer dan 350 verschillende soorten vertegenwoordigen. Het park is ruim 54 hectare groot en erg leuk om samen met uw gezin te bezoeken. Wanneer u liever wat anders wilt doen kunt u een bezoek brengen aan Gold Reef City. In Gold Reef City krijgt u een goede indruk van hoe het eraan toe ging tijdens de goudkoorts. Er zijn gereconstrueerde huizen, kroegen, winkels, een theater en een hotel. Met uw huurauto kunt u Gold Reef City eenvoudig bereiken.

Voor een mooi uitzicht rijdt u naar het ‘top van Afrika’ observatiedek op de 50ste verdieping van het Carlton Centre. Deze wolkenkrabber biedt u een adembenemend uitzicht over de stad en haar omgeving. Wanneer u bent uitgekeken kunt u een bezoek brengen aan het Market Theatre. Het Market Theatre is de allergrootste culturele instelling in de stad. Het complex bevat drie theaters, twee galeries, restaurants, bars en een jazzclub. Tegenover het Market Theatre vindt u het African Museum. Dit museum werd opgericht in 1933 toen de openbare bibliotheek van Johannesburg een grote hoeveelheid Afrikaanse materiële cultuur en boeken van John Gaspard Gubbins kocht. Sinds toen is de collectie van het museum uitgebreid tot alle aspecten van de Afrikaanse culturele geschiedenis.


Met uw huurauto door Johannesburg... en verder!

Met huurauto Johannesburg kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om een bezienswaardigheid buiten Johannesburg te bezoeken. Rijdt u bijvoorbeeld naar Tshwane (Pretoria). Hier zijn vier dorpen nagebouwd van de Xhosa, Zulu, Pedi en Sotho stammen. U kunt hier een rondleiding volgen, waarin u alles te weten komt over de manier van leven van de verschillende stammen en hun cultuur. U kunt natuurlijk ook naar een andere stad in Zuid-Afrika rijden, bijvoorbeeld Kaapstad. Kiest u er hier voor om de Tafelberg te beklimmen. Deze is gelegen op de westelijke kaap kijkt uit over Kaapstad. De hoogste punten van de Tafelberg liggen meer dan 1000 meter boven de waterspiegel. U kunt de berg te voet beklimmen, maar u kunt ook kiezen voor een ritje in de kabelbaan naar de top. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur Johannesburg geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.