Auto huren Aalst

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Aalst - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 apr. 2020 03:19 uur.

Beoordeling autoverhuur in Aalst

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Aalst:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Een zorgeloze vakantie gehad met een auto van Happycar!
Huurauto beoordeling van Corrie S.- 19 jul. 2015 13:25
(4.3 tot 5 )
Wanneer ik de volgende keer een auto huur is happy car de eerste keuze voor mij
Huurauto beoordeling van Vladimir T.- 19 jul. 2015 03:43
(4.6 tot 5 )
Ik had wat vragen over de verzekering van mijn auto, maar deze werden door het Service team van HappyCar zo opgelost.
Huurauto beoordeling van Florian P.- 19 jul. 2015 19:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Aalst

Aalst verkennen in een huurauto


Gaat u binnenkort op reis naar Aalst, in het Belgische Oost-Vlaanderen? Of u nou on zakelijke redenen gaat of zomaar omdat u toe bent aan vakantie, het is goed om over uw vervoer na te denken. Als u niet met eigen vervoer gaat, kunt u autoverhuur in Aalst overwegen. Aalst en Oost-Vlaanderen hebben veel bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Wellicht heeft u een beeld van het basale prijs- en serviceniveau van een aantal autoverhuurders. Maar bent u ook op de hoogte van eventuele tijdelijke acties of het aanbod van kleinere en plaatselijke aanbieders, los van Hertz, RentalCars, Europcar en Avis. Het is nog een hele klus om het best mogelijke aanbod te destilleren uit de verschillende websites van de individuele aanbieders. Juist nu kunt u de diensten van Happycar gebruiken. Happycar werkt onafhankelijk van welke aanbieder dan ook en heeft een actuele vergelijkingssite voor de autoverhuurbranche. Omdat elke dag onze informatie geactualiseerd wordt, kunt u erop vertrouwen dat met onze informatie u straks de meest voordelige optie kiest als u een Rental car in Aalst nodig hebt.

Over Aalst

Aalst is een oude stad en op dit moment de tweede stad van Oost-Vlaanderen. Het heeft een lange en bewogen geschiedenis vanaf de Frankische tijd en overal in de stad zijn de sporen terug te vinden. Met een huurauto in Aalst is het mogelijk om alle bezienswaardigheden zo efficiënt mogelijk te bezoeken. U bepaalt zelf waar u heen gaat en wanneer u dat doet. Deze vrijheid heeft u met geen andere vorm van vervoer. Als u naar het historische centrum gaat, is het verstandig om uw huurauto in Aalst aan de rand te parkeren en zoveel mogelijk te voet te doen. Aalst ligt in een mooi dal langs de rivier Dender waar u mooie uitzichten heeft en van de natuur kunt genieten. De stad zelf heeft een aantal mooie kerkgebouwen en interessante musea. Ook het uitgaansleven in Aalst staat erg goed bekend en als het mooi weer is, kunt u genieten van de buitenterrassen van een groot aantal cafés en restaurants. De wegen in Aalst zijn goed onderhouden en er is voldoende parkeergelegenheid voor uw rental car in Aalst.


Ontdek Aalst met een huurauto

Autohuur in Aalst is praktisch als u alles wat deze stad te bieden heeft op uw gemak te bezichtigen. Een bezoek aan de beroemde St. Martinuskerk is echt aan te raden. De beroemde predikant Daens sprak hier vanaf de kansel en een van de vele kunstschilderijen is gemaakt door de beroemde Pieter Paul Rubens. Boven het koor kunt u de prachtige gewelfschilderingen uit 1497 goed bewonderen. Als u van archeologie en kunst houdt, moet u echt 't Gasthuys bezoeken. Dit museum is een verbouwd hospitaal dat vermoedelijk begin 17e eeuw gebouwd is en tot 1899 in gebruik bleef. Voor de liefhebber van de bourgondische keuken heeft Aalst veel te bieden. Een chique locatie is het restaurant van Kasteel de Rozerie, maar ook kleine en verrassende restaurantjes, waar ze een voorkeur hebben voor plaatselijke ingrediënten en mooie streekgerechten zijn er in voldoende mate. En natuurlijk is een bezoek aan een Vlaamse stad als Aalst niet compleet zonder een bezoek aan plaatselijke cafés om de beste streekbieren uit te proberen.


Rondreis door de regio Aalst

Met uw auto van autoverhuur Aalst ligt heel Vlaanderen in feite naast de deur. U kunt de mooie historische steden Kortrijk en Brugge bezoeken en genieten van de mooie centra, of u gaat juist naar het meer mondaine Antwerpen of Brussel. Neemt u in Gent plaats bij het Watervat aan de Bierkant of gaat u richting strand als de zon doorgebroken is. De Vlaamse badplaatsen Blankenberge en Oostende hebben niet alleen een prachtig zandstrand, maar ook een levendige boulevard waar veel te beleven valt. Als in de buurt van Aalst wilt blijven, laat u dan uw huurauto van autohuur Aalst even staan en maakt u een lange fietstocht door de natuurgebieden rond de oevers van de Dender. Bent u geïnteresseerd in literatuur? De beroemde Vlaamse schrijver Louis Paul Boon komt uit Aalst en u kunt deelnemen aan een speciale fietstocht die u langs een aantal plekken voert die in zijn romans voorkomen.