Auto huren vliegveld Kaapstad

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 18 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kaapstad Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 10:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 10:49 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 10:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 10:49 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 jan. 2020 05:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 jan. 2020 05:39 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 33 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 09:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 09:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kaapstad Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kaapstad Luchthaven:

5 tot 5 (785 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Met het hele gezin weggaan is best stressvol gelukkig was dit een punt waar we ons geen zorgen over hoefden te maken
Huurauto beoordeling van Loes R.- 18 jul. 2015 12:39
(4.4 tot 5 )
We hebben met happycar geboekt omdat het er gewoon goed uit zag.
Huurauto beoordeling van Radoslav R.- 19 jul. 2015 20:38
(4 tot 5 )
HAPPYCAR heeft mij HAPPY gemakt!
Huurauto beoordeling van Menno de B.- 21 jul. 2015 23:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kaapstad Airport

Cape Town Airport, in het Nederlands luchthaven Kaapstad, is de belangrijkste luchthaven van de stad Kaapstad. In 2012 passeerden meer dan 4,6 miljoen passagiers Kaapstad Airport, hiermee is luchthaven Kaapstad de tweede drukste luchthaven in Zuid-Afrika en de derde drukste luchthaven in Afrika. Vanaf deze luchthaven kunt u direct vliegen op de twee andere belangrijke stedelijke gebieden van het land, Johannesburg en Durban. Ook vliegt u van Kaapstad Airport op een aantal kleinere centra in Zuid-Afrika. Het vliegveld Kaapstad ligt op ongeveer 20 kilometer van het stadscentrum en werd in 1954 geopend om het Wingfield Aerodrome te vervangen.

Kaapstad
Om zeker van een auto te zijn wanneer u in Kaapstad aankomt, kunt u het beste van te voren een auto online boeken. Zo voorkomt u ook dat u lang hoeft te wachten en snel uw reis kunt vervolgen. Op de luchthaven bevinden zich verschillende verhuurstations, waar u uw auto kunt ophalen. Vanaf de luchthaven is het ongeveer een kwartier rijden naar het centrum van de stad. U kunt hier een kijkje nemen in deze prachtige stad en genieten van de Zuid-Afrikaanse cutluur en het eten. Wanneer u hier bent, mag u een bezoek aan de Slave Lodge niet missen. De geschiedenis van Zuid-Afrika is namelijk intens en u zult hier van alles leren over de slavenhandel van vroeger. U kunt ook een bezoek brengen aan Robbeneiland, hier heeft Nelson Mandele jarenlang gevangen gezeten. Robbeneiland is een berucht eiland dat bijna 400 jaar is gebruikt om gevangenen en bannelingen op te bergen. Het is een berucht eiland dat bijna 400 jaar gebruikt is om gevangenen en bannelingen op te bergen. In 1991 werden de laatste politieke gevangenen vrijgelaten van Robbeneiland en in 1996 werden de laatste criminele gevangenen overgeplaatst en werd de gevangenis gesloten. Het eiland werd in 1999 door UNESCO als cultuurerfgoed op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Inmiddels worden er op Robbeneiland rondleidingen gegeven aan toeristen. Vaak wordt dit gedaan door ex-gevangenen. Vanuit de Nelson-Mandela-gate in de haven van het Victoria & Alfred Waterfront bij Kaapstad kunt u per boot de overtoch naar het Robbeneiland maken.

Een ander hoogtepunt in Kaapstad is de Tafelberg. De Tafelberg is één van de 7 officiële nieuwe wereldwonderen. Een kabelbaan brengt u binnen vijf minuten naar de top van deze berg. Vanaf de top van de Tafelberg heeft u een prachtig uitzicht op het centrum van Kaapstad, de omliggende steden en de Atlantische Oceaan. Gaat u liever lopen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn verschillend emanieren om de Tafelberg te beklimmen, zonder gebruik te maken van de kabelbaan. De populairste is Platteklip Gorge, die vertrekt aan Tafelberg Road, ongeveer 2 km na het onderstation van de kabelbaan. Deze route beklimt de berg aan de voorkant, en neemt 1-3 uur in beslag.

Met uw huurauto kunt u ook naar het meest zuidwestelijke puntje van Afrika rijden, genaamd Kaap de Goede Hoop. Dit gebied heeft reizigers eeuwenlang geboeid met haar unieke landschappen en fascinerende geschiedenis. Daarnaast zijn het vooral de wilde bavianen en struisvogels die groot enthousiasme bij de toeristen veroorzaken. In het park beklimt bijna iedereen de rots op het meest zuidelijke punt van het schiereiland en speurt vanaf de top naar een van de vele schripwrakken die op de bodem van de oceaan rondom de rotsen liggen. De afgelopen eeuwen vergingen hier enkele tientallen internationale schepen op hun reis naar verre noorden. Op de weg hier naar toe vindt u de ruige kustlijn en stranden die een paradijs zijn voor surfers en vissers. De bergen en dalen zijn erg aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers. Door een auto te huren vanaf de luchthaven in Kaapstad, krijgt u een vakantie die u nooit zult vergeten.

Auto huren op de luchthaven
Met een huurauto op de luchthaven van Kaapstad kunt u de bovengenoemde bezienswaaridgheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om door heel Zuid-Afrika een een rondreis te maken. Voor welke reden u ook een huurauto zoekt, met een huurauto in Kaapstad kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.