Auto huren vliegveld Krakau

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Krakow Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 07:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 07:53 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 04:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 04:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Krakow Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Krakow Airport:

4.9 tot 5 (767 beoordelingen)

(5 tot 5 )
De beste prijs en een prima site.
Huurauto beoordeling van Leendert A.- 06 jan. 2017 21:41
(4.5 tot 5 )
Clean, clear overview, many possibilities
Huurauto beoordeling van Ludwika T.- 22 mei 2018 16:43
(4.5 tot 5 )
Overzichtelijk, eenvoudig, correcte communicatie, enkel jammer dat geboekte wagen nu al niet meer verkrijgbaar is
Huurauto beoordeling van Ludwika T.- 30 mei 2018 18:24
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Krakau Airport

Gaat u binnenkort naar het mooie Polen en bent u op zoek naar Autoverhuur bij Airport Krakau dan helpen wij van HAPPYCAR u graag. Alle autohuur bij Airport Krakau kunt u bij ons heel eenvoudig vergelijken en zo vindt u binnen een mum van tijd een voordelige huurauto bij een van onze partners zoals Avis, Hertz of Sunny Cars. Met een rental car van airport Krakau bent u niet afhankelijk van ander vervoer en wordt uw bezoek aan de stad Krakau zeker een succes. En dankzij onze site weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Krakau is een prachtige stad die ook een omgeving heeft die u beslist moet bezoeken. Begin uw reis goed met een vervoersmiddel dat klaarstaat bij een autohuur van Airport Krakau.

Wetenswaardigheden over Krakau
Met de huurauto van Airport Krakau rijdt u in een kwartiertje naar het centrum van de stad. Een stad die tot 1596 de hoofdstad van Polen is geweest. Dit is een van de redenen waarom er zoveel prachtige historische gebouwen in het centrum te vinden zijn. In tegenstelling tot Warschau zijn er in de stad redelijk weinig verwoestingen aangericht gedurende de Tweede Wereldoorlog. Krakau is ook een van de belangrijkste steden in Europa als het op cultuur aankomt en wordt om die reden ook wel het Florence van Polen genoemd. De stad werd in 2000 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa en het oude centrum staat op de lijst van werelderfgoed van UNESCO. Natuurlijk heeft de stad haar ontstaan te danken aan de rivier de Wisla en de natuurlijk heuvel Wavel. Hierdoor werd het een kruising van handelswegen vanaf de Romeinse tijd. In de loop der tijd groeide de bevolking snel en toen Polen een koninkrijk werd was Krakau een logische keuze als hoofdstad.

Met een huurauto Krakau verkennen
Dankzij uw auto van Autoverhuur Airport Krakau kunt u het mooie Krakau op eigen gelegenheid verkennen zonder last te hebben van de wachttijden voor het openbaar vervoer. Het grote plein in Krakau (Rynek Glowny) is een uitstekende plaats om een begin te maken met het bewonderen van de stad. Hier ligt de grote Lakenhal die nu ingericht is als Nationaal Museum. Onder de gewelven is een toeristenmarkt die zeker de moeite waard is. Met uw rental car van Airport Krakau is de Mariakerk goed bereikbaar. Deze stamt oorspronkelijk uit 1290, maar is sindsdien vele malen verbouwd. Als u aanwezig bent om 12 uur, zult u vier trompetstoten horen, waarvan de laatste plotseling wordt afgebroken. In de 13e eeuw waarschuwde een trompetter voor de Tartaren die de stad naderden, bij de vierde en hoogste toon werd hij getroffen dor een pijl. Een tweede herinnering aan het feit dat Polen een bloedige geschiedenis kent, vindt u even buiten de stad op de Wavel, een heuvel. Hier vindt u de resten van een indrukwekkende citadel die bedoeld was om de koninklijke stad te beschermen. Na een grote brand in 1595 nam de koning het besluit om te verhuizen naar Warschau. Bij de Gotische kathedraal zijn nog wel graven van de leden van de koninklijke familie en andere beroemde Polen, zoals de dichter Adam Mickiewicz.

Rondreis in de omgeving van Krakau
Dankzij uw transportmiddel van autohuur Krakau Airport is het eenvoudig om de omgeving van Krakau te gaan verkennen. Een herinnering aan een zeer zwarte periode in de geschiedenis vindt u in Auschwitz, dat ten westen van de stad ligt. De barakken, prikkeldraadversperringen en wachttorens zijn de getuigen geweest van de moord op meer dan een miljoen joden, homoseksuelen en zigeuners uit heel Europa. In het museum is bijna voelbaar welke verschrikkelijke misdaden de nazi's hier hebben begaan. Boven de poort is nog steeds het bord zichtbaar waarop de woorden: 'Arbeit macht frei' te lezen zijn, een verwijzing naar de leugen dat het concentratiekamp slechts een arbeidscentrum was. Maar verder treft u in rond de stad een veel vrolijker beeld aan van schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en de rust van het landleven is gehandhaafd. Ten dele is dit schijn, omdat Polen zich na het neerhalen van het ijzeren gordijn snel heeft ontwikkeld en nog steeds economisch groeit. Maar met een drankje op een terras in een kleine horecagelegenheid op het platteland, lijkt al die drukte ver weg.