• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Kraków Balice Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Kraków Balice Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Krakau Luchthaven?

U kunt in Krakau net als bij een auto huren in Katowice terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

In het zuidelijke deel van Polen ligt de prachtige stad Krakau, die niet alleen qua landschap erg indrukwekkend is, maar ook bezoekers van over de hele wereld inspireert met zijn talrijke bezienswaardigheden. In ieder geval biedt Krakau eindeloze mogelijkheden om naar hartelust te ontspannen of om met al uw zintuigen te genieten van het aantrekkelijke vrijetijds- en avontuur aanbod. Dit kunt u in alle vrijheid doen door een huurauto te boeken op Krakau John Paul II International Luchthaven (KRK).

Naast het huren van een auto op Krakau Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Gdansk of een auto huren in Poznan. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Polen vindt u daarom bij HAPPYCAR.

Wat heeft Krakau Luchthaven de toeristen te bieden?

Een reis naar Kazimierz in een huurauto vanaf de luchthaven van Krakau mag zeker op het programma staan. De voormalige getto in Podgórze en de inmiddels wereldberoemde Schindlerfabriek zijn in deze voormalige Joodse wijk gevestigd. Breng verder een bezoek aan het prachtige Wawel-kasteel. Al aan het begin van de 10e eeuw stond er een sierlijke, houten structuur op de legendarische Wawel-heuvel, van waaruit de regeringszaken in de regio werden uitgevoerd. Tegenwoordig staat er een enorm paleis, dat het bewonderen waard is met al zijn charmante elementen. Vervolg u toch naar de prachtige oude stad. Hier zijn veel fascinerende en soms zeer ongebruikelijke mogelijkheden om te winkelen. Verder kunt u langs de Dominicaanse Kerk, het Collegium Maius, het marktplein en de Lakenhal rijden.

Last but not least is een omweg naar Warschau aan te raden. De hoofdstad van de deelstaat bereikt u gemakkelijk met uw huurauto en het leuke is: u bespaart ook nog eens geld ten opzichte van het openbaar vervoer!
 

Waarom kiest u voor een huurauto op Krakau Luchthaven via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Krakau Luchthaven.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Krakau Luchthaven.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Krakau Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.