Auto huren vliegveld Kopenhagen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Copenhagen Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:04 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:21 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Copenhagen Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Copenhagen Airport:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Mooie deals en een goede service!
Huurauto beoordeling van Boudewijn van de B.- 21 jul. 2015 23:52
(4.9 tot 5 )
Het huren van een auto kon voor ons niet veel makkelijker
Huurauto beoordeling van Robbie K.- 21 jul. 2015 06:56
(4.9 tot 5 )
Onze vakantie was geweldig want wekonden gaan en staan waar we wouden dankzij onze huurauto, en ook nog zonder problemen gekregen. Perfect begin!
Huurauto beoordeling van Mark D.- 21 jul. 2015 12:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kopenhagen Airport

Bent u van plan om binnenkort Denemarken en zijn mooie hoofdstad Kopenhagen te bezoeken? U weet waarschijnlijk exact wat u daar wilt doen en wat u gaat zien. Of u nou voor vakantie naar Denemarken gaat of zakelijke afspraken in Kopenhagen heeft, u heeft ongetwijfeld nagedacht over de meest efficiënte manier van vervoer. Heeft u een huurauto overwogen? U zult gemerkt hebben dat u voor autohuur te Kopenhagen Airport de keuze heeft uit het aanbod van Hertz, Avis, Europcar, AutoEurope en andere aanbieders. Weet u welk aanbod voor u en en uw plannen in Kopenhagen het meest geschikt en het voordeligst is? U kunt adviezen inwinnen en zelf onderzoek doen, maar weet u dan zeker dat u het beste aanbod te zien krijgt? HAPPYCAR is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor autoverhuur. HAPPYCAR houdt het plaatselijke aanbod goed in de gaten, zowel wat type auto als speciale aanbiedingen betreft. Nog voordat u richting Kopenhagen vliegt, heeft u thuis via HAPPYCAR de meest passende keuze kunnen maken. Eenmaal aangekomen op Kopenhagen Airport weet u exact waar u de meest passende Rental Car te Kopenhagen Airport kunt vinden.

Ontdek Kopenhagen
Kopenhagen is gesticht in de 12e eeuw en heeft nog vele mooie en historische gebouwen, hoewel het grootste deel verloren is gegaan tijdens een enorme brand in de 18e eeuw en in een oorlog met de Engelsen. De historische binnenstad kan het best bezocht worden te voet of per fiets. U parkeert uw huurauto van Autoverhuur Kopenhagen Airport aan de rand van het centrum en gaat rustig te voet verder. Kopenhagen zelf kent een half miljoen inwoners, maar in het verstedelijkte gebied rondom Kopenhagen huist meer dan een vijfde van de totale Deense bevolking. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de stad Kopenhagen aan zoveel mensen veel te bieden heeft. Kopenhagen is een moderne stad met veel musea, uitgaansgelegenheden en historische gebouwen, met name uit de 17e Eeuw. Het ligt, verbonden met bruggen, op de eilanden Seeland en Amager. De Zweedse kust ligt op een kleine twintig kilometer afstand en is te bereiken via een brug. De inwoners van Kopenhagen zijn vriendelijk en als u geen Deens spreekt, komt u met Duits en Engels een heel eind. Door een auto te huren Kopenhagen Airport kunt u van deze stad en omgeving optimaal genieten, in uw tempo, op de tijdstippen dat het u uitkomt.

Met een huurauto Kopenhagen ontdekken
Uiteraard brengt u een bezoekje aan de kleine zeemeermin, Kopenhagen's bekendste attractie en gebaseerd op een sprookje van Hans Christiaan Andersen. Elke Deen zal het beamen: een bezoek aan Kopenhagen is ondenkbaar zonder te genieten van de attracties van pretpark Tivoli. Bent u geïnteresseerd in de allure van het Deense vorstenhuis, dan kunt u het werkpaleis Amalienborg bezoeken. De kroonjuwelen zijn te bewonderen in kasteel Rosenborg. Bekende musea die een bezoek meer dan waard zijn, zijn onder meer de Nationale Galerie en het Nationaal Museum. Wilt u juist hele speciale musea bezoeken, denk dan aan het Erotisch museum, het Science Center Experimentarium of het Guinness Book of Records Museum. Wilt u heerlijk winkelen, dan kunt u dat het beste doen aan een van de grootste winkelstraten van Europa, de Strøget. In de zijstraten van Strøget vindt u over het algemeen een iets meer beursvriendelijk aanbod. Het uigaansleven proeft u het beste in de wijk Nyhavn, de oude zeemansbuurt. Maar slaat u vooral de hippiewijk Vrijstaat Christiana niet over. U zult voor aangename verrassingen komen te staan.

Rondreis door regio Kopenhagen
Heeft u vroeger genoten van het bouwen met Lego-steentjes? Op 260 kilometer afstand van Kopenhagen vindt u Legoland, waar u werkelijk verbaasd zult zijn om te zien wat er allemaal mogelijk is met dat zogenaamde kinderspeelgoed. Het maakt niet uit welke leeftijd u heeft, jong en oud geniet hier met volle teugen. Als u in Kopenhagen bent, kunt u ook overwegen de negentien kilometerlange brug naar Zweden over te steken. U komt dan aan bij de mooie Zweedse stad Malmö, die een bezoek meer dan waard is. Genieten van natuurschoon kunt u in het koninklijk jachtdomein Dyrehave, dat opengesteld is voor publiek. Als het weer mooi is, kunt u ook overwegen om een dagje aan het strand te plannen. Vooral de noordkust van Seeland heeft mooie en rustige stranden waar u helemaal tot rust komt.