• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Biarritz Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Biarritz Airport bezienswaardigheden en reistips

Houdt u van Frankrijk? Wilt u graag de Frans-Baskische kust ontdekken, maar niet terwijl u op een camping staat? Wilt u actief en tegelijk cultureel vakantie vieren aan de mooie kust van Frankrijk? Kom dan naar het Franse kuststadje Biarritz! Biarritz heeft u veel te bieden! U hoeft geen rit te maken, u kunt op het vliegtuig stappen, want Biarritz heeft een luchthaven. De pracht en praal van Biarritz omvat een flink aantal kilometers en hoe fijn is het dan om een goedkope auto tot uw beschikking te hebben. Bij Autohuur Biarritz Airport van HAPPYCAR kunt u een auto naar uw wensen huren. Het voordeel van HAPPYCAR is dat u daar allerlei prijzen en soorten met elkaar kunt vergelijken en dat zij u altijd de beste en scherpste prijs-kwaliteitverhouding zullen adviseren.

Ontdek Biarritz

Kom naar de badplaats Biarritz aan de Frans-Baskische kust en ervaar waarom de Europese adel hier vroeger alle zomers doorbracht. Kom genieten van al het moois dat Biarritz u te bieden heeft. Biarritz staat bekend als de surfhoofdstad van Europa en hier worden zomers dan ook veel surfwedstrijden en festivals georganiseerd met de bijbehorende activiteiten. Zelf kunt u ook surfen zoveel u wilt en genieten van het prachtige blauwe water! Ook de stad zelf is zeker een bezoek waard, de oude haven in het Westen van de stad, maar ook de verschillende musea zijn prachtig om in te verdwalen. Zo is er de het specialiteitenmuseum over chocola, Planete Musee du Chocolat Biarritz en ook het historische museum van Biarritz wordt door veel toeristen aangeprezen om zeker een bezoek aan te brengen. Daarnaast kunt u de prachtige stranden in de badplaats bezoeken en is ook het beklimmen van de witte vuurtoren een garantie voor een prachtig uitzicht, vooral bij het avondschemer. In Biarritz spreekt de bevolking grotendeels Frans, maar ook Spaans en Baskisch.

Met huurauto Biarritz ontdekken

De omgeving van Biarritz is uiterst geschikt om te gaan ontdekken per auto. Bij veel wat hoger gelegen uitkijkplaatsen zoals de witte vuurtoren aan de kust zijn parkeergelegenheden, zodat u er makkelijk kunt komen en geen einden hoeft te klimmen. De vuurtoren geeft een fantastische uitzicht over het gebied en de baai, waar de vuurtoren zelf staat. In de zomer is Biarritz een paradijselijk oord vol toeristen en is er ook veel natuur te bewonderen langs de Frans-Baskische kust rondom Barritz. Door het huren van een huurauto bij autoverhuur Biarritz Airport bent u uw hele verblijf in Biarritz verzekerd van het gemak te kunnen gaan en staan waar u wilt. De auto brengt u overal en zelfs verder dan waar u zou komen als u alles te voet of met het openbaar vervoer moet doen. Met een huurauto bent u toch vrijer en trekt u er ook sneller 's avonds nog op uit, bijvoorbeeld naar een restaurant dat wat verder van de badplaats Biarritz afligt. Een huurauto kunt u huren via HAPPYCAR, waar u naar uw eigen wensen de beste deal krijgt, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden wij u een huurauto Biarritz Airport van partners als Hertz, Hertz en Alamo, waarvan wij de beste kwaliteit voor u garanderen. De gehuurde auto kunt u dan vervolgens gelijk na uw aankomst op Biarritz Airport ophalen bij Autoverhuur Biarritz Airport. Het handigste is om van te voren een huurauto te boeken bij autoverhuur Biarritz Airport, zodat u voor vertrek al verzekerd bent van een huurauto gedurende uw gehele verblijf in Biarritz. Maar ook bij aankomst kunt u ter plekke nog een huurauto huren bij Autoverhuur Biarritz Airport. Zodat u onbezorgd vakantie kunt vieren en kunt gaan en staan waar u maar wilt.

Rondreis door de regio Barritz met huurauto Biarritz Airport

Naast een verblijf in en om de badplaats Barritz kunt u ook prachtige trips maken in het landschap eromheen. Denk aan dagtochten, maar ook aan een rondreis door de omgeving, waarbij u elke nacht in een ander verblijf overnacht, maar daarbij wel alles uit de omgeving van Barritz haalt. Voor een dergelijke rondreis is het hebben van een huurauto een must! Daarmee bent u flexibel, niet gebonden aan tijd, kunt u zelf rondrijden en uw eigen ritme bepalen. U bepaalt zelf hoe lang u onderweg stil staat om van de natuur te genieten en u bepaalt ook zelf hoe laat u vertrekt en weer uw weg vervolgt. Een rondreis op uw eigen manier en ingevudgd naar uw eigen wensen met een huurauto van Autohuur Biarritz Airport voor de scherpste prijs. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Toulouse te bezoeken. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Toulouse Airport.