• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Carcassonne Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Carcassonne Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Carcassonne Luchthaven?

Carcassonne ligt ongeveer 70 km ten noordwesten van Perpignan en ligt aan een oude handelsroute tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. De stad biedt prachtige bezienswaardigheden waaronder het middeleeuwse fort Cité de Carcassonne. Om deze betoverende stad en zijn indrukwekkende omgeven in alle vrijheid te verkennen boekt u een huurauto direct op Carcassonne Luchthaven (CCF).

U kunt in Carcassonne net als bij een auto huren in Marseille terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Naast het huren van een auto op Carcassonne Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Montpellier of een auto huren in Toulouse. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Frankrijk vindt u daarom bij HAPPYCAR.Een auto huren op Carcassonne Luchthaven - Snel en goedkoop

Toegang tot het internet - dat is alles wat nodig is om uw autohuur op Carcassonne Luchthaven dichterbij te brengen. Dankzij de HAPPYCAR-service kunt u kiezen tussen de diensten van verschillende autoverhuurbedrijven. Wat onze service uniek maakt is vooral de vergelijking van prijzen voor de autoverhuur en extra aanvullende diensten.

Met behulp van onze vele filters vindt u snel de juiste aanbieding die aan al uw wensen voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende populaire filters:

 • Extra bestuurder
 • Glas- en bandenverzekering
 • Dak- en onderstel verzekering
 • De beste brandstofregeling
 • Automaat of handgeschakeld


Wat heeft Carcassonne Luchthaven de toeristen te bieden?

Stap op het vliegveld van Carcassonne in uw huurauto en rijd rechtstreeks naar het centrum. Hier zijn prachtige bezienswaardigheden te vinden zoals het stadsfort gelegen op de rechteroever van de Aude. Het fort bestaat uit het Chateau Comtal en een dubbele omwalling. In 1127 werd hier een graafburcht gebouwd. Bezoek één van de geloofshuizen zoals de indrukwekkende kathedraal van Saint-Nazaire of de 13e eeuwse kathedraal Saint-Michel. Andere bezienswaardigheden zijn de Neptunus-fontein op Place Carnot (18e eeuw) en de Pont Vieux-brug uit de 14e eeuw, evenals de markthallen. Leuke restaurants en koffie nodigen u uit om te blijven hangen en een hapje te eten.


Als u een auto hebt gehuurd van de luchthaven van Carcassonne, kunt u ook de omgeving verkennen. Zo'n reis is zeker de moeite waard op een mooie zomerdag. Niet te ver weg is een groter stuwmeer, dat aan de rand is voorzien van glijbanen. Hier nodigt de omgeving u uit om te ontspannen en daarna te picknicken met een duik in het meer. Steden als Toulouse of Montpellier zijn ook zeer populaire bestemmingen in de buurt en gemakkelijk met een huurauto te bereiken. Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?

Elk autoverhuurbedrijf op Carcassonne Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 

 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher

Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder worden gesteld.Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Carcassonne Luchthaven" via HAPPYCAR?

Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.Waarom kiest u voor een autoverhuur op Carcassonne Luchthaven via HAPPYCAR?

 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Carcassonne Luchthaven.
 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Carcassonne Luchthaven.
 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Carcassonne Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.