Auto huren vliegveld Edmonton

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 29 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Edmonton Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2019 06:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Edmonton Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Edmonton Luchthaven:

4.6 tot 5 (765 beoordelingen)

(4 tot 5 )
de kortingsode werkte niet
Huurauto beoordeling van Jacco v.- 03 jun. 2016 09:38
(4.8 tot 5 )
Van happy car kan ik niet onvrolijk worden, alles klopte gewoon
Huurauto beoordeling van Jan e.- 20 jul. 2015 11:26
(4.1 tot 5 )
Uitstekende service gehad bij het boeken van mijn reis
Huurauto beoordeling van Janne A.- 20 jul. 2015 16:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Edmonton Airport

Altijd al van plan om een keer naar Canada te vliegen? Wacht dan niet langer en boek nu nog je vlucht naar Canada's grootste luchthaven, namelijk Edmonton Aiport. De op vier na drukste luchthaven van passagiersverkeer en vliegbewegingen ligt ook nog maar op zesentwintig kilometer afstand van het stadje Edmonton. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks te doen valt op Edmonton Airport. Integendeel, op Edmonton Airport valt er genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Wat dacht je van een lekker dagje shoppen samen met je vrienden of famillie? Neem gerust je kinderen mee want voor hun zijn er ook genoeg faciliteiten om zich urenlang mee te vermaken. Voor het gemak is er ook nog wifi beschikbaar op de luchthaven zodat je gemakkelijk kunt kijken waar of wat iets is. Als je dan eindelijk genoeg hebt gewinkeld, kun je lekker een hapje gaan eten bij een van de talloze restaurant die daar beschikbaar zijn. Na afloop zijn er ook nog genoeg bars open om lekker een drankje te gaan doen. Maak het uzelf gemakkelijk door het gebruik van een huurauto in Edmonton Airport gereserveerd via HAPPYCAR. HAPPYCAR zorgt ervoor, in tegenstelling tot andere bedrijven, dat u de beste huurauto krijgt die perfect bij uw behoefte pas voor een zeer aantrekkelijke prijs. Autohuur in Edmonton Airport, ofwel rental car Edmonton Airport, is nog nooit ergens anders zo goedkoop geweest dan op Edmonton Airport.

Ontdek Edmonton Airport

Transport Canada heeft de tegenwoordige vestiging voor Edmonton Airport geselecteerd en meer dan achtentwintig vierkante kilometer grond aangeschafd toen der tijd. Transport Canada is overigens een departement binnen de overheid van Canada dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van beleid, diensten, en wetgeving met betrekking tot vervoer in Canada. Toen de luchthaven voor het eerst opende op 15 November 1960, was de eerste distributie-knooppunt en opslagpunt een boog hangar. Tegenwoordig wordt dit gebruikt door L-3 Communications. In 1963 werd pas de eerste passagiers terminal geopend. Gedurende de jaren zeventig ervaarde de luchthaven een hele snelle groei in verkeer. Dit kwam namelijk doordat het stadje Edmonton steeds groter werd. In 1980 waren er al meer dan 2 miljoen passagiers geholpen bij Edmonton Airport.


Auto huren in Edmonton

De luchthaven staat ook wel bekend om haar uiterlijk. Een muurschildering, genaamd "Bush Pilot in Northen sky" en gemaakt door Jack Shadbolt voor zo'n 18.000,- Canadese dollars, is nog steeds intact en verrijkt een van de muren van het Edmonton Airport. In 2005 werd er door middel van een taxatie bekend gemaakt dat de muurschildering wel minstens 750.000 dollar waard is. In 2007 is deze muurschildering gehersteld en weer in perfecte conditie. Wat zich niet op de luchthaven bevind maar wel de moeite is om heen te gaan, is het stadje van Edmonton. Hier kom je gemakkelijk met de hulp van Autoverhuur Edmonton Airport.

Rondreizen door de regio van Edmonton Airport

Zoals al eerder gezegd ligt de luchthaven maar een aantal kilometer van het stadje Edmonton vandaan. Edmonton is de hoofdstad van Alberta, gelegen in Canada. Door middel van autoverhuur Edmonton Airport kunt u daar heel gemakkelijk komen. De metro wordt daar dagelijks gebruikt door wel meer dan één miljoen mensen. Door deze drukte is het verstandiger om gebruik te maken van huurauto vanaf Edmonton Airport zodat u niet urenlang hoeft te wachten maar gewoon rechtstreeks naar uw bestemming kunt. Edmonton is beroemd door hun prachtige riviervallei, de riviervallei van Saskatchewan, die meer dan 100 kilometer biedt aan vermakelijke routes, wilde dieren om te bekijken en adembenemende uitzichten over diverse steden. De riviervallei bevat ook nog eens een aantal verschillende parken, waaronder de bekende Fort Edmonton Park, Canada's grootste historische park. Wanneer u niet zo'n liefhebber bent van de natuur, dan kunt u nog altijd naar het grote West Edmonton winkelcentrum, de grootste winkelcentrum in heel Noord-Amerika. Bovendien heeft Edmonton ook nog een kleurrijk aantal theaters, een drukke cyclus van jaarlijkse festivals, nationale sportteams actief het hele jaar door en ook nog schitterende winter amuserende activiteiten. Geen tijd om te vervelen dus.