• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Fort Myers Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Fort Myers Airport bezienswaardigheden en reistips

In Amerika is alles groot. Van de hamburgers tot de cola en de landgoederen. Een huurauto is dan ook zeker aan te raden in dit land. Niet alleen omdat dit een groot land is, maar ook omdat het openbaar vervoer niet zo’n fijnmazig netwerk heeft zoals gebruikelijk is in Nederland en België. Fort Myers is misschien niet de grootste stad in de staat Florida, maar Florida zelf is wel groot. Door Fort Myers loopt Highway 75 naar Tampa, Atlanta en verder. Een huurauto vanaf de luchthaven van Fort Myers is dan ook sterk aan te raden. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Alamo. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Fort Myers. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Fort Myers

In 1866 werd in het zuidwesten van Florida de stad Fort Myers gesticht. De eerste bewoners waren Manuel A. Gonzalez en zijn vijf jaar oude zoon, Manuel S. Gonzalez. Na het stichten van een handelspost om producten te verhandelen met de Seminole indianen, groeide de stad uit tot een plaats van ongeveer 61.400 inwoners. Fort Myers ligt aan de Caloosahatchee Rivier. Al in 1898 was Fort Myers al een overwinteringsplek voor Amerikanen. Nu nog steeds is Fort Myers een toeristische plaats aan de Golf van Mexico.

In Fort Myers zijn er een aantal toeristische bestemmingen te ontdekken. Een huurauto is de meest efficiente manier om deze bezienswaardigheden te bekijken.  De beroemde Amerikaanse uitvinder Thomas Edison had in Fort Meyers zijn winterverblijf. Een stuk grond van 13 hectare met daarop Seminole Lodge en een laboratorium langs de Caloosahatchee rivier. Naast het huis van Edison ligt het huis van Henry Ford, de automobiel gigant bekend van het gelijknamige merk. Samen met Edison probeerde Ford  een rubberindustrie in Florida op te zetten.

Fort Myers barst van de mooie stranden en is een prachtige stad aan de Golf van Mexico waar u de zee en de relaxte sfeer kunt proeven. Het Calusa Nature Center en Planetarium is een natuur onderwijs organisatie op een 105 hectare stuk grond. Het heeft een museum, drie natuur paden, een planetarium, vlinder en vogel parken en picknick gebieden. Het is erg leuk om hier een keer te gaan picknicken. In Fort Myers vindt u ook het Fort Myers Downtown Commercial District met maar liefst 69 historische gebouwen. Ook een woonhuis in Fort Myers genaamd het Murphy-Burroughs House is een leuke plek om te bezoeken. Dit huis in de Gregoriaanse stijl is gebouwd in 1901. Kortom; er valt in Fort Myers genoeg te ontdekken.

Rondreis door de regio Fort Myers

Als u op de luchthaven uw auto heeft opgehaald rijdt u gemakkelijk naar de vele bezienswaardigheden in de staat Florida. In Zuid Florida vindt u het prachtige natuurschoon van Myakka River State Park, Picayune Strand State Forest, Pine Island Sound Aquatic Preserve en het Everglades Wildlife Management Area. Dit is met een huurauto snel te bereiken. De steden in Zuid Florida zijn altijd zonnig en omringd door vele stranden.

Een indrukwekkende autorit in Florida is om naar het uiterste zuidelijke puntje van de Verenigde Staten te gaan in Key West. De reis gaat over de Highway 75 naar Miami. U rijdt op deze manier op een kilometers lange brug die bekend is uit vele films en series. Na deze brug bereikt u het tropische Key West. Ook ligt Disney World in Orlando niet ver weg met een huurauto vanuit Fort Myers. Het unieke en meest bekende park ter wereld is natuurlijk voor iedereen een aanrader.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er genoeg te doen in Fort Myers en haar omgeving. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.