• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Montreal Trudeau Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Montreal Trudeau Airport bezienswaardigheden en reistips

Elk individu dat van reizen houdt zou Canada eens gezien moeten hebben. Het is immers een fantastisch en zeer bekend land, waar van alles te beleven valt. Een van de grootste steden in Canada is Montreal. Ten eerste is het de grootste stad in de provincie Quebec, maar ook bijna de grootste stad van geheel Canada, na Toronto. Er wonen tenslotte meer dan 1,7 miljoen mensen. Er is dus een gigantische oppervlakte waar veel te beleven valt. Een auto kan erg van pas komen om deze stad verder te ontdekken. Gelukkig is er Autohuur in Montreal Airport, zodat je je er gemakkelijk doorheen kunt begeven zonder dat je gebruik hoeft te maken van openbaar vervoer. De kwaliteit van autohuur in Montreal airport kan goed vergeleken worden dankzij HAPPYCAR. Een prijzenvergelijker waarmee je voor een goede prijs een goede auto kunt huren. Aarzel daarom niet en lees snel verder om nog meer informatie te vergaren omtrent de stad Montreal en de belevenissen aldaar.

Ontdek Montreal
Mensen die van cultuur houden zijn in Montreal op de juiste plek aanbelandt. Vanwege de grootte van de stad functioneert het namelijk als cultureel centrum voor de provincie Quebec en van het Franstalige gedeelte van Noord-Amerika. Hierdoor vestigt zich daar vele media en is het ook een kweekvijver wat betreft de filmindustrie. Ook qua boeken is het in Montreal een groot feest. Er vestigt zich daar namelijk de Grande Bibliothèque du Québec die werd geopend in 2005. Deze doet dienst als nationale bibliotheek van de provincie en heeft meer dan 4miljoen documenten, waaronder 1,2 miljoen boeken! Door Autoverhuur in Montreal Airport is het mogelijk om hier gemakkelijk naar toe te rijden en deze te gaan bewonderen. Daarnaast is er in Montreal ook een theatercultuur en zijn er daar dus veel theaters te vinden die voornamelijk Franstalige producties op de markt brengen. Ook zijn er mooie musea te bewonderen zoals het Musée des beaux-arts de Montréal. Dit museum kent een lange geschiedenis aangezien het al is opgericht in 1860. Dankzij een gevarieerde collectie van veel bekende Canadese kunstenaars, trekt dit musea jaarlijks zo'n 500.000 bezoekers. Daarnaast zijn er ook nog allemaal verschillende musea die zich richten op de geschiedenis van de stad en hoe de cultuur in de loop der eeuwen is veranderd. Autoverhuur in Montreal Airport is dus geen slechte keuze, om van al deze culturele hoogstandjes te genieten.

Met een huurauto Montreal ontdekken
Qua klimaat is Montreal zeer opvallend te noemen wat betreft de ligging. Montreal ligt namelijk op een plek waar verschillende klimaatzones bij elkaar komen en elkaar snijden. De gevolgen hiervan zijn een zeer afwisselend klimaat. Hierdoor is er in Montreal ook sprake van relatief gezien veel neerslag en valt er ook heel veel sneeuw. Zelfs meer dan in Moskou! U zou wellicht denken dat dit in de winter gebeurt, maar door het opvallende klimaat is er in de zomer het meest sprake van neerslag. De temperaturen verschillende dus erg en er kan sprake zijn van koude winters. Zo is er wel eens een temperatuur van - 42 gemeten. Echter kunnen er ook extreme zomers zijn, zo is er wel eens een temperatuur van 37,6 graden gemeten. Een Rental Car in Montreal Airport kan dan ook goed van pas komen om dit interessante klimaat zelf te ervaren. Dit kan ook gemakkelijk, want Montreal heeft een oppervlakte van bijna 365 km². Met een Rental Car in Montreal Airport kun je de tijd die u hebt hierdoor zo nuttig mogelijk invullen.

Rondreis door de regio Montreal
Er zijn in Montreal vele plekken waar u kunt staan en met een geweldig uitzicht over de stad of de vlaktes heen kan kijken. Daarnaast kunt u met een Huurauto in Montreal Airport ook nog naar nabije plekken gaan. Aangezien Montreal zich op een eiland bevindt is er eveneens veel water. Dus wanneer u van water houdt of van stranden is het geen verkeerde keuze om Montreal te gaan bezoeken. Het eiland heeft een omtrek van 267 km en is daarmee niet extreem groot, waardoor het een intiem sfeertje met zich meebrengt. Een huurauto in Montreal Airport regelen kan via verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld: Avis, Avis en Discount. Twijfel dus niet en huur een auto wanneer u naar Montreal gaat.