Auto huren vliegveld Montreal

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 22 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 21 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Montreal Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 11:44 uur.

Beoordeling autoverhuur in Montreal Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Montreal Airport:

4.5 tot 5 (765 beoordelingen)

(4 tot 5 )
overzichtelijk, je had een 10 gekregen als je ook een gratis nummer in belgië had en er geen fout was geweest bij de eerste keer boeken
Huurauto beoordeling van linda N.- 11 apr. 2016 17:15
(4.8 tot 5 )
Net een prachtige vakantie achter de rug met happy car
Huurauto beoordeling van Jos van O.- 21 jul. 2015 14:14
(4.3 tot 5 )
Ben echt zonder zorgen op vakantie gegaan dankzij HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Vera Y.- 21 jul. 2015 14:52
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Montreal Airport

Elk individu dat van reizen houdt zou Canada eens gezien moeten hebben. Het is immers een fantastisch en zeer bekend land, waar van alles te beleven valt. Een van de grootste steden in Canada is Montreal. Ten eerste is het de grootste stad in de provincie Quebec, maar ook bijna de grootste stad van geheel Canada, na Toronto. Er wonen tenslotte meer dan 1,7 miljoen mensen. Er is dus een gigantische oppervlakte waar veel te beleven valt. Een auto kan erg van pas komen om deze stad verder te ontdekken. Gelukkig is er Autohuur in Montreal Airport, zodat je je er gemakkelijk doorheen kunt begeven zonder dat je gebruik hoeft te maken van openbaar vervoer. De kwaliteit van autohuur in Montreal airport kan goed vergeleken worden dankzij HAPPYCAR. Een prijzenvergelijker waarmee je voor een goede prijs een goede auto kunt huren. Aarzel daarom niet en lees snel verder om nog meer informatie te vergaren omtrent de stad Montreal en de belevenissen aldaar.

Ontdek Montreal
Mensen die van cultuur houden zijn in Montreal op de juiste plek aanbelandt. Vanwege de grootte van de stad functioneert het namelijk als cultureel centrum voor de provincie Quebec en van het Franstalige gedeelte van Noord-Amerika. Hierdoor vestigt zich daar vele media en is het ook een kweekvijver wat betreft de filmindustrie. Ook qua boeken is het in Montreal een groot feest. Er vestigt zich daar namelijk de Grande Bibliothèque du Québec die werd geopend in 2005. Deze doet dienst als nationale bibliotheek van de provincie en heeft meer dan 4miljoen documenten, waaronder 1,2 miljoen boeken! Door Autoverhuur in Montreal Airport is het mogelijk om hier gemakkelijk naar toe te rijden en deze te gaan bewonderen. Daarnaast is er in Montreal ook een theatercultuur en zijn er daar dus veel theaters te vinden die voornamelijk Franstalige producties op de markt brengen. Ook zijn er mooie musea te bewonderen zoals het Musée des beaux-arts de Montréal. Dit museum kent een lange geschiedenis aangezien het al is opgericht in 1860. Dankzij een gevarieerde collectie van veel bekende Canadese kunstenaars, trekt dit musea jaarlijks zo'n 500.000 bezoekers. Daarnaast zijn er ook nog allemaal verschillende musea die zich richten op de geschiedenis van de stad en hoe de cultuur in de loop der eeuwen is veranderd. Autoverhuur in Montreal Airport is dus geen slechte keuze, om van al deze culturele hoogstandjes te genieten.

Met een huurauto Montreal ontdekken
Qua klimaat is Montreal zeer opvallend te noemen wat betreft de ligging. Montreal ligt namelijk op een plek waar verschillende klimaatzones bij elkaar komen en elkaar snijden. De gevolgen hiervan zijn een zeer afwisselend klimaat. Hierdoor is er in Montreal ook sprake van relatief gezien veel neerslag en valt er ook heel veel sneeuw. Zelfs meer dan in Moskou! U zou wellicht denken dat dit in de winter gebeurt, maar door het opvallende klimaat is er in de zomer het meest sprake van neerslag. De temperaturen verschillende dus erg en er kan sprake zijn van koude winters. Zo is er wel eens een temperatuur van - 42 gemeten. Echter kunnen er ook extreme zomers zijn, zo is er wel eens een temperatuur van 37,6 graden gemeten. Een Rental Car in Montreal Airport kan dan ook goed van pas komen om dit interessante klimaat zelf te ervaren. Dit kan ook gemakkelijk, want Montreal heeft een oppervlakte van bijna 365 km². Met een Rental Car in Montreal Airport kun je de tijd die u hebt hierdoor zo nuttig mogelijk invullen.

Rondreis door de regio Montreal
Er zijn in Montreal vele plekken waar u kunt staan en met een geweldig uitzicht over de stad of de vlaktes heen kan kijken. Daarnaast kunt u met een Huurauto in Montreal Airport ook nog naar nabije plekken gaan. Aangezien Montreal zich op een eiland bevindt is er eveneens veel water. Dus wanneer u van water houdt of van stranden is het geen verkeerde keuze om Montreal te gaan bezoeken. Het eiland heeft een omtrek van 267 km en is daarmee niet extreem groot, waardoor het een intiem sfeertje met zich meebrengt. Een huurauto in Montreal Airport regelen kan via verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld: Avis, AutoEurope en AutoEscape. Twijfel dus niet en huur een auto wanneer u naar Montreal gaat.