• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Nantes Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Nantes Airport bezienswaardigheden en reistips

 Waarom een auto huren op Nantes Luchthaven?

U kunt in Nantes net als bij een auto huren in Parijs terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Als u prachtige historische architectuur op prijs stelt, dan zult u zeker van Nantes houden. Deze veelzijdige stad in het noordwesten van Frankrijk kenmerkt zich onder meer door haar indrukwekkende kathedralen, de schitterende kastelen en de schitterende parken. Uw verblijf ter plaatse zal echter veel flexibeler en aangenamer zijn als u ervoor kiest om een ​​auto te huren op Nantes Atlantique Luchthaven (NTE).

Naast het huren van een auto op Nantes Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Bordeaux of een auto huren in Toulouse. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Frankrijk vindt u daarom bij HAPPYCAR.

Wat wij aanbieden

Als u met het vliegtuig op Nantes Luchthaven aankomt, is de beste oplossing het huren van een auto direct op de luchthaven. Op de luchthaven bevinden zich vele verschillende autoverhuurders. Zelfs als u naar Nantes Luchthaven bent gekomen met andere vervoersmiddelen, is het de moeite waard om te overwegen een auto te huren op de luchthaven, aangezien de aanbiedingen op deze locatie beginnen vanaf maar liefst 13 EUR per dag.
 

Andere belangrijke luchthavens in Frankrijk:

Wat heeft Nantes Luchthaven de toeristen te bieden?

Vanuit het vliegveld van Nantes bereikt u gemakkelijk het centrum. Jong en oud zijn enthousiast over de imposante constructie van de kathedraal van Nantes. Niet alleen de liefdevol vervaardigde gevel is prachtig, maar ook het architectonische meesterwerk in het gebouw heeft het allemaal. Na een uitgebreide rondleiding bezoekt u het kasteel van Nantes, die qua pracht en schoonheid moeilijk te verslaan is. Verder zijn de winkelmogelijkheden in de stad zeer divers. Veel winkels, een moderne winkelstraat en een rijk gastronomisch aanbod wachten op de avontuurlijke bezoeker. Voor ontspanning kunt u een wandeling maken door het park of langs de Loire. De rivier is heel gemakkelijk te bereiken met een goedkope huurauto van de luchthaven van Nantes.

Het is nog leuker om in de huurauto te stappen en een ​​kleine rondreis door Nantes te maken of misschien zelfs door te rijden naar de stad van de liefde - Parijs. Vergaapt u zich hier aan de prachtige Sacré Coeur, de indrukwekkende Eiffeltoren en wandel door het wereldberoemde Louvre. 
 

Waarom kiest u voor een huurauto op Nantes Luchthaven via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Nantes Luchthaven.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Nantes Luchthaven.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Nantes Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.