Auto huren vliegveld Oujda

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 28 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Oujda-Angads - Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 04:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Oujda-Angads - Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Oujda-Angads - Airport:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
HappyCar heeft mijn huur naar tevredenheid afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Belinda S.- 21 jul. 2015 18:25
(4.4 tot 5 )
geweldige service!
Huurauto beoordeling van Fanny M.- 21 jul. 2015 14:10
(4.1 tot 5 )
Goedkoop, snel en makkelijk. Happycar is de ideale site om dit alles te vinden
Huurauto beoordeling van Bob Z.- 21 jul. 2015 22:23
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Oujda Airport

Oujda is een stad gelegen in het mooie land Marokko. De stad is belangrijk aangezien hier een belangrijk spoorwegknooppunt ligt gevestigd. Daarnaast is de stad erg rustig. Het is echt een plek waar iedereen een keer moet zijn geweest. In tegenstelling tot diverse andere Marokkaanse steden is het in Oudja erg rustig. Toeristen gaan hier ook voornamelijk naartoe voor hun rust. Naast het belangrijke spoorwegknooppunt ligt in Oujda ook het belangrijke Oujda Airport gelegen. Dit vliegveld biedt vele vluchten aan naar bijvoorbeeld Amsterdam en Londen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om deze rustige stad te bezoeken door op een makkelijke manier een vliegreis erheen te boeken, maar dat maakt uw reis nog niet compleet. Als u wilt genieten van de gastvrijheid van Marokko, de cultuur die er bruist, het heerlijke eten maar ook zeker de diversiteit aan landschappen en natuur, dan kan u er ook voor kiezen om met een Rental Car Oujda Airport de stad te verkennen. Een Rental Car Oujda Airport heeft u zo geboekt via HAPPYCAR. Hier heeft u namelijk de mogelijkheid om een voor u geschikte huurauto te kiezen van diverse aanbieders zoals Avis en Enterprise. Vervolgens vergelijkt u de verschillende prijzen die bij de huurauto's worden gevraagd en kiest u de voor u beste prijs. Autoverhuur Oujda Airport hebt u in een handomdraai geregeld en u kunt beginnen aan uw reis naar deze prachtige stad die u echt een keer gezien moet hebben!


Ontdek Oujda (Airport)

Oujda is een prachtige rustige stad dat ten noordoosten ligt van Marokko. De stad werd gesticht in 994 en telt op dit moment rond de 400.000 inwoners. Als u dit vergelijkt met een aantal andere Marokkaanse steden, ziet u al dat Oujda een vrij rustige stad is. Waar het inwoneraantal in 994 nog maar een paar honderd inwoners telde, groeide de stad verder in 1048. De stad werd uitgebreid en het inwoneraantal nam toe. Onder sultan Abou Youssef werden er moskeeën gebouwd, werd de landbouw belangrijk gemaakt, groeide de stad verder en werd er plaats gemaakt voor belangrijke architectuur. In de periode 1844-1859 werd de stad bezet door Fransen. Waar dit natuurlijk niet ideaal was omdat dit veel veranderde aan de economie en de stad zelf, bracht het wel een voordeel mee. De Fransen maakten namelijk hun eigen wegen en zorgden voor een verbeterde infrastructuur in Oujda.

Als u met een huurauto Oujda Airport verlaat en de stad zelf inrijdt, merkt u dat er een ontspannen sfeer heerst in de stad. Waar u wel meteen herkent dat u in Marokko bent door de gastvrijheid en de manier waarop de gebouwen zijn gebouwd, krijgt u veel rust en ontspanning mee in Oujda. Op de straten klinkt altijd wel muziek en ook uit de huizen klinken de vrolijke klanken van verschillende liederen. Oujda is hierdoor een erg levendige stad en nodigt uit om langer te blijven.


Auto huren vanaf Oujda Airport

Met autoverhuur Oujda Airport ontdekken, en vervolgens de stad ontdekken, is een avontuur op zich. Er valt een heleboel te ontdekken in de stad. Dit komt omdat heel veel elementen van de oude cultuur bewaard is gebleven. Daarnaast zou u er alleen al willen blijven voor de gastvrijheid die u geboden wordt. Op Oujda Airport zelf hebt u toegang tot diverse traditionele restaurants maar ook internationale restaurants zodat u kunt genieten van wereldse gerechten. In Oujda zelf kunt u genieten van echte Marokkaanse gerechten zoals couscous, heerlijke salades en visgerechten. Ook is lamsvlees een echte delicatesse zoals in meerdere plaatsen in Marokko. Alcohol zal niet in elke bar te vinden zijn, maar uiteraard wel in de internationale restaurants. Wel kunt u er de hele dag genieten van de beste thee.

Alhoewel Oujda minder historische monumenten heeft dan andere Marokkaanse steden, kunt u er wel plekken bezoeken die u niet mag missen. Een voorbeeld hiervan zijn de vier monumenten die de stad telt: Bab Ouled Amran, Bab Sidi Aissa, Bab Sidi Abdelwahab en Bab Ahljam. Daarnaast dient het graf van Sidi Yahia Mali als pelgrimsoord voor zowel Moslims, Christenen en Joden.


Rondreis door de regio Oujda (Airport)

Via Autohuur Oujda Airport is het natuurlijk leuk om de stad zelf te ontdekken, maar de regio is ook erg prachtig. Via Autohuur Oujda Airport reist u bijvoorbeeld naar het grote park ten zuiden van Oujda. De Forêt Grande Mosqueé. Reist u meer af naar het Noorden, dan kunt u genieten van de stranden langs de Middellandse Zee.