• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Phoenix International Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Phoenix International Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Phoenix Airport?

U kunt op Phoenix Airport net als bij een auto huren in San Francisco terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Eindeloze uitgestrekte gebieden, buitengewoon fascinerende landschappen en een woestijnachtige flair die soms adembenemend is. Phoenix heeft veel te bieden in het hart van Arizona. Het verkennen van de stad en omgeving kan het beste met een auto worden gedaan. Met een huurauto vanaf Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) is het mogelijk om de fascinatie van dit unieke vakantieparadijs in het zuiden van de Verenigde Staten volledig te ontdekken.

Naast het huren van een auto op Phoenix Airport, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in San José of een auto huren in San Diego. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in de USA vindt u daarom bij HAPPYCAR.

Wat wij aanbieden

Als u met het vliegtuig op Phoenix Airport aankomt, is de beste oplossing het huren van een auto direct op de luchthaven. Op de luchthaven bevinden zich vele verschillende autoverhuurders. Zelfs als u naar Phoenix Airport bent gekomen met andere vervoersmiddelen, is het de moeite waard om te overwegen een auto te huren op de luchthaven, aangezien de aanbiedingen op deze locatie beginnen vanaf maar liefst 32 EUR per dag.
 

Andere belangrijke luchthavens in de Verenigde Staten:

Wat heeft Phoenix Airport de toeristen te bieden?

Rijd met de huurauto van de luchthaven van Phoenix naar het Mystery Castle. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog werd het gebouwd uit afval, oude flessen en ander afvalmateriaal dat niet langer nodig is, en tegenwoordig is het een soort kunstwerk dat u kunt bekijken. Verder kunt u naar het Desert Botanical Museum gaan, waar u veel kunt leren over de natuur, het landschap en de historische achtergrond. 

Als u in Phoenix reist, ligt het voor de hand om uitgebreide ontdekkingsreizen te maken met uitzicht op de adembenemende schoonheid van het landschap. Een reis naar het beroemde South Mountain Park is een echte insider tip, want er zijn verschillende spectaculaire uitzichtpunten die een prachtig uitzicht bieden over de uitgestrektheid van Phoenix. Verder kunt u een bezoek brengen aan de legendarische Lost Dutchman Gold Mine. De sfeer ter plaatse is uniek als u bedenkt dat veel mensen in deze mijn verdwenen zijn. 
 

Waarom kiest u voor een huurauto op Phoenix Airport via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Phoenix Airport.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Phoenix Airport.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Phoenix Airport veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.