Auto huren vliegveld Phuket

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10€ voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100€)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Phuket Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 03:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 03:14 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 03:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 03:14 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 03:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 03:14 uur.

Beoordeling autoverhuur in Phuket Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Phuket Airport:

4.8 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Zeer overzichtelijke vergelijkings website
Huurauto beoordeling van Emma H.- 17 jul. 2015 18:30
(4.1 tot 5 )
Wij hebben happycar bij toeval ontdekt maar toen we eenmaal een auto gehuurd hadden waren we verkocht, dit wordt onze nieuwe favoriet om auto’s te huren.
Huurauto beoordeling van Adrian k.- 18 jul. 2015 08:43
(4.7 tot 5 )
De reis van onze dromen gehad! Door de huurauto waren we vrij om te gaan waar we wouden en hierdoor konden we ons eigen plan trekken
Huurauto beoordeling van Lilian M.- 19 jul. 2015 08:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Phuket Airport

 

Phuket is een schitterend eiland aan de westkust van Thailand. Het is tevens het grootste eiland van dit Aziatische land. Phuket is razend populair onder toeristen, vooral vanwege de prachtige stranden, de beroemde Phang Nga Baai en omdat er hier uitstekend gedoken kan worden.

Toch biedt Phuket nog veel meer, zo zijn er de grootste watervallen van Thailand en prachtige Boeddhistische tempels te vinden. Ook is er op meerdere plekken het eiland van prachtige uitzichten te genieten. Daarnaast is de stad Phuket, met zijn rijke historie, is een absolute aanrader. Er is op dit Thaise eiland genoeg te beleven.

Met HAPPYCAR vindt u de perfecte auto om dit eiland te verkennen. HAPPYCAR levert als onafhankelijke prijsvergelijker een compleet overzicht, zodat u altijd, tegen de laagste prijs, de beste huurauto van Phuket Airport kunt vinden.

Ontdek Phuket

Vanwege de ligging aan de westkust van Thailand heeft Phuket altijd een invloedrijke rol gespeeld in het handelsverkeer over zee. Het diende lang als tussenhaven voor zeelieden vanuit India, tijdens hun handelsreizen richting China. Vanaf de 16e eeuw kwamen ook de Nederlanders, Engelsen en Fransen handel drijven. Zij vestigden zich allen op Phuket, waardoor het eiland zich razendsnel ontwikkelde. Op Phuket is nog veel uit deze tijd terug te zien, vooral de herenhuizen in koloniale stijl vallen hierbij op.

Gedurende de 19e eeuw kwamen er veel Chinese immigranten naar Phuket om te werken in de tinmijnen. Hierdoor zijn er op Phuket ook zeer veel Chinese tempels te vinden. Toch is het merendeel van de ruim half miljoen inwoners op het eiland Boeddhistisch.

Hoewel Phuket een eiland is, wordt het door middel van de Sarasinbrug verbonden met het schiereiland Malakka, het vasteland van Thailand. Wanneer u een auto huurt op Phuket is het dus heel goed mogelijk om tevens de rest van Thailand te bezoeken.

 

Met een huurauto Phuket ontdekken

Een huurauto van Phuket Airport is een perfecte manier om uw reis te beginnen. De autoverhuur van Phuket Airport is gelegen in het noorden van Phuket en vormt een ideale uitgangspositie om de rest van het eiland te verkennen. Tevens is de brug naar het vaste land hier ook maar enkele kilometers vandaan. Dit biedt de mogelijkheid om meerdere kanten op te reizen, bijvoorbeeld richting Bangkok.

 

Het eiland

Zo is er, richting het zuiden, aan de westkust het beroemde Patong beach, die zeer populair is bij toeristen. Patong heeft dit te danken aan de prachtige stranden, maar ook aan het bruisende nachtleven. Op gelijke hoogte, maar dan aan de oostkust, ligt de stad Phuket. Hier bevinden zich veel tempels en er is nog veel terug te vinden uit de koloniale tijd. Ook is er vlak bij deze stad het grote Buddha beeld van Phuket te vinden. Op de top van de berg is dit beeld van wit marmer geplaatst. Het beeld is wel 45 meter hoog en kijkt op imposante wijze over het eiland uit.

 

Het vaste land

Meer ten noorden van de autohuur Phuket Airport, op het vaste land, ligt de Phang Nga baai. Een adembenemende plek die echt het bezoeken waard is. De natuur is hier wonderbaarlijk en de rotsen in de baai, die recht uit het water lijken te rijzen, bieden een bijna onrealistisch plaatje. De rotsen zijn in meerdere films als decor gebruikt en zullen zeer bekend voorkomen. Vooral de zogenaamde James Bond rots, Ko Tapu, mag u niet missen. Ook de weg van Phuket hier naar toe is absoluut de moeite waard.

Phuket heeft zeer veel te bieden en de infrastructuur is optimaal om er zelf op uit te gaan. Er loopt een weg langs de gehele kust van het eiland, waardoor de vele schitterende stranden gemakkelijk aangedaan kunnen worden. Vergeet onderweg niet te stoppen bij het '3 Bay View Point'. Dit punt geeft het mooiste uitzicht over het gehele eiland. Het huren van een auto bij Phuket Airport met HAPPYCAR is een uitstekend begin van uw reis. Phuket is te mooi om er niet op uit te gaan!