• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Phuket Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Phuket Airport bezienswaardigheden en reistips

 Auto huren Phuket Airport

 Phuket is een schitterend eiland aan de westkust van Thailand. Het is tevens het grootste eiland van dit Aziatische land. Phuket is razend populair onder toeristen, vooral vanwege de prachtige stranden, de beroemde Phang Nga Baai en omdat er hier uitstekend gedoken kan worden.

Toch biedt Phuket nog veel meer, zo zijn er de grootste watervallen van Thailand en prachtige Boeddhistische tempels te vinden. Ook is er op meerdere plekken het eiland van prachtige uitzichten te genieten. Daarnaast is de stad Phuket, met zijn rijke historie, is een absolute aanrader. Er is op dit Thaise eiland genoeg te beleven.

Met HAPPYCAR vindt u de perfecte auto om dit eiland te verkennen. HAPPYCAR levert als onafhankelijke prijsvergelijker een compleet overzicht, zodat u altijd, tegen de laagste prijs, de beste huurauto van Phuket Airport kunt vinden.

Ontdek Phuket

Vanwege de ligging aan de westkust van Thailand heeft Phuket altijd een invloedrijke rol gespeeld in het handelsverkeer over zee. Het diende lang als tussenhaven voor zeelieden vanuit India, tijdens hun handelsreizen richting China. Vanaf de 16e eeuw kwamen ook de Nederlanders, Engelsen en Fransen handel drijven. Zij vestigden zich allen op Phuket, waardoor het eiland zich razendsnel ontwikkelde. Op Phuket is nog veel uit deze tijd terug te zien, vooral de herenhuizen in koloniale stijl vallen hierbij op.

Een huurauto van Phuket Airport is een perfecte manier om uw reis te beginnen. De autoverhuur van Phuket Airport is gelegen in het noorden van Phuket en vormt een ideale uitgangspositie om de rest van het eiland te verkennen. Tevens is de brug naar het vaste land hier ook maar enkele kilometers vandaan. Dit biedt de mogelijkheid om meerdere kanten op te reizen, bijvoorbeeld richting Bangkok.

Waarom kiest u voor een huurauto op Phuket Airport via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Phuket Airport.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Phuket Airport.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Om u veilig te voelen tijdens uw reis naar Phuket Airport, stellen wij voor om te kiezen voor één van onze Top Aanbiedingen. Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.