• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Treviso Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Treviso Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Treviso Luchthaven?

U kunt voor uw autohuur in Venetie ook terecht op de luchthaven van Venetië. Een auto huren op de luchthaven is vaak nog voordeliger ook. Voor uw autohuur op Venetië Luchthaven heeft u genoeg keuze uit verschillende lokale verhuurders.

De stad Treviso heeft ongeveer 80.000 inwoners en ligt op slechts 30 kilometer van Venetië. Het is een van de belangrijkste zakelijke locaties in het noordoosten van het land en is een uitstekend startpunt voor ontdekkingsreizen door de Apennijnen. Om goed te kunnen genieten van Noord-Italië is het de moeite waard om een ​​huurauto te boeken op Treviso Airport (TSF). Treviso is de beste manier om een ​​rondreis te plannen die bijvoorbeeld naar het historische Venetië kan leiden. De beste aanbiedingen voor autohuur worden vooraf op internet vergeleken. 

Naast het huren van een auto op Treviso Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Bologna of een auto huren in Milaan. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Italië vindt u daarom bij HAPPYCAR.
 

Wat wij aanbieden

Als u met het vliegtuig op Treviso Luchthaven aankomt, is de beste oplossing het huren van een auto direct op de luchthaven. Op de luchthaven bevinden zich vele verschillende autoverhuurders. Zelfs als u naar Treviso Luchthaven bent gekomen met andere vervoersmiddelen, is het de moeite waard om te overwegen een auto te huren op de luchthaven, aangezien de aanbiedingen op deze locatie beginnen vanaf maar liefst 16 EUR per dag.
 

Andere belangrijke luchthavens in Italië:

Wat heeft Treviso Luchthaven de toeristen te bieden?

De stadsmuren dateren uit de middeleeuwen en geven Treviso een heel karakteristiek beeld. In het midden van de oude stad rijst het centrum op uit de dikke verdedigingsmuren van de kathedraal, die voor het eerst werd gebouwd in de 12e eeuw. Het heilige gebouw werd tijdens de Renaissance uitvoerig gerestaureerd. Opvallend is het Palazzo dei Trecento in het centrum van Treviso. Het is een typisch renaissancegebouw uit de 14e eeuw. De hoogste vertegenwoordigers van de stad kwamen hier ooit bijeen om de politieke situatie te bespreken.

Reizen vanaf de luchthaven van Treviso door de omgeving met behulp van een huurauto maakt vakantiegangers onafhankelijk. Steden die de moeite waard zijn, zoals Padua of het romantische Venetië, liggen op ongeveer 40 kilometer afstand.

Waarom kiest u voor een huurauto op Treviso Luchthaven via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Treviso Luchthaven.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Treviso Luchthaven.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.


Dankzij de gunstige ligging trekt Treviso Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.