Auto huren Armenie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Armenia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Armenia:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Hoeveel beter will je het nog hebben ?
Huurauto beoordeling van Achmed K.- 19 jul. 2015 03:24
(4.8 tot 5 )
Hielpen me om een auto naar wens te vinden
Huurauto beoordeling van Mandy R.- 18 jul. 2015 09:12
(4.5 tot 5 )
Niet gedacht dat we een auto konden lenen op onze bestemming maar dankzij happyCar toch mogelijk geweest
Huurauto beoordeling van Floor P.- 18 jul. 2015 21:43
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Armenie

Armenië is het land waar oude tradities tot leven komen. Armenië wordt gezien als de bakermat van het christendom, en heeft daardoor een rijke historie. Het land is gelegen op de scheidslijn tussen Europa en Azië. Dit is de plaats waar oost en west elkaar ontmoeten. Laat je verrassen door een gastvrije bevolking, wonderschone natuur en een rijke historie. HAPPYCAR autoverhuur in Armenie brengt u in een oogwenk op de mooiste plaatsen, en dat verrassend vriendelijke prijzen. Zo wordt je vakantie wel heel geslaagd!

Ontdek Armenië

Armenië heeft een adembenemend landschap van bergen, dalen en kolkende rivieren. Op duizelingwekkende bergtoppen vind je imposante kastelen, kloosters en kruisbeelden. Dit alles herinnert aan een mysterieus en roemrijk verleden.

Met een huurauto in Armenie is de hoofdstad Jerevan eenvoudig te bereiken. Jerevan is pas sinds 1918 de hoofdstad van Armenië, maar de stad is ouder dan Rome. Jerevan werd gesticht in 782 v. Chr. door Koning Arghisti I van Urartu.

De Armeense hoofdstad telt vele statige pleinen en gebouwen. Maak bijvoorbeeld kennis met het Republiekplein met zijn imposante gebouwen, sfeervolle terrasjes, groene perken en fonteinen. Hier kun je heerlijk neerstrijken en genieten van de geluiden van de oude stad.

Aan het Republiekplein vind je ook het Armeens Nationaal Historisch Museum, dat vele geheimen prijsgeeft uit de Armeense geschiedenis. Daar vandaan kunt u een wandeling maken door het 19e eeuwse gedeelte van Jerevan tot aan North Avenue, de chique boulevard.

Ook de Cascade van Jerevan verdient beslist een bezichtiging. De bouwwerken begonnen in de Sovjettijd, en werden pas afgerond in 2010. In de cascade zijn beeldenexposities en glaswerk te bewonderen van bekende kunstenaars. De vier plateaus met waterpartijen bieden een adembenemend uitzicht op Jerevan en de berg Ararat.

Met een huurauto in Armenië bent u in een oogwenk bij de beroemde Ararat Cognacfabriek uit 1887. Hier zijn diverse wijnkelders te ontdekken en u kunt er de heerlijkste cognac en brandewijn proeven. Van daaruit brengt een huurauto in Armenië u snel terug naar het hotel.

Met een huurauto Armenie ontdekken

Een geslaagde reis begint bij HAPPYCAR autoverhuur in Armenië. Met een comfortabele auto worden zelfs de meest afgelegen plaatsen eenvoudig bereikbaar. Ontdek de ongerepte binnenlanden van Armenië. Van dit bergachtige land ligt nog geen 10 procent lager dan 1.000 meter! De bergtoppen rijken tot wel 4.000 meter hoogte, en het uitzicht is op vele plaatsen indrukwekkend.

Het noorden van Armenië is groen en vruchtbaar, en werd uitgeroepen tot nationaal park.

Vele bouwwerken uit de Sovjet-tijd zijn inmiddels omgebouwd tot hotels of kloosters. Ook oude kerken - veelal gerestaureerd - zijn volop te bewonderen. En wist u dat Armenië de langste kabelbaan ter wereld heeft (5,7 km) en een van de hoogstgelegen zoetwatermeren (1924 meter)? Reserveer daarom snel uw favoriete auto in Armenië via HAPPYCAR, en ontdek de schoonheid van dit bijzondere land!


Rondreis door Armenië

HAPPYCAR Autoverhuur in Armenië staat bekend om de combinatie van eersteklas vervoer en zeer scherpe prijzen. Dit land in de zuidelijke Kaukasus kent talloze adembenemende plekjes, maar is ook erg bergachtig. Daarom is het huren van een betrouwbare auto geen overbodige luxe. HAPPYCAR werkt in Armenië samen met partners als Hertz, Europcar en CarDelMar. Topservice, kwaliteit en flexibiliteit is wat u van ons mag verwachten.

Een tip? Breng eens een bezoek aan de Armeense 'Stonehenge'. Carahenge bestaat uit 204 rechtopstaande stenen, die meer dan 500 jaar oud zijn. De stenen dienden waarschijnlijk als religieus centrum of als astronomisch observatorium. Ook de grottenstad Khndzoresk spreekt beslist tot de verbeelding. De huizen zijn uitgehakt in heuvels van tufsteen.

In de hoofdstad Jerevan is het standbeeld Moeder Armenië te vinden. Het beeld bevindt zich op een Sovjetplein aan het eind van het Haghtanak park. Moeder Armenië heeft een hoogte van 23 meter en kijkt uit over de stad. Haar hoofd is gericht naar de Turkse grens, en ze houdt defensief een zwaard in haar handen. Vanaf dit standbeeld kunt u genieten van een fenomenaal uitzicht over de stad. Net buiten Jerevan, in de stad Garni, is ook een hellenistische zonnetempel te vinden.

De hoogste berg in de regio is de berg Ararat. De berg ligt nu officieel in Turkije, maar wordt nog altijd beschouwd als het nationale embleem van Armenië.