Auto huren Ayers Rock

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ayers Rock - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 feb. 2020 11:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 feb. 2020 11:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 feb. 2020 11:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 feb. 2020 11:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ayers Rock

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ayers Rock:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Wat was het een top vakantie, en wat ben ik blij dat we alsnog die auto gehuurd hebben
Huurauto beoordeling van Saskia C.- 19 jul. 2015 12:46
(4 tot 5 )
Grote auto gehuurd voor veel man met happycar, allemaal goed gegaan.
Huurauto beoordeling van Remy A.- 20 jul. 2015 01:41
(4.9 tot 5 )
was zeer te spreken over me huur auto!
Huurauto beoordeling van Babs R.- 19 jul. 2015 04:40
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Ayers Rock

Ayers Rock (door de Aboriginals ook wel Uluru genoemd) is misschien wel het bekendste symbool van Australië. De reusachtige rode rotsformatie biedt dan ook een bijzondere aanblik door de telkens veranderende kleuren. Vooral tijdens zonsopkomst of zonsondergang genieten toeristen graag van de okergele, oranje, rode of zelfs bruine gloed waardoor de rots er steeds weer anders uitziet. Ayers Rock ligt midden in het binnenland. U heeft dus echt een auto nodig om de plek te kunnen bezoeken. Een huurauto bij Ayers Rock is zo gevonden. Maar de prijzen bij de verschillende verhuurbedrijven lopen behoorlijk uiteen. Gelukkig kunt u bij HAPPYCAR de prijzen eenvoudig vergelijken. Op onze website ziet u direct of u voor een huurauto bij Ayers Rock bij Thrifty, AutoEscape of toch bij Avis moet zijn.


Ontdek Ayers Rock

De oorsprong van Ayers Rock gaat al zo'n 600 miljoen jaar terug. Door zijn unieke vorm en de kleuren wordt de rotsformatie gezien als één van de zeven grootste wonderen van de natuur. Toch is het niet alleen het natuurschoon dat trekt. Voor de lokale Aboriginals is Ayers Rock namelijk een heilige plek. Zij associëren de rots met de Tjukurpa of de Droomtijd. Dit is de periode waarin de scheppingsvoorouders op aarde kwamen en vervolgens de wereld en het leven schiepen. Het landschap is een soort bijbel waarin alle verhalen over rituelen, spiritualiteit en dagelijkse overlevingsstrategieën staan opgeslagen. Bijna elke plek op of rondom Ayers Rock heeft een heilige betekenis. In sommige grotten en rotsnissen wonen volgens de overlevering nog steeds de geesten van vroeger. Ayers Rock moet dus met respect behandeld worden. Het beklimmen van de rots wordt door de Aboriginals niet gewaardeerd. Maar als u met uw huurauto bij Ayers Rock bent aangekomen, kunt u er wel een wandeling omheen maken. Deze tocht van ongeveer 10 kilometer, maakt u meteen bewust van de immense grootte van Ayers Rock.


Met een huurauto Ayers Rock ontdekken

Ayers Rock maakt deel uit van het Nationaal Park Uluru - Kata Tjuta. De spectaculaire geologische formaties en de zeldzame flora en fauna hebben het park een vermelding op de Werelderfgoedlijst van UNESCO opgeleverd. Dankzij de autohuur bij Ayers Rock kunt u in alle rust het hele park verkennen. Vanaf Ayers Rock rijdt u gemakkelijk door naar de rotsformatie Kata Tjuta. Vrij vertaald betekent dit 'vele hoofden'. Kata Tjuta bestaat uit 36 rotsen, die allemaal schouder aan schouder staan. De grootste rots is maar liefst 500 meter hoog waardoor er een indrukwekkend tafereel ontstaat. Ayers Rock en Kata Tjuta zijn zeker niet de enige reden om met uw huurauto naar het park te komen. Er leven namelijk 73 reptielensoorten, 27 typisch Australische zoogdiersoorten én er zijn zelfs meer dan 500 verschillende plantensoorten te vinden. Houd uw ogen dus goed open als u met uw huurauto van Ayers Rock door het park rijdt. Heeft u even genoeg van het autorijden? Dat is geen probleem. Het is namelijk mogelijk om in het park een echte kamelentocht te boeken. Door het rustige tempo kunt u de omgeving goed in zich opnemen. Deze ervaring gaat u nooit meer vergeten.


Rondreis door de regio Ayers Rock

Het gebied rondom Ayers Rock wordt gedomineerd door de Aboriginals. Ook in dorpen als Yulara en Mutitjulu zijn veel Aboriginals te vinden. De autoverhuur bij Ayers Rock geeft u de mogelijkheid om nader kennis te maken met hun indrukwekkende cultuur. Rijd bijvoorbeeld eens naar één van de vele galleries en kunstcentra die in de regio gevestigd zijn. De inheemse kunst is compleet anders dan u gewend bent. In de galleries vindt u onder andere vrolijk gekleurde schilderijen en beschilderde houten sculpturen. Aboriginal kunst bestaat voornamelijk uit stippen. Elk patroon vertelt weer een ander verhaal. Dankzij de autohuur bij Ayers Rock heeft u alle tijd om te ontdekken welke bijzondere betekenis er in de kunst verborgen zit. Wilt u na een drukke dag even relaxen? In de regio van Ayers Rock zitten tal van bars en restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd en goed glas wijn. Zo heeft u de volgende dag weer genoeg energie om met uw huurauto op pad te gaan.