Auto huren Charlotte

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 22 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Charlotte - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 07:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Charlotte

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Charlotte:

4.6 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Happycar biedt een uitstekende service
Huurauto beoordeling van Frank H.- 18 jul. 2015 01:24
(4.1 tot 5 )
zeer te spreken over de manier van afhandelen
Huurauto beoordeling van Marcus W.- 19 jul. 2015 22:58
(4.3 tot 5 )
Mede dankzij happycar geen cent teveel betaald
Huurauto beoordeling van Jorn F.- 19 jul. 2015 05:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Charlotte

Voor de kust van North Carolina heeft ooit de beroemde piraat Edward Teach gevochten, beter bekend als Blackbeard of Zwartbaard in het Nederlands. Tegenwoordig zijn North Carolina en Charlotte beroemder om haar spectaculaire ovaalvormige NASCAR circuit. Op het circuit worden races gereden voor het kampioenschap, maar ook trainingen gegeven en misschien kunt u zelf wel een proefrit over het circuit boeken. Bij het circuit ligt ook het NASCAR museum, de helden van de NASCAR, een sport die sinds 1949 bestaat zijn hier vertegenwoordigd in beeld, geluid en hun winnende (of juist verliezende) bolides. Wanneer u in Amerika bent dan kunt u ook niet om deze sport heen en het is iets waar ze zeker in Noord Carolina trots op zijn. Wanneer u een auto huurt met Autoverhuur Charlotte zult u dezelfde snelheid sensatie echter niet ervaren, maar u bent wel comfortabel en veilig onderweg. Daarnaast zijn er nog een aantal interessante musea die u kunt bezoeken in Charlotte.

 

Met een huurauto door de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is ook de ideale bestemming voor een stedentrip. De volgende steden mag u zeker niet missen tijdens uw reis met uw huurauto door de Verenigde Staten. New York met haar indrukwekkende wolkenkrabbers, interessante musea en het bruisende Central Park. Of naar Washington voor een bezoek aan het Witte Huis. Aan de andere kant van de Verenigde Staten lokt de Europees aandoende kustplaats San Francisco, waar u musicals, ballet of een concert, in de theaters van San Francisco kunt bewonderen. Los Angeles 'City of Angels' vindt u aan de zuidkust van Californië en is één van de grootste metropolen ter wereld. Het is de stad van het 'witte doek' in de wereldberoemde Universal Studios, de brede stranden bij Venice Beach en Santa Monica, en Walt Disney’s sprookjeswereld. In de staat Nevada vindt u Las Vegas. Deze stad is uitgegroeid tot een gokoase en hét ultieme entertainmentcentrum met shows van topartiesten. Aan de Strip staan de meest bizarre hotels. Wanneer u met een huurauto door de Verenigde Staten reist zijn al deze steden zeker de moeite waard. Het grote voordeel van reizen per huurauto is dat uzelf kunt bepalen waar en wanneer u stopt. Zo kunt u onderweg genieten van al het mooie dat u tegenkomt.

Het landschap van de Verenigde Staten varieert sterk. Zo kunnen we het landschap opsplitsen in zeven gebieden. Van het westen naar het oosten: Het bergsysteen, het intermontane gebied, het rotsachtige bergsysteem (Rocky Mountains), hooglanden, Great Plains (binnenlandse vlakten), de Appalachiaanse hooglanden en de Atlantische kust. Om deze prachtige natuur te beschermen vindt u in de Verenigde Staten tientallen Nationale Parken. De meeste van deze parken vindt u in het westen van het land. Met een huurauto in de Verenigde Staten kunt u in veel gevallen dwars door de parken heen rijden en genieten van de prachtige flora en fauna. Rijdt u bijvoorbeeld naar het Everglades National Park in Florida, waar u meer dan driehonderd vogelsoorten vindt of naar het Big Cypres national Reserve waar nog als in een van de weinige plaatsen de Florida panter in het wild leeft. Wanneer u met een huurauto door de Verenigde Staten reist zijn de nationale parken een must see.

 

Op rondreis door de Verenigde Staten met een huurauto

De Verenigde Staten is het ideale land om een rondreis te maken. De hierboven genoemde bestemmingen zijn uiterst geschikt om tijdens een rondreis te bezoeken. Uw wisselt zo het drukke stadsleven af met de rust en ruimte die de nationale parken in de Verenigde Staten te bieden hebben. De makkelijkste manier om veel te kunnen zien is wanneer u met een huurauto door de Verenigde Staten rijdt. U kunt stoppen waar en wanneer u wilt en wanneer u van de ene bestemming naar de andere rijdt ziet u ook nog ontzettend veel. U kunt zelf kiezen welke route u neemt en wat is nou mooier om een route te nemen langs al het mooie wat de Verenigde Staten te bieden heeft. Autohuur Verenigde Staten geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.