Auto huren Valletta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Valletta - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 09:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 09:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 09:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 09:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 09:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 09:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Valletta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Valletta:

4.6 tot 5 (765 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Boeken ging heel makkelijk
Huurauto beoordeling van Glenn W.- 10 jan. 2018 15:24
(4.6 tot 5 )
Goedkoop, snel en makkelijk. Happycar is de ideale site om dit alles te vinden
Huurauto beoordeling van Bob Z.- 22 jul. 2015 03:26
(5 tot 5 )
Hoera voor happyCar
Huurauto beoordeling van Jenny O.- 21 jul. 2015 09:37
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Valletta

Ontdek het prachtige eiland Malta en de hoofdstad Valletta, waarvan het historische centrum door UNESCO is uitgeroepen to werelderfgoed. Autoverhuur in Valleta is relatief goedkoop en is zeer nuttig vanwege de grote van het eiland. Met een huurauto kunt u behalve de hoofdstad van het land ook de omgeving en alle uithoeken van dit mediterrane eiland bezoeken. U kunt makkelijk een auto huren vanaf het vliegveld van Valletta. Bij HAPPYCAR worden verschillende autoverhuurders in Valletta vergeleken zoals, Hertz, Avis en Budget waardoor u precies weet wlke huurauto het beste bij u past.


Ontdek Valleta

Het eiland Malta ligt in het midden van de Middelandse Zee en het land telt ongeveer 415 000 inwoners en is hier mee een van de dichtbevolkte land ter wereld, het ligt precies tussen het Italiaanse eiland Sicilië en Tunesië. De rebubliek Malta is een archipel gevormd door de eilanden Malta, Gozo en Comino. Malta is de grootste van de drie eilanden en het belangerijkste qua aantal inwoners, politiek en ook economisch gezien. Valletta is gelegen in het noordoosten van het eiland en het architectonische complex werd door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed in 1980. Wanneer u in Valletta bent kunt u zelf genieten van deze historische arsitektuur en van de haven, de pittoreske kustlijn, de imposante kliffen en de vesting van de stad.


Auto huren in Valletta

Ondanks dat Malta ongeveer 415 000 inwoners telt, komen er jaarlijks 1 miljoen toeristen Malta bezoeken. De twee officiële talen zijn Maltees en Engels. Dit komt doordat Malta vroeger een Engelse kolonie is geweest. Dit is zeker handig wanneer u een huurauto wilt huren in Valletta. Aanraders in Valletta zijn St. John's Co-Cathedral en de rust en schoonheid van de Upper Baracca Gardens.

De bewoners van Malta staan ook wel bekend om hun joie de vivre en het aanbod van uitgaan. Het uitgaans aanbod is dan ook zeer divers. Voor elke leeftijd is er wat te doen. De meeste clubs en bars liggen dicht bij elkaar in de wijk San Ġiljan, beter bekent onder de Engelse naam St. Julian, en zijn daardoor heeft u hier geen vervoer nodig. Een andere populaire bestemming in de buurt is Sliema: ook hier rijdt u met uw huurauto snel naartoe!


Rondreizen door de regio van Malta

Met uw huurauto in Valletta kunt u gemakkelijk het hele eiland van Malta ontdekken. Zo kunt u naar het Blue Grotto, dit is een van de mooiste plekken om te snorkelen of te duiken. U kunt natuurlijk ook naar het Eiland Gozo, er gaat een veerboot waar u met uw huurauto gemakelijk op kunt. Gozo heeft een meer authentieke sfeer. Dit komt door de vele kerken en pittoreske dorpjes.

Zoals u hierboven kunt lezen, zijn er in Malta en Valletta genoeg bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de buurt. In alle gevallen denkt HAPPYCAR met u mee en biedt u het comfort en de flexibiliteit van een huurauto die bij u past. Boek dus nu uw huurauto voor uw vakantie naar Valletta via HAPPYCAR.nl!