Auto huren Mendoza

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 36 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Mendoza - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 12:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 12:41 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 12:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 12:41 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 12:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 12:41 uur.

Beoordeling autoverhuur in Mendoza

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Mendoza:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Super service! Lekker makkelijk online geboekt via Happycar.nl. Mijn boeking was binnen no-time bevestigd waarna ik een voucher via de e-mail heb gekregen. Deze heb ik laten zien bij het lokale autoverhuurbedrijf en kreeg ik gelijk de auto mee! Bedankt voor de goede service!
Huurauto beoordeling van Froukje B.- 20 jul. 2015 16:47
(4.9 tot 5 )
Makkelijk, snel en simpel. Super gewoon!
Huurauto beoordeling van Tessa M.- 20 jul. 2015 10:01
(4.1 tot 5 )
Die prijzen van HAPPYCAR maken me echt blij
Huurauto beoordeling van Petra S.- 20 jul. 2015 08:33
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Mendoza

Mendoza staat bekend om de lekkere wijn. Vooral de rode wijn van Malbec druiven wordt veel in de regio geproduceerd. Naast wijn heeft Mendoza de bezoekers nog veel meer te bieden, zoals musea, parken en tal van andere toeristische attracties. Mendoza is zelfs de perfecte uitvalsbasis voor het beklimmen van de 6962 meter hoge Aconcagua. Wie de omgeving wil verkennen, doet er verstandig aan om een huurauto in Mendoza te boeken. Wilt u hiervoor niet teveel betalen? Dan zit u goed bij HAPPYCAR. Op onze vergelijkingssite ziet u precies hoeveel u betaalt voor een auto bij Holiday Autos, Avis of AutoEscape. Door slim te vergelijken maakt u altijd de beste deal bij de autoverhuur in Mendoza.

Ontdek Mendoza
Mendoza is een bruisende stad in het westen van Argentinië. In het hele stedelijk gebied van Mendoza wonen ruim 800.000 mensen, en de stad zelf heeft inmiddels ongeveer 120.000 inwoners. Toch heerst er in Mendoza een verrassend gemoedelijke sfeer. Het gebied was van oorsprong het domein van de Huarpe-indianen. Om aardappelen en maïs te kunnen verbouwen, legden de indianen in de Huentota Vallei een ingenieus irrigatiesysteem aan. Toen de Spaanse veroveraar Pedro del Castillo naar Argentinië kwam, zag hij meteen het belang van dit systeem. In 1561 stichtte hij op deze plek de stad Mendoza. Zo'n 250 jaar later werden de Spanjaarden verdreven door generaal José San Martín. Dankzij de autohuur in Mendoza rijdt u zo naar het Parque General San Martín, waar nog steeds een indrukwekkend herdenkingsmonument voor hem staat. Er is overigens maar weinig overgebleven uit de tijd van de Spaanse overheersing. Een aardbeving in 1861 maakte bijna alle gebouwen met de grond gelijk. De nieuwe stad van architect Julio Gerónimo Balloffet heeft brede lanen, grote pleinen vooral veel laagbouw. Op deze manier zijn de bewoners zo goed mogelijk beschermd tegen nieuwe aardbevingen.

Met een huurauto Mendoza ontdekken
Als u voor de eerste keer met een rental car in Mendoza rijdt, merkt u al snel hoe veelzijdig de stad is. Zo zijn er veel verschillen musea te bezoeken, waarvan het Museo del Área Fundacional de bekendste is. In dit museum staat de geschiedenis van Mendoza centraal. Vooral de aardbeving van 1861 neemt een grote plek in. Met een auto van de autohuur in Mendoza rijdt u na uw bezoek zo door naar het centraal gelegen Plaza Indepencia. Onder dit plein is het Museum voor Moderne Kunst gevestigd. U kunt er rustig struinen langs de schilderijen, beelden en foto's van internationaal bekende kunstenaars. De kunst is echter niet het enige bijzondere aan deze plek. Ook het gebouw zelf verdient wat extra aandacht. De bunker is namelijk van oorsprong gebouwd als noodziekenhuis voor de slachtoffers van aardbevingen. Wilt u liever iets anders doen dan cultuur snuiven? Laat u dan verrassen door het grote aquarium in de stad. Het Acuario Municipal de Mendoza is het oudste aquarium in heel Argentinië. In de bassins zwemmen de meest bijzondere vissen. Daarnaast zijn er in het aquarium zelfs albino kikkers en krokodillen te bewonderen. Er valt dus genoeg te zien voor jong en oud.

Rondreis door de regio Mendoza
Wie aan Medoza denkt, denkt aan wijn. Maar liefst 80% van de Argentijnse wijnen worden in deze streek geproduceerd. Voor wijnliefhebbers is het daarom verplichte kost om met de rental car van Mendoza naar één van de wijnboerderijen in het buitengebied te rijden. In de bodega's krijgt u uitleg over de productie van wijn en natuurlijk mag u ook wat proeven. De meeste bezoekers laten zich meteen verleiden om een fles Argentijnse wijn mee naar huis te nemen. Er zijn tal van wijngaarden in de regio Mendoza, maar een echte aanrader is Bodega Salentein. Op het terrein van het wijnhuis is museum Killka gevestigd. U kunt dus eerst kunst kijken en daarna genieten van een heerlijk glas wijn. Bent u graag een dag actief bezig? Pak dan uw auto van de autoverhuur in Mendoza en rijd richting de Aconcagua. Laat u niet afschrikken door de hoogte van deze berg. Vanaf de noordelijke zijde is de Aconcagua goed te beklimmen, mits u fit genoeg bent natuurlijk. Gelukkig kunt u na de klim gewoon weer met de huurauto terug naar uw hotel.