Auto huren Genk

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Genk - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 05:21 uur.

Beoordeling autoverhuur in Genk

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Genk:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Moest kiezen tussen trein rijden of auto huren. De prijs bij Happycar.nl heeft me overtuigd! Snel geboekt en van het prachtige landschap genoten. Top!
Huurauto beoordeling van Max P.- 19 jul. 2015 18:08
(4.7 tot 5 )
Superhandige vergelijkingswebsite
Huurauto beoordeling van Yves v. T.- 19 jul. 2015 23:09
(4.8 tot 5 )
Zeer blij hoe makkelijk alles te regelen was
Huurauto beoordeling van Marleen S.- 19 jul. 2015 14:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Genk

U staat op het punt een bezoekje te brengen aan Genk. Deze mooie plaats ligt in een authentiek Belgische omgeving die eveneens de moeite waard is om eens te verkennen. Het is dan een goed idee om voor deze verkenningstocht een huurauto in Genk te regelen. Voor autohuur in Genk raden we u aan om eens bij HAPPYCAR te komen kijken. Op onze site heeft u een duidelijk overzicht van alle huurauto's die er bij ons in de buurt te krijgen zijn. Zo vindt u snel de huurauto die het beste op uw wensen aansluit. En... Uiteraard altijd tegen de scherpst mogelijke prijs!

Ontdek Genk


Genk is een Belgische stad van 65.000 inwoners, die ligt in het Belgische Limburg. De plaats ligt ten westen van ons eigen Limburg. Het is een plaats die naam voor zichzelf heeft gemaakt doordat het een van de meest belangrijke industriële steden is van het land. In het verleden waren hier meerdere steenkolenmijnen aanwezig, tegenwoordig is het dankzij de ligging nog steeds een belangrijke stad in Vlaanderen. Overigens kreeg Genk pas in 2000 voor het eerst stadsrechten. U denkt nu misschien dat een stad met mijnen en industrie niet zo interessant is om te bezoeken, maar laat ons u dan dit vertellen: Het landschap dat om Genk heen ligt is dusdanig adembenemend dat er lange tijd een indrukwekkende schilderskolonie heeft gehuisd. Veel beroemde Belgische schilders, maar ook schilders uit Nederland, hebben vanaf 1840 hun intrek in hotels in Genk genomen om hier te komen schilderen. Het is zodoende goed mogelijk dat u wel eens een schilderij heeft gezien dat door een van deze schilders in deze omgeving is gemaakt. Hiernaast heeft Genk een groot aantal andere bezienswaardigheden, zoals mooie parken, musea, kerken en een grote, moderne bibliotheek.

Met een huurauto Genk ontdekken


Met autoverhuur voor Genk kunt u deze mooie plaats zelf gaan ontdekken. Een bijzonder plekje in Genk is het domein Bokrijk. Dit is een prachtig natuurgebied van maar liefst 550 hectare. Als u van autoverhuur in Genk gebruik maakt kunt u deze huurauto gebruiken om naar dit gebied toe te gaan en het te ontdekken. Speerpunt binnen Bokrijk is het openluchtmuseum. Dit is een groot nationaal museum waar voor jong en oud veel te zien valt. De geschiedenis van de regio wordt hier op levendige wijze uit de doeken gedaan. Het openluchtmuseum is echter niet het enige bijzondere plekje in dit gebied. Zo is er ook een grote speeltuin te vinden, alsmede een arboretum en een geuren- en kleurentuin. Hier kunt u makkelijk een hele dag zoet, waarbij u uw huurauto in Genk kunt gebruiken om u op de plaats van bestemming te brengen. Met Bokrijk heeft Genk een unieke attractie in handen. Bent u sportief ingesteld, dan is een bezoekje aan een wedstrijd van RC Genk ook de moeite. Genk is van oorsprong een kleine club, die de afgelopen jaren onvermoede successen heeft geboekt.

Rondreis door de regio rond Genk


Voor een rental car in Genk kijkt u even bij HAPPYCAR. U kunt met onze autoverhuur voor Genk ook de regio rond deze stad eens gaan verkennen. U heeft dan niet alleen toegang tot het Belgische deel van Limburg, ook het Nederlandse deel van Limburg is vlakbij. Zo is het dankzij de autohuur voor Genk niet lang rijden naar een stad als Maastricht, een van de mooiste steden in het zuiden van Nederland. Deze prachtige, oude stad heeft schitterende plekjes om te ontdekken en is een bezoekje meer dan waard. Maar ook in het Belgische deel van Limburg bevinden zich meerdere aanraders. Rijd met uw rental car uit Genk bijvoorbeeld eens naar Hasselt, de hoofdstad van Belgisch Limburg. Deze stad is vergelijkbaar met Genk maar heeft een geheel eigen charme. De autohuur in Genk verzorgt een auto voor u waarmee u Hasselt en omgeving eens nader kunt gaan bekijken. Onze autoverhuur in Genk verzorgt ook een auto voor u als u iets verder België in wilt rijden. Een stad als Antwerpen is ook makkelijk binnen een uurtje rijden te bereiken en we kunnen u een bezoekje aan deze stad absoluut aanraden. Het noorden van België heeft sowieso genoeg moois om te gaan bekijken!