Auto huren Sint Maarten

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 23 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 92 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in St. Martin - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 92 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 03:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 03:57 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 92 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 03:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 03:57 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 92 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 03:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 03:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in St. Martin

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in St. Martin:

4.5 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Het was zo gebeurt en zonder gedoe, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Jos R.- 17 jul. 2015 12:30
(4 tot 5 )
Met het hele gezin weggaan is best stressvol gelukkig was dit een punt waar we ons geen zorgen over hoefden te maken
Huurauto beoordeling van Loes R.- 18 jul. 2015 16:48
(4 tot 5 )
Wat fijn dat ik met al mijn vragen terecht kon bij de service
Huurauto beoordeling van Mia L.- 20 jul. 2015 03:19
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Sint Maarten

Sint Maarten is een eiland dat behoort tot de voormalige Nederlandse Cariben zoals vele weten is het eiland ingedeeld in een Nederlands gedeelte en een Frans gedeelte. In ongeveer 13 uur vliegt u naar dit prachtige Caribische eiland waar men heerlijk kan vertoeven. Want de parelwitte stranden zijn volgens velen, zelfs voor de Cariben onovertroffen. Wanneer u echt goed tot rust wil komen en wil genieten van de Caribische zon die op Sint Maarten het hele jaar door schijnt is dit uw kans. Aan de andere kant gaat u misschien met autoverhuur St. Maarten de binnenlanden in waar u tropische flora en fauna aantreft. Of rijdt u dichter langs de kust af en misschien spot u wel een walvis. Het seizoen om het grootste zoogdier ter wereld te spotten is van Februari tot Juni, er worden dan ook diverse trips op het eiland aangeboden. Waar men ook per boot naar toe gaat op Sint Maarten men zal altijd vergezeld worden door kleurrijke tropische vissen, zeeschildpadden en zelfs dolfijnen, voor de lokale bevolking heel normaal maar voor de toerist misschien net dat beetje extra om de vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Overigens is Sint Maarten de enige plek ter wereld waar Nederland en Frankrijk aan elkaar grenzen. Misschien verkent u de binnenlanden of gaat u heerlijk shoppen in Phillipsburg, wie weet, het kan allemaal met auto huren Sint Maarten.

Autoverhuur Sint Maarten

Op Sint Maarten kunt u heerlijk surfen, dit komt door de aangename passaat winden die altijd gunstig staan voor het eiland, daarnaast is surfen op Sint Maarten gewoon veel beter dan in de koude Noord Zee, voor de kusten van Sint Maarten zijn de wateren namelijk heerlijk warm en zult u dus niet zo snel onderkoeld raken. Daarnaast is de azuurblauwe Caribische Zee kalm en helder, ideaal om te zwemmen dus! Of gaat u liever met een boot het water op, ook dit is mogelijk op het bruisende Sint Maarten. Vanwege de rustige zee leent het Eiland zich overigens ook perfect om te duiken en snorkelen hiervoor kunt u het beste bij Great Bay Beach zijn hier ligt namelijk de HMS Proselyte een brits oorlog schip dat voor de kust is gezonken dit is niet alleen een mooie boot om te bezichtigen voor duikers, maar is ook een koraal rif én trekt dan ook vele tropische vissen aan die prachtig zijn om te zien, zowel voor de ervaren duiker als voor beginners is dit op Sint Maarten de plek om te duiken. Met autoverhuur Sint Maarten kunt u ook naar het legendarische fort Amsterdam rijden om dit te bezichtigen, van het fort zelf zijn slechts enkele restanten en kanonnen over, maar u heeft vanaf deze plek wel een prachtig uitzicht op de haven van Sint Maarten. Daarnaast kunt u op Sint Maarten ook het oude gerechtsgebouw bezoeken, dit is een van de oudere gebouwen op het eiland dit werd in 1793 gebouwd als kantoor voor John Phillips en later heeft het nog dienst gedaan als rechtbank, gevangenis, postkantoor, brandweerkazerne en stadhuis. Heeft u nog niet genoeg gezien en staat u op het punt zich te mengen in het nachtleven van Sint Maarten misschien is het dan wel verstandig om een Salsa les of twee te nemen op het eiland, de kwaliteit van de lessen is meestal hoog en zowel leraren als studenten zijn meestal enthousiast over de resultaten. Een beetje Salsa kunnen dansen is dan ook een pre wanneer u optimaal van het nachtleven in Sint Maarten wil genieten. Wanneer u dit allemaal gedaan heeft en nog niet alles gezien heeft dan kunt u natuurlijk met autoverhuur Sint Maarten een auto huren en op deze manier het eiland verkennen, misschien voor een dagje, misschien wel voor een week.

Huur Auto Sint Maarten

Het voordeel van het huren van een auto is natuurlijk de vrijheid die het u geeft om niet vast te zitten aan tours en touroperators waardoor u op uw eigen tempo het eiland kunt verkennen en vindt u het ergens niet leuk dan kunt u zonder te hoeven wachten gewoon naar een andere plaats rijden, of bevalt u een bepaalde plek op het eiland zo goed dat u er wellicht langer wil blijven dan kan dat ook zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de bus weer vertrekt of dat u op tijd op een bepaald punt hoeft te zijn, zoals u ziet met een auto huren in Sint Maarten komt u overal en heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u maar wil.