Auto huren Bodrum

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bodrum - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 04:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 04:08 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 09:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 09:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 09:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 09:48 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 04:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 04:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bodrum

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bodrum:

4.9 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Nooit spijt gehad van me huur auto
Huurauto beoordeling van Frans W.- 17 jul. 2015 23:19
(4 tot 5 )
Omdat wij zelf geen auto hebben via happycar een auto geboekt en geen moment ontevreden geweest.
Huurauto beoordeling van Hernan C.- 19 jul. 2015 15:26
(4.8 tot 5 )
De tegoedbon heeft ons de overstap doen maken.
Huurauto beoordeling van Modriaj F.- 19 jul. 2015 22:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bodrum

Met een huurauto Bodrum ontdekken

Bodrum is een stad in het zuiden van Turkije. De stad heeft buiten het zomer seizoen 50.000 inwoners maar in de zomer stijgt dit tot wel 200.000. Bodrum is erg populair voor vele toeristen een favoriete badplaats. De vele hotels en appartementen zorgen ervoor om al deze toeristen een goed onderkomen aan te bieden. Het stadje is sinds een paar jaar uitgegroeid tot een bruisende vakantiebestemming waar veel te beleven is. Bodrum heeft vroeger bij Griekenland gehoord en dit is goed te merken aan een paar bezienswaardigheden zoals het Grieks theater.

Bezienswaardigheden Bodrum

De haven van Bodrum is een grote ontmoetingsplaats voor de toeristen die aankomen per jacht en boot. Het voormalige vissersdorpje was vroeger van groot belang in Bodrum. Vele restaurantjes en authentieke winkeltjes zijn hier te vinden. s’ Avonds is hier veel drukte te vinden, mede door zijn ligging aan het water. Bezoek een van de 7 klassieke wereldwonderen. Het Mausoleum van Halicarnassus, de graftombe van Mausollos waarin zijn urn met zijn as erin zit en de graftombe met de overblijfselen van zijn echtgenote en zuster Astemisia. Bezoekers zijn vaak gefascineerd door het bijzonder mooie uiterlijk van het mausoleum.

Het symbool van Bodrum is het kasteel van Sint Petrus. Deze ligt op een schiereiland voor de haven. Vroeger werd dit kasteel gebruikt voor de veiligheid van de stad, namelijk tegen de piraten vanuit de zee. Tegenwoordig is dit kasteel open voor publiek en kunt u deze bezoeken evenals het onderwater-archeologisch museum of een ander museum in het kasteel. Voor een vleugje Griekse cultuur kunt u het Grieks theater bezoeken. Deze ligt op de Göktepe heuvel. Deze is gebouwd in 330 voor Christus. Dit theater is nog altijd in gebruik maar alleen voor concerten. Op elke dinsdag en vrijdag is er een gezellige maar vooral drukke Turkse markt in Bodrum. Hier ligt de prijs vaak lager dan in de verschillende winkeltjes. En hier is afdingen natuurlijk een onderdeel van het spel.

Met uw huurauto de regio van Bodrum ontdekken

Wie graag de drukte van Bodrum wil ontwijken kan heel gemakkelijk naar het dichtbij gelegen Torba rijden. Deze badplaats met haar groene baai ligt aan de noordkust van Bodrum. Dit strand heeft kleine kiezels en een authentiek haventje. Als u nog verder wilt reizen kunt u ervoor kiezen om naar ‘’Pamukkale’’ te gaan. Deze wordt ook wel het ‘’katoenen Kasteel’’ genoemd. Op deze plek komen al eeuwenlang kalkhoudende warmwaterbronnen uit de grond. Dit zorgde ervoor dat er enorme kalkterrassen zijn gevormd. Vele geloven dat deze een helende kracht had.

Een bezoek aan Efeze , een wereldberoemde ruïnestad, is zeker de moeite waard. Wanneer u deze stad bezoekt zult u een stuk historie zien dat typisch is voor het oude Turkije. Hier vindt u tal van opgravingen. Efeze is de belangrijkste antieke stad van Turkije en wordt daarom ook in grote aantallen bezocht. Hierdoor raden wij u aan om de antieke stad zo vroeg mogelijk in de ochtend te bezoeken om de drukte te ontduiken. Veel van de antieke bouwwerken zijn nog in goede staat, helaas resteert van de beroemdste nog slechts een enkele zuil, de tempel van Artemis. Al sinds 130 jaar is men bezig met de opgravingen en elk object dat boven de grond komt geeft weer iets meer informatie over het mysterieuze verleden van deze stad en haar bewoners.

U kunt uw huurauto direct op het vliegveld van Bodrum Airport ophalen. Op het vliegveld zijn verschillende verhuurders aanwezig. Wanneer u voor uw vakantie via het internet boekt, weet u zeker dat bij uw aankomst in Bodrum een auto voor u klaar staat en kunt u gelijk uw reis voortzetten.

En als u dan toch over een huurauto beschikt, is het natuurlijk de ideale situatie om een stuk door Turkije te gaan rijden. Vanaf Bodrum rijdt u snel naar Izmir: een mooie route langs de kust. Gaat u liever het binnenland in? Rij dan richting de prachitge Turkse stad Konya.

 

Zoals u kunt lezen is een huurauto in Bodrum zeker de moeite waard en u zult niet teleurgesteld worden wanneer u deze omgeving gaat verkennen. Reserveer nu uw huurauto voor uw vakantie naar Bodrum via HAPPYCAR.nl!