Auto huren Boekarest

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 25 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Boekarest - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 03:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 03:30 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 03:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 03:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 09:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 09:55 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 09:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 feb. 2020 09:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Boekarest

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Boekarest:

4.5 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Het was zo gebeurt en zonder gedoe, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Jos R.- 18 jul. 2015 00:53
(4.6 tot 5 )
Top wagentje geboekt bij HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Jan L.- 20 jul. 2015 00:02
(4.7 tot 5 )
De auto stond al klaar op het vliegveld, heerlijk!
Huurauto beoordeling van Klaas K.- 20 jul. 2015 03:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Boekarest

Huurauto in Boekarest.

Boekarest is de hoofdstad van Roemenië en tegelijkertijd ook het industriële en commerciële centrum van Roemenië. De stad ligt aan het zuidoosten van het land aan de rivier de Dambovita. De metropool telt 2,6 miljoen inwoners en is daarbij de grootste stad van het land. Tussen de wereldoorlogen werd Boekarest ‘’klein Parijs’’ genoemd omdat de stad in die tijd erg elegant was. Echter, tijdens de Tweede Wereldoorlog en de aardbeving die het land trof is er veel schade aangericht aan de stad. Sinds de jaren ’90 kent Boekarest een economische bloei.

In het centrum van de stad kunt u de Ateneul Roman vinden. Dit Atheneum met zijn ronde silhouet is in 1888 geopend. Elk jaar vinden beroemde muziekfestivals plaats in het hartje van het centrum bij de Ateneul. Hier brengen de absolute wereldklasse hun meesterwerken ten gehore. De omgeving kunt u omschrijven als barokke, spectaculair en romantisch. In de concertzaal van Ateneul Roman worden de fraaie stukken door vooraanstaande symfonieorkesten gespeeld.

Destijds had het land Walachijnse vorsten in het land. Deze leefden in het voormalige koninklijke hof, dat voor hen werd gebouwd omstreeks de 15e eeuw. Het koninklijke hof had de naam Curtea Veche. De jaren erna werd het hof drastisch uitgebreid en aangepast. Op het moment is het Curtea Veche een museum waar u archeologische opgravingen en voorwerpen ui t de geschiedenis kunt bewonderen.

Het Cişmigiupark is ideaal om de stadse drukte te ontlopen, hier komt men graag tot rust. Dit oudste park ligt midden in het centrum vlakbij het stadhuis.Het park telt ruim 17 hectare en heeft een uitgestrekte meer, historische elementen, verschillende monumenten en restaurants aan het meer. Het meest bijzondere bezienswaardigheid in het park is het Izovrul Sissi Stefanidi standbeeld. Het beeld een huilende, rouwende moeder uit die haar kind is verloren.

Bezoek het parlement paleis, Palatul Parlamentuliu ,met zijn 2000 kamers en zalen die te tellen zijn. Een deel van de kamers worden nog gebruikt door het huidige parlement van Roemenië. Verschillende staatshoofden en andere belangrijke mensen worden in dit paleis ontvangen. Om dit paleis te kunnen realiseren hebben vele kerken, huizen en andere gebouwen moeten wijken. Het gebouw heeft een statige uiterlijk en een overweldigende en imponerende inrichting.


Huurauto met HAPPCAR.                                                                                                 

Voor het meest oude en authentieke deel van Boekarest moet u in de wijk Lipscani zijn. De straten bestaan uit kinderkopjes en terwijl u hierdoor heen loopt komt u vele dagelijkse bezigheden tegen. U vindt hier ook vele boetiekjes en galerieën. Ook vindt u hier de Biserica Curtea Veche kerk. Door de vele mogelijkheden in deze wijk wordt deze wijk sinds de middeleeuwen gezien als een belangrijk handelscentrum.

Bij het Calea Victoriei ligt het historische museum van Boekarest. De hele Roemeense geschiedenis komt hier aan bod. U kunt hier de voorwerpen bewonderen vanaf de prehistorie tot aan vandaag. Het meest waardevolle voorwerp voor de meeste is de ‘Tezaurul de la Pietroasa’. Deze schat werd gevonden foor archeologen in 1837. Vertaald is dit ‘’de gouden kip met kuikens’’

 

Als u een fan bent van alle verhalen van Dracula dan moet u deze stad zeker bezoeken! Tijdens excursies worden veel thema’s verbonden aan de verhalen van deze beroemde schurk. De ‘’Boog Van Triomf’’ is gevestigd in het centrum van Boekarest. Dit moment is ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Op dit monument is een observatie dek aanwezig waar u prachtig uitzicht heeft over de stad.

Het Cantacuzino Paleis is schitterend en sierlijk gedecoreerd en dient tegenwoordig als een museum over Georde Enescu. Het paleis is gebouwd in opdracht van één van de rijkste mannen van Roemenië. Later is het pand in handen gekomen van de beroemde componist George Enescu. Tegenwoordig is het paleis nu het George Enercu museum.

Ook kunt u uw bezoek aan Boekarest combineren met een bezoek aan Bulgarije. Dit ligt erg vlakbij. Bezoekt u bijvoorbeeld de hoofdstad Sofia, dat ligt op ongeveer 5 uur rijden. Het handige hier is weer dat u uw huurauto snel kunt inleveren op het vliegveld van Sofia. Door van Boekarest naar Sofia te rijden, ziet u heel veel van dit landschap en na uw reis kunt u uw huurauto snel weer inleveren en op het vliegtuig richting Nederland stappen met een koffer vol herinneringen.